Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Feja Islame (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=183)
-- Agjerimi dhe vlerat e tij. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6282)
...Une vete jam Ateist por, uroj ato qe e besojne dhe mbajne tani Ramadan, Bajramin apo Ramazanin!
Nje bisede per agjerimin sot ne pune....NE kulmin e nervave dhe merzitjes,marre dy akullore te vogla,nje per mua,nje per kolegen qe me duroi gjithe diten...dhe i them urdhero......buzeqesh dhe thote une nuk ha ... Pse moj i them,ste pelqen,je laktoz-intolerante apo ca halli ke? (gjithmone pyetje ne anen shendetesore une)...
Ajo me thote,jo nuk lejohet te ha gjera bulmetore...
Une: Po ke te drejte myslimanet kane Ramazan sot,por cne produkte qumeshti si hane...leqe fundja e di pasdite te lejohet te hash..
Ajo: Jo jo nuk jam myslimane,edhe ne kristianet mbajne regjim (se di si i thuhet ),agjerojme ndoshta
....dhe nuk hame produkte qumeshti dhe mish...
Une: ej pike e zeze se dija (dhe fsheva akulloret,se hengra fare,e hodha direkt ne kosh,eh cte ben agjerimi)
Ka vlera dietetike thone. puna eshte se kur merr nocione fetare, ndryshon kuptimi shume.
Megjithate Gezuar atyre qe e festojne
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ka vlera dietetike thone. puna eshte se kur merr nocione fetare, ndryshon kuptimi shume.
Megjithate Gezuar atyre qe e festojne
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Faleminderit shume cedrus i nderuar.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Gezuar qofsh.Por Zoti ka lene edhe liri per agjerimin, apo jo ksovar. Psh mund te mos agjeroje kush udheton, ose kush eshte i semure etj etj.
Thene me pak fjale, agjerimi eshte perkufizuar nga mjekesia si: OPERACION PA THIKE , vetem per te mirat qe i ben organizmit te njeriut ka vlera si shpirterore ashtu dhe biologjike..
Ramadan 2011
Ramadan kete vit fillon ne 1 Gusht dhe mbaron ne 30 Gusht 2011!
Citim:
Po citoj ato që tha Isra
Thene me pak fjale, agjerimi eshte perkufizuar nga mjekesia si: OPERACION PA THIKE , vetem per te mirat qe i ben organizmit te njeriut ka vlera si shpirterore ashtu dhe biologjike..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nje bisede per agjerimin sot ne pune....NE kulmin e nervave dhe merzitjes,marre dy akullore te vogla,nje per mua,nje per kolegen qe me duroi gjithe diten...dhe i them urdhero......buzeqesh dhe thote une nuk ha ... Pse moj i them,ste pelqen,je laktoz-intolerante apo ca halli ke? (gjithmone pyetje ne anen shendetesore une)...
Ajo me thote,jo nuk lejohet te ha gjera bulmetore...
Une: Po ke te drejte myslimanet kane Ramazan sot,por cne produkte qumeshti si hane...leqe fundja e di pasdite te lejohet te hash..
Ajo: Jo jo nuk jam myslimane,edhe ne kristianet mbajne regjim (se di si i thuhet),agjerojme ndoshta
....dhe nuk hame produkte qumeshti dhe mish...
Une: ej pike e zeze se dija(dhe fsheva akulloret,se hengra fare,e hodha direkt ne kosh,eh cte ben agjerimi)
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.