| Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'mendim keni mbi abortin?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6666)
Une mendoje se, Aborti eshte dhe mbetet nen administraten e femres, mbase eshte ajo, trupi, qenia e saj qe do vendose dhe krijoi nje krijese te re. Ndersa per mashkullin kisha thene kete, te behesh baba eshte leht, por ta mbetesh prore baba ajo eshte veshtire, kete e deshmon pjesa dermuese e mashkujve, te cilet instinktivisht kurre nuk mund t´i kuptojne botekuptimet femerore.
nje nate te mire
Aborti eshte dukuri jo e ndershme per nje krijese te persosur...
pershendetje
jam kunder
jam kunder kur flasim per rastet e injorances kur ciftet e reja papergjegjshmerisht marrin angazhime per te cilat nuk kane informacion .per sa u perket rasteve te vecanta si perdhunimi etj ajo varet nga rasti dhe gjendja emocionale .megjithat eper te mos vazhduar qe ti besh dem trupit tend ke edhe nje mundesi dheni per biressim .ne shqiperi ka egzistuar me vite nje mentalitet i gabuar per kete por qe tani eshte zbehur goxha.pa mendoni nje cift te cilet per ndonje arsye nuk mund te kene femije ,si duhet te veprojne ?te ndahendhe te harrojne dashurine etyre apo te kerkonin te adoptonin nje femije .
Pro
Une jam Pro abortit!
Nqse nje nene nuk don femijen e saj atehere eshte e kote qe ta mbaje sepse ate femij nuk ka per ta dashur asnjehere e perkundrazi ndoshta nje dite mund te arrij ti thoje qe eshte gabimi i saj me i madh apo ajo o ai qe ndaloi zhvillimin e nje jete qe kishte programuar.
Kur nuk e don, nuk e don eshte e kot te denohet apo ku ta di une. Fundja fundit perderisa eshte brenda saj ka te drejte te vendosi ajo.
Pastaj cdo gje me zor mund te behet por dashuri jo
Re: Pro
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Une jam Pro abortit!
Nqse nje nene nuk don femijen e saj atehere eshte e kote qe ta mbaje sepse ate femij nuk ka per ta dashur asnjehere e perkundrazi ndoshta nje dite mund te arrij ti thoje qe eshte gabimi i saj me i madh apo ajo o ai qe ndaloi zhvillimin e nje jete qe kishte programuar.
Kur nuk e don, nuk e don eshte e kot te denohet apo ku ta di une. Fundja fundit perderisa eshte brenda saj ka te drejte te vendosi ajo.
UNE JAM KUNDRAAAAAAAAAAAAAAAA!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOO, o njerez!
Eshte krimi me i madh qe mund te beje njeriu me vetedije!
UNE JAM KUNDRAAAAAAAAAAAAAAAA!
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Une jam Pro abortit!
JO ABORDIT !!!
Eshte krim, dhe akoma nuk po kuptoni qe i mohoet e drejta nje shpirti qe te jetoj ne toke si te gjithe ne ??????.
Mos e ngurtesoni zemren o njerez......
eshte me krim ta sjellesh ne jete neqoftese nuk je e zonja ti japesh nje jete te pershtatshme.
Po nqs eshte shtatzani si pasoje e nje perdhunimi? A eshte krim te detyrosh femren qe u perdhunua te mbaje per te gjithe jeten nje krijese qe eshte produkti i nje krimi?
Ju i keqkuptoni femrat qe thone se jane pro abortit. Ato nuk thone qe i pelqen akti i abortit por jane pro te drejtes te femres per te zgjedh nese do abort apo jo. Dhe kjo eshte nje e drejte qe i perket femres, dhe kriminel eshte ai qe do t'ja heqe femres te drejten mbi trupin e saj.
Citim:
Po citoj ato që tha keila
eshte me krim ta sjellesh ne jete neqoftese nuk je e zonja ti japesh nje jete te pershtatshme.
Po nqs eshte shtatzani si pasoje e nje perdhunimi? A eshte krim te detyrosh femren qe u perdhunua te mbaje per te gjithe jeten nje krijese qe eshte produkti i nje krimi?
Ju i keqkuptoni femrat qe thone se jane pro abortit. Ato nuk thone qe i pelqen akti i abortit por jane pro te drejtes te femres per te zgjedh nese do abort apo jo. Dhe kjo eshte nje e drejte qe i perket femres, dhe kriminel eshte ai qe do t'ja heqe femres te drejten mbi trupin e saj.
| Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Trego 132 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.