Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 » Trego 92 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Rruga artistike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=250)
-- vizatime (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6719)
Rrushiii...
Sheee njona, pse s' me kishe thene per foton e pare me dore, te asaj vajzes se ciles i duket vetem syri? Tani isha duke germuar dhe duke rilexuar mesazhet dhe mund te them qe tani po e shoh me seriozisht punen tende nderkohe qe me pare e shihja me syrin e amatorit pa i dhene shume rendesi (s'do te thote qe nuk kushtoja fare). Pune fantastike mgjs jam kurioz te te shoh gjate punes se si arrin ta krijosh projektin dhe per sa kohe je ne gjendje ta mbarosh. Ku i dihet, ndoshta me jepet shanci te pozoj per ty ne te ardhme . Mbase s'kam trup te bukur si ai tipi i mesiperm por hej, edhe artistet e vjeter dhe fotografet e medhenj, fotot dhe pikturat me te bukura i kane me femra topolake dhe jo me simbole seksi
. Hajde, suksese per te ardhmen dhe nje puthje gjigante virtuale......
Shume mosbesues jeni ndaj artit dixhital, por ne fakt eshte nje fushe e re me mundesira gjigande, por te pazbuluara mire
Ketu kam nje pikture qe paraqet motren time te dashur (ate qe gatuan mire) me disa modifikime te rastit (domosdo, floket s'i ka keshtu
)
E bere e gjitha qe nga skica ne Photoshop7
Pershendetje!
Shume e bukur ajo piktura, jashtezakonisht e bukur.... fantastike.....
Pershendetje!
modeli: kemba ime
gjerat e tjera nga mendja
photoshop7
me shume si nje ushtrim per te provuar teknika te reja. Komentet te mirepritura
simply beautiful.
p.s. Wydra motra qenka kinge.
atehere mua ma ben nje portret, sepse je vertet artiste e lindur nga natyra....
vec kujdes me floket se jane verfdalle!
ta dergoj nje foto se shpejti...
pershendetje
wydra
uau, pune fantastike!!!
nuk e kisha pare me pare kete teme, dhe paskam humbur ca!!!
E di qe nuk eshte e lehte ti besh ato, sidomos me kompjuter; -mu desh te merrja nje course perpara nja dy vjetesh e me duhet te per****a photoshop dhe 3d studio max, por talenti im eshte pertoke fare....
edhe nje here urime...dhe vazhdo keshtu
me shkrive plloshtani Dale sa te bej faqen time, aty do shenoj dhe tarifat per portretet
shume faleminderit eng_girl, me behet qejfi qe te pelqyen punimet e mija
Ne fakt une s'kam kohe qe kam filluar te merrem me photoshopin, edhe tableten grafike para 3 muajsh e kam blere dhe me vjen shume keq qe s'kam me shume kohe te merrem me kete pasion timin. E kam dhe 3d studio max, por s'e kam instaluar akoma se duhet t'i bej formatim kompjuterit dhe sjam bere mbare
ajde docke qe me paske ajdeee
te lumte docka e vocke me te vertet shum te bukura
edhe mos haro se e kam zen radhen i pari ajde hidhu tashi per tre dit ta kesh nxjer nje ne drit
talent me te vertet talent
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Shume mosbesues jeni ndaj artit dixhital, por ne fakt eshte nje fushe e re me mundesira gjigande, por te pazbuluara mire
Ketu kam nje pikture qe paraqet motren time te dashur (ate qe gatuan mire) me disa modifikime te rastit (domosdo, floket s'i ka keshtu
)
E bere e gjitha qe nga skica ne Photoshop7
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 » Trego 92 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.