Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:46:

---------

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 19:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable

Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ? )

Kjo per mua do te thote qe meshkujt akoma nuk arrijne te kuptojne se e deri ku arrin truri i nje femra ja pse shume shpesh kur dy gjinite zihen mashkulli terbohet sepse nuk arrin ta kuptoj femren

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 22:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax

Kjo per mua do te thote qe meshkujt akoma nuk arrijne te kuptojne se e deri ku arrin truri i nje femra ja pse shume shpesh kur dy gjinite zihen mashkulli terbohet sepse nuk arrin ta kuptoj femren

lol
Femra nganjihere nuk kupton vehten lene ma te arrije ta kuptoje mashkulli :p
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo " ( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave )

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 22:18:

Citim:

lol
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo " ( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave )

aman, ruju se do bish prej shkallve naj dit!
hahahaha, -me lodhe mar djale!
Ku mi gjen ato shprehje se?!

sa mir ta ka qefi me te pru kafen ne nadje heret,
me te ba hyzmet?!

e drute i meriton ti, o zot ishalla te takan i gru si ka me te rrah 5 hert e dits!
he fol ma po deshe!

pashimmmmmmmmmmmmmmm, ikaaaaaaa...

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 22:28:

lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 22:33:

Citim:
lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?

ehe, po lerg parimeve te tuaaaaaaaa!

kujdes se po me rref!
ma mir po iki!hahahahaahha...

pashim

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 22:57:

Citim:

lol

Heshtja eshte pergjigja me e mire per ty!

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 23:28:

Citim:

l
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo "

hahaha

me kujtove nje barcalete:

konference e grave diku ne europe, ngrihet anglezja:
- Me erdhi ne maje te hundes qe i bej gjitha punet, me ne fund i lashe enet pa lare. Ngrihem te nesermen, s'shof gje. Ngrihem te pasnesermen, s'shof gje. Me ne fund pas 3 ditesh shof qe burri i kishte lare enet!
Ngrihet gjermanja:
- Edhe une po ashtu, nuk preka gje me dore! Te nesermen s'pashe gje, te pasnesermen s'pashe gje, pas 3 ditesh shof qe burri kishte pastruar!
Ngrihet shqiptarja:
- Ja dhe une si juve, i lashe nje dite rrobat pa hekurosur. U ngrita te nesermen, s'pashe gje. U ngrita te pasnesermen, s'pashe gje. Pas 3 ditesh arrita te shoh nga njeri sy...

Postuar nga Shenjtori datë 22 Janar 2005 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

hahaha

me kujtove nje barcalete:

konference e grave diku ne europe, ngrihet anglezja:
- Me erdhi ne maje te hundes qe i bej gjitha punet, me ne fund i lashe enet pa lare. Ngrihem te nesermen, s'shof gje. Ngrihem te pasnesermen, s'shof gje. Me ne fund pas 3 ditesh shof qe burri i kishte lare enet!
Ngrihet gjermanja:
- Edhe une po ashtu, nuk preka gje me dore! Te nesermen s'pashe gje, te pasnesermen s'pashe gje, pas 3 ditesh shof qe burri kishte pastruar!
Ngrihet shqiptarja:
- Ja dhe une si juve, i lashe nje dite rrobat pa hekurosur. U ngrita te nesermen, s'pashe gje. U ngrita te pasnesermen, s'pashe gje. Pas 3 ditesh arrita te shoh nga njeri sy...

hahahahhahahahhh hahahahhah

Shume e modhe kjo

P.S: Leji po deshe rrobat pa hekuros

Postuar nga Unstoppable datë 23 Janar 2005 - 03:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax

Heshtja eshte pergjigja me e mire per ty!

yeah , but u kujtove me vonese lol
deri edhe kojshia im e degjoi ulerimen tende :p

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.