| Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)
---------

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ?)
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Kjo per mua do te thote qe meshkujt akoma nuk arrijne te kuptojne se e deri ku arrin truri i nje femra ja pse shume shpesh kur dy gjinite zihen mashkulli terbohet sepse nuk arrin ta kuptoj femren
:p
( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave 
)
Citim:
lol
Femra nganjihere nuk kupton vehten lene ma te arrije ta kuptoje mashkulli:p
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo "( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave
)
lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?

Citim:
lol sykaltra..
Per cfare te rrahuri e ke fjalen ? Are you thinking what i'm thinking ?![]()
Citim:
lol
Femra nganjihere nuk kupton vehten lene ma te arrije ta kuptoje mashkulli:p
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo "( larg parimeve te mia , por thjesht si shprehje qe do ju ngacmoje nervat juve femnushave
)
Citim:
l
Kam lexuar diku nje shprehje qe thote "Femren kur te zgjohet ne mengjes , kape dhe futi nje dru (lol) , nese ti nuk e di se pse ju duke e rrahur ... e di ajo "![]()

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
hahaha
me kujtove nje barcalete:
konference e grave diku ne europe, ngrihet anglezja:
- Me erdhi ne maje te hundes qe i bej gjitha punet, me ne fund i lashe enet pa lare. Ngrihem te nesermen, s'shof gje. Ngrihem te pasnesermen, s'shof gje. Me ne fund pas 3 ditesh shof qe burri i kishte lare enet!
Ngrihet gjermanja:
- Edhe une po ashtu, nuk preka gje me dore! Te nesermen s'pashe gje, te pasnesermen s'pashe gje, pas 3 ditesh shof qe burri kishte pastruar!
Ngrihet shqiptarja:
- Ja dhe une si juve, i lashe nje dite rrobat pa hekurosur. U ngrita te nesermen, s'pashe gje. U ngrita te pasnesermen, s'pashe gje. Pas 3 ditesh arrita te shoh nga njeri sy...
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Heshtja eshte pergjigja me e mire per ty!
:p
| Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.