Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
GANGOO flm per mbeshtetjen dhe qe ma kujtove per ate punen e shtatezanise.Ne ate rast nuk ka burre Shqiptare qe mos zeje dashnore(kurse te huajt i rrine prane gruas ne te tilla raste).Respekte GANGOO...
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Meshkujve Shqiptare ia di vleren vetem 30% atyre te tjereve hic fare.Jane te gjithe pa kulture ndaj femres qe kane prane.Edhe grate e tyre i shajne kurve......etj,etj dhe prap i mbajne ne krevat....Mashkulli Shqiptare eshte shume i ulet....
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Sme ngelet gje per te thene tjeter. Ti gango flet nga eksperiencat personale me sa shof dhe me vjen keq per ty.
Po gjeja qe me ben me qesh eshte kjo sexi vogel qe thote 'flm qe ma kujtove punen e shtatzanise' hahahahah. O sexi te ka ndodhur gje ty kjo? Apo dikujt te afermit tend?
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Sme ngelet gje per te thene tjeter. Ti gango flet nga eksperiencat personale me sa shof dhe me vjen keq per ty.
Po gjeja qe me ben me qesh eshte kjo sexi vogel qe thote 'flm qe ma kujtove punen e shtatzanise' hahahahah. O sexi te ka ndodhur gje ty kjo? Apo dikujt te afermit tend?
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Po ti amor alucius ke provuar ndonje Turk qe flet keshtu.Turqit jane te eger me meshkujt qe i shohin e i flasin femres qe kane perkrahu,gje kjo qe Shqiptarit si ben pershtypje(sikur edhe tja marin).Sa per Turqit (te pakten ato qe njoh une) e respektojne shume femren qe kane per vete......
U kujtova dhe per dicka.:Shqiptaret jane shume mendjemedhenj,duket qe kur shkruajn ne forum......
Amor yll, mos bej llafe-fjalesh me Sexin.
E kemi vertet rrealiste.Une mbaj anen e saj.Asnje llaf si bie ne toke.
Prinderit kane idjotesite e tyre qe ska jorgan dimri qe jua ngroh,
e keshtu i trashegojm dhe ne dashje pa dashje.
Po hajt, t`i leme prinderit se gjynaf!Po plaken tashti!
Cfare debatesh ketu...po behet shume e nxehte tema
Nuk e di me cfare nivelesh jeni rastisur juve te 2ja (seksi dhe helga) por di qe nuk mund te futen te gjithe ne nje kategori.
Ja u di vleren meshkujve shqiptare?
Po shume
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Sa per te te hequr kuriozitetin tend,jo s'kam provuar turq,s'hyjne ne shijet e mia.Dhe modero i cike fjalorin kur flet me pergjithesime per gjithe meshkujt shqipetare se yt ate shqipo e ke,e duke share meshkujt shqipetare shan gjithe meshkujt e familjes tende.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Cfare debatesh ketu...po behet shume e nxehte tema
Nuk e di me cfare nivelesh jeni rastisur juve te 2ja (seksi dhe helga) por di qe nuk mund te futen te gjithe ne nje kategori.
Ja u di vleren meshkujve shqiptare?
Po shume
Opa dolem ne konkluzione ...Nejse!!!!
E dashur perderisa ke shkrojtur ketu te intereson tema!
Sbesoj se kam nevoje te di apo me mire te them sme hyn ne pune te pelcet ty apo jo dhe akoma me shume analizo temen jo mua (ne kam une frike te shkruaj apo jo) sepse dalim pak nga kuptimi i subjektit.
Per mua ashtu sic kane difekte gjinia mashkullore ne cdo krahine, vend, kontinent ashtu kane dhe meshkujt shqiptare e pranuar nga natyra sigurisht por ja qe vleren ja u di.
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.