Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga METAXA datë 13 Tetor 2006 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

GANGOO flm per mbeshtetjen dhe qe ma kujtove per ate punen e shtatezanise.Ne ate rast nuk ka burre Shqiptare qe mos zeje dashnore(kurse te huajt i rrine prane gruas ne te tilla raste).Respekte GANGOO...

Sme ngelet gje per te thene tjeter. Ti gango flet nga eksperiencat personale me sa shof dhe me vjen keq per ty.

Po gjeja qe me ben me qesh eshte kjo sexi vogel qe thote 'flm qe ma kujtove punen e shtatzanise' hahahahah. O sexi te ka ndodhur gje ty kjo? Apo dikujt te afermit tend?

Postuar nga amor alucius datë 13 Tetor 2006 - 19:39:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Meshkujve Shqiptare ia di vleren vetem 30% atyre te tjereve hic fare.Jane te gjithe pa kulture ndaj femres qe kane prane.Edhe grate e tyre i shajne kurve......etj,etj dhe prap i mbajne ne krevat....Mashkulli Shqiptare eshte shume i ulet....

O Sexy,une jam bere kaq dhe s'me ka rastisur te asistoj nje situate ku mashkulli shqiptar i thoshte gruas kurve,edhepse jam e sigurte qe mund te ndodhe shume mire.Kam njohur cifte shume te shkaperndare(kur njeriu eshte ne emigrim i rastis te ndeshet me lloj-lloj nivelesh),shume jashte standarteve ashtu sic kam pasur shembuj ciftesh ne rrethin tim te afert familjar qe me kane bere te besoj qe per njerezimin ka akoma shprese

Une jam e mendimit qe meshkujt qe ka Shqiperia sot jane pasqyrim i femrave te djeshme,nese mamate e tyre kane patur ate nivel ne te kaluaren atehere femijet e tyre kane shume mundesi te kene te njejtat principe.

Dicka qe kam vene re si tek te huajt,si tek shqipot eshte qe sa me te pa-arsimuar te jene njerezit aq me teper dhunojne njeri-tjetrin.

Turqit te jesh e sigurte qe jane nje nga rracat me te egra ndaj femrave,me te poshtra...ato s'jane as ke thoi i shqipetareve.Nese je nje femer me nivel,nese i imponon tjetrit respekt,nese pranon te shkosh vetem me njerez humane...do ja kalosh mire me kedo.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 20:10:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Sme ngelet gje per te thene tjeter. Ti gango flet nga eksperiencat personale me sa shof dhe me vjen keq per ty.

Po gjeja qe me ben me qesh eshte kjo sexi vogel qe thote 'flm qe ma kujtove punen e shtatzanise' hahahahah. O sexi te ka ndodhur gje ty kjo? Apo dikujt te afermit tend?

Kete e kam degjuar nga shume Shqiptare qe njohe,dhe i kam pare me syte e mi shume meshkuj me dashnore se kan pase grate shtatzena.

Po ti amor alucius ke provuar ndonje Turk qe flet keshtu.Turqit jane te eger me meshkujt qe i shohin e i flasin femres qe kane perkrahu,gje kjo qe Shqiptarit si ben pershtypje(sikur edhe tja marin).Sa per Turqit (te pakten ato qe njoh une) e respektojne shume femren qe kane per vete......
U kujtova dhe per dicka.:Shqiptaret jane shume mendjemedhenj,duket qe kur shkruajn ne forum......

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 20:18:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Sa me pak ironi lol Metaxa.-Tani me ke fol tamem si shqiptar.
experiencat jetesore, te kujtdo qofshin s`ka te drejte askush t`i sulmoje!
(dmth, arma e te dobtit eshte te te gjuaje me buken qe ti i ke ofruar!
=kuptohet em shkrimet qe ju kam ofruar)
Shendet, ska asgje per keqardhje tek une.Gjithsesi flm.

ps:-ka dhe me keq Metaxa.Ju jetoni ne nje ambjent te tille shqiptaresh,
dhe te siguroj qe ka keq e me keq sesa kemi shprehur ne ketu me shkrime!Misteret e kokes mashkullore shqiptare,
ska kanun qe i permbledh nen mbishkrimin "idjotesite e meshkujve shqiptare".

Pike.

Postuar nga amor alucius datë 13 Tetor 2006 - 20:18:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Po ti amor alucius ke provuar ndonje Turk qe flet keshtu.Turqit jane te eger me meshkujt qe i shohin e i flasin femres qe kane perkrahu,gje kjo qe Shqiptarit si ben pershtypje(sikur edhe tja marin).Sa per Turqit (te pakten ato qe njoh une) e respektojne shume femren qe kane per vete......
U kujtova dhe per dicka.:Shqiptaret jane shume mendjemedhenj,duket qe kur shkruajn ne forum......

Tani po qe me preke ne seder,papapapapa,duke me thene ke provuar turk  Sa per te te hequr kuriozitetin tend,jo s'kam provuar turq,s'hyjne ne shijet e mia; as nga pamja,as nga IQ-ja,as nga kultura familjare.Dhe modero i cike fjalorin kur flet me pergjithesime per gjithe meshkujt shqipetare se yt ate shqipo e ke,e duke share meshkujt shqipetare shan gjithe meshkujt e familjes tende.

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 20:23:

Amor yll, mos bej llafe-fjalesh me Sexin.
E kemi vertet rrealiste.Une mbaj anen e saj.Asnje llaf si bie ne toke.
Prinderit kane idjotesite e tyre qe ska jorgan dimri qe jua ngroh,
e keshtu i trashegojm dhe ne dashje pa dashje.
Po hajt, t`i leme prinderit se gjynaf!Po plaken tashti!

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Tetor 2006 - 20:27:

Cfare debatesh ketu...po behet shume e nxehte tema
Nuk e di me cfare nivelesh jeni rastisur juve te 2ja (seksi dhe helga) por di qe nuk mund te futen te gjithe ne nje kategori.
Ja u di vleren meshkujve shqiptare?
Po shume

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 20:30:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Sa per te te hequr kuriozitetin tend,jo s'kam provuar turq,s'hyjne ne shijet e mia.Dhe modero i cike fjalorin kur flet me pergjithesime per gjithe meshkujt shqipetare se yt ate shqipo e ke,e duke share meshkujt shqipetare shan gjithe meshkujt e familjes tende.

Sa per shijet mos fol para kohe ti,se te te bie ndonje pa ta shohim do ti provosh apo jo.
Une e kam thene qe ne fillim nja 30% eh po atyre te tjereve hiqi vize...
sa per babin tim se meshkuj te tjere skam ne familje hyn te ai 30%...

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 20:32:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Cfare debatesh ketu...po behet shume e nxehte tema
Nuk e di me cfare nivelesh jeni rastisur juve te 2ja (seksi dhe helga) por di qe nuk mund te futen te gjithe ne nje kategori.
Ja u di vleren meshkujve shqiptare?
Po shume

uffffffffffffffffffffffffff, enigmaaaaaaa gjesi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Po dhe ne ne pergjithewsi po flisnim o goc,
se sme plasi mua per boten mashkullore, te ejt si te jet
une shof hesapin tim!
Por ne pergjithesi ate kemi thene:Qe Femra ua din vleren meshkujve shqiptare,
ndersa amshkulli jo dhe aq!
Sa ju ka civilizu america aman???

Ti patjeter qe do kesh rastis ne ate nivel mashkulli, qe ja paske frigen te shkruash
dhe cfare ndjen per boten mashkullore.Kete kuptova une me cfare the me lart,
dhe mos me permend me emrin(po pate deshire).

Postuar nga ~Enigme~ datë 13 Tetor 2006 - 20:41:

Opa dolem ne konkluzione ...Nejse!!!!
E dashur perderisa ke shkrojtur ketu te intereson tema!
Sbesoj se kam nevoje te di apo me mire te them sme hyn ne pune te pelcet ty apo jo dhe akoma me shume analizo temen jo mua (ne kam une frike te shkruaj apo jo) sepse dalim pak nga kuptimi i subjektit.
Per mua ashtu sic kane difekte gjinia mashkullore ne cdo krahine, vend, kontinent ashtu kane dhe meshkujt shqiptare e pranuar nga natyra sigurisht por ja qe vleren ja u di.

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.