Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)
Simbas nje gazete te kryeqytetit cek Prage, qeveria ka vendosur te fuse ne karantine gjithe te huajt me prejardhje nga Evropa juglindore,te cilet dyshohen per nje semundje teper te rrezikeshme te transmetueshme nepermjet gojes.Sipas po kesaj gazete karantina zgjat 6 muaj.
duke shfletuar neper forum me ra ne sy qe greku ka futur ca spiuna te pergatitur nga ggb.......
Re: Lajmerim Nga tv Vlora 6+!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Jane te lutur ata qytetar qe shohin buze detit ne Skele te semurin e pavionit 17, shokun e Lalushit dhe Tatanit i ashtuquajturi Roke nga fshati i degjuar Velce te mos t'i afrohet njeri por te lajmerojne ne nr e tel te urgjences 129 mbasi mund t'ju kafshoj.Semundja i eshte shkaktuar qe ne vitin 1996 mbasi ju konfiskua nje skaf me kanabis sativa.
Nje thashethem i ores se fundit:
Eshte pare analistja me wydren ,lela dr,keilen,sykaltren dhe Plloshtanin duke .......protestuar prane komunes KASHAR per ndalimin nga qeveria per mosmbajtjen e tangave.......me dantelle:p:p
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
roke eshte bere tifoz me interin hahahahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Nje thashethem i ores se fundit:
Eshte pare analistja me wydren ,lela dr,keilen,sykaltren dhe Plloshtanin duke .......protestuar prane komunes KASHAR per ndalimin nga qeveria per mosmbajtjen e tangave.......me dantelle:p:p
hahaahahahahah
e forte kjo tema, nderkohe qe dhe une kam degju i thashathem:
Sipas kanaleve me prestigjoze nderkombetare, flitet se qe nga 1 janari i vitit 2006 ne forumin horizont cdo anetar do te paiset me moderator personal
Pra parashikohet qe deri atehere nr. i anetareve te veje 6000 dhe 3000 do jene moderatore.
Nderkohe qe kam marre vesh se mua do me japin mod, ate te madhin fare, ose te dytin ne rradhe
A keni degjuar gje ju?
ahhahahhahah indrito....
edhe un ngjova i thashethem të tillë......
njoftohet se faja ka ron prej fikut, 3 ditët e funit rrjesht...
fansat e fajës mos bohen merak pasi ska thyer asgjo vetëm se ka psuar pak amnizi dhe në rastin konkret si kujtohen faqet e veta të webit që ka......
kshu shpjegohet mungesa e fajës ktu.....
kam degjuar nje lajm te tmerrshem,mbahuni fort...
Do na mbyllin barin tone te shenjte,kjo per faktin se ne forum eshte rritur shume numri i pijaneceve.
priten protesta te fuqishme nga kundershtaret e ketij urdhri,mendohet ne krye te protestave do jene Halfgang,Gjenerali&enigma.....
Presim te reja nga fronti i perendimit.....
mos u habisni ,
te gjith pijanecet e forumit kane lene pjien, dhe po e festojne lenien e pijes duke pire
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
ahhahahhahah indrito....
edhe un ngjova i thashethem të tillë......
njoftohet se faja ka ron prej fikut, 3 ditët e funit rrjesht...
fansat e fajës mos bohen merak pasi ska thyer asgjo vetëm se ka psuar pak amnizi dhe në rastin konkret si kujtohen faqet e veta të webit që ka......
kshu shpjegohet mungesa e fajës ktu.....
Nje thashethem fringo i ri,ka plasur lufta e trete boterore ndermjet moderatoreve:p:p,po zihen te gjithe per te marre titullin moderatori me i keq i forumit.
Deri tani po udheheqin koke me koke Konte&Explore,Wydra po kerkon te bleje vota(me caj mali ose ne rastin me te keq sherebele),Juve po´´pelcet´´ nga inati se as per te qene i keq se voton njeri.
Pra ruhuni njerez se kemi per te pasur lufte ne forum,ruani kokat.Shpetoni veten,pastaj mendoni per te tjeret!!!
Fillon ievakuimet,ne fillim grate&femijet(pleq ska ketu)
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Nje thashethem fringo i ri,ka plasur lufta e trete boterore ndermjet moderatoreve:p:p,po zihen te gjithe per te marre titullin moderatori me i keq i forumit.
Deri tani po udheheqin koke me koke Konte&Explore,Wydra po kerkon te bleje vota(me caj mali ose ne rastin me te keq sherebele),Juve po´´pelcet´´ nga inati se as per te qene i keq se voton njeri.
Pra ruhuni njerez se kemi per te pasur lufte ne forum,ruani kokat.Shpetoni veten,pastaj mendoni per te tjeret!!!
Fillon ievakuimet,ne fillim grate&femijet(pleq ska ketu)
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
shes voten time ... kush do ta bleje ???![]()
Citim:
e ca behet ketu:p:p:p
dil e shite andej nga tema per moderatorin me te keq?
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
po e shes ne menyre te zeze pa u futur TVSH ne mes nuk e kupton ti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
kujdes nga spiunet ktu o HALFO
KSHU MEJTON TI PO , TANI JAN SHTU SHUME , ME BESO MU .
Citim:
Citim:
Citim:
epo edhe spiunat u shtokan tani,po ca behet ketej,kjo eshte e padurueshme:p:p
Vigjilence nga perendimi ne lindje,ne fleme me nje sy hapur e vlla ca thua ti,ku na ze gjumi ne.
posht armiqte!!!!!!!!!
posht tradhetaret!!!!!!!!!!!!
posht spiunat!!!!!!!!!
posht enveri!!!!!!!!!( se morra vesh qe do ringjallet)
posht komunizmi!!!!!!!!!!
posht demokracia!!!!!!!!!
RROFTE SHQIPERIA !!!!!!!!!!! ( qe mban brenda saj keta me larte)
Faja i forumit tone po kerkon te blej ishullin e sazanit, dhe eshte akoma ne bisede e siper me Salen per shit-blerjen e tij...
Faja po kerkon qe te jete me i sigurte ne ishull sepse leket qe po korr nga forumi do i duhet largesi nga njerezit...
e pate ndryshimin ne forum???? me ke leke u be ai???
Hmmm
Sipas FH News Network, pjesa beqare e stafit te Forumi Horizont ka dale ne ankand per martese. Prandaj njerez, filloni nga ofertat per moderatorë dhe moderatore beqare, ajo qe do fitoni eshte fakti qe keni nje njeri tuajin me pozite ketu dhe nuk do vuani nga mbyllja/fshirja apo denoncimi i posteve/temave te juaja .
P.S.
Ketu behet fjale per stafin aktual beqar, nuk dime gje per ish-stafistat qe u larguan me deshire apo me pahir , prandaj nuk garantojme gje.
Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Sipas FH News Network, pjesa beqare e stafit te Forumi Horizont ka dale ne ankand per martese.
Citim:
Sipas FH News Network, pjesa beqare e stafit te Forumi Horizont ka dale ne ankand per martese. Prandaj njerez, filloni nga ofertat per moderatorë dhe moderatore beqare, ajo qe do fitoni eshte fakti qe keni nje njeri tuajin me pozite ketu dhe nuk do vuani nga mbyllja/fshirja apo denoncimi i posteve/temave te juaja.
P.S.
Ketu behet fjale per stafin aktual beqar, nuk dime gje per ish-stafistat qe u larguan me deshire apo me pahir, prandaj nuk garantojme gje.
Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
U befsh 100 vjec admiral djali se you made my day dude!Hahahahaha!Kam qeshur me lot.
Sa i mbani copen? hahahahaha
Re: Re: Re: Hmmm
Citim:
Varet se ke kerkon dhe sa ofron![]()
Hmmm
Citim:
Nuk kam ndonje preference kshu shume specifike. Mgjth ti ke do me sugjeroje?
Oferta ime? Nje kepuce timen te vjeter qe se veshi me,se te ti ofroj qe te dyja me dhimbsenProblemi eshte qe ca te bej pastaj me mallin e sapo blere? lol Do ma lesh mua ne dere? Hahahaha
Citim:
Cfare seksi i preferon, ndonje gje per paraqitjen dhe anen anatomike qe te intereson
![]()
Citim:
P.S.
Po te them nje sekret, nuk i japim me cmime, falas ne fakt,vetem se duam ti heqim "qafe", por mos ja thuaj kujt![]()
po ca mora vesh une lili ishte martu me omerin mi dreqe shkodrane,dhe dasmen do ia paguante mithati me ........fordham.....
kontinenti eshte arrestuar?
sa keq me vjen per kete djale/
faje shif mos e nxjerresh djalin se eshte cun i mire.
Kane perjashtuar Xilon ooooooooohhhheeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
![]()
Mire O Admiral mire , e dime faktin thjesht ta percjellim me pak shaka dhe ne mos gaboj bani eshte vetem tre ditor apo jo ?!
Hmmm
Citim:
Mire O Admiral mire , e dime faktin thjesht ta percjellim me pak shaka dhe ne mos gaboj bani eshte vetem tre ditor apo jo ?!
Citim:
![]()
C'beri prape Xilo??????????
Citim:
Hahahahahahahahahahahaha,paskemi shpetuar per ca dite nga masturbimet e tija mendore![]()
![]()
Llafi e ka se te gjithe nga tirana vijne bejne pushimet ne forumin horizont e kemi dhe me fakte jane akoma duke votuar por te shohim se ku do te dalin rezultat thuhet qe keta te fundit u mbushin mendjen dhe fjerakeve :p per te bere pushimet ketu.
Petrit Kola shkon ushtar ne Irak
Dje e perditeshmja New York Times kish publikuar listen me emrat e ushtareve amerikane qe do te nisen se shpejti ne Irak.Per kuriozitet i hodha nje sy emrave,sepse kisha degjuar qe ka edhe shqiptar midis tyre.
Por cfare me zuri syri thoni ju?Atu nga fundi i listes lexova edhe nje emer shume te njohur i cili ka pushtuar faqet e forumit Horizont.Dhe kush ish thoni ju?Me kenaqesi po ju them se ishte PETRIT KOLA.Mu be zemra mal.Bravo Petrit thashe.
Ndersa sot lexova po ne te njejten gazete komentin e Petritit.
Une i pergjigjem pozitivisht thirrjes se presidentit Bush,por me nje kusht:
qe mbasi te kthehemi nga Iraku ti sulemi Greqise dhe ta bejme ate pershesh,sepse jo vetem ne shqiptareve,por edhe ju amerikaneve po jua leshon me misile te ardhura nga Serbia,duke akuzuar per kete akt terrorist shqiptaret.
Hajt me krahe te lehta Petrit
a i shkreti petrit kur ta marre vesh se i ka dale urdheri per irak
hahahahahahaha
une po kthehem sot jam ne kuwait
petrit iraku eshte i yti
IQVLORA,
Hahahahaha...
Shume e bukur por edhe e vertet.
Une dola vullnetar te vete ne Irak me te vetmin kusht qe me pas ti biem Greqise. Greqia jo vetem na sulmoi ambasaden ne Athine por bene agresion duke stervitur dhe financuar edhe Jihadistat e Irakut vetem e vetem qe te bie fuqia amerikane.
Ne fakt une i propozova Bushit qe te benim nje pushim ne Irak dhe ti binim Greqise dhe pasi te kishim mbaruar me Greqine te vazhdonim me Irakun, por nuk ra dakort. Si me i madhe ne moshe qe eshte une pranova propozimin e Bushit. Mbaron Iraku, fillon Greqia...
OK mqs kam kohe per pak thashetheme.
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet . Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimi Imagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?
hahahaaaaaaa Enigma
Sa kam qeshe....Ato dhomat e tjera patjeter qe do t'i mbushin vip-t nga e gjithe Bota.....si psh.Lefter Koka : George Bushi...dhe Billi....se le vetem Dreqen ai...:p
Keto info.i kam marre nga kalecat qe sillen rreth e rrotull dhe kane pa valixhe vipa-sh duke u futur ne nje nga dhomat me pamje nga deti...:p
Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
OKmqs kam kohe per pak thashetheme.
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet. Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimiImagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahaaaaaaa Enigma
Sa kam qeshe....
[B]Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Eh kush tjeter ai qe gjen ambjentin nuk do te harroje edhe nje vend per ty![]()
E gjeta?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.