Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
ne kete moment do kisha dashur ta shihja nigun duke buzeqeshur...
Tani po ha nje molle jeshile, me kishte marre malli per molle te cilesise se pare. :p
Në këtë moment desha të shikoja reagimin e bucimakes mbas të qeshurës time......
ne kete moment ...do e falenderoja nigon qe me dhuroi nje buzeqeshje......eshte dhurate e bukur..
Tani do i thoja ....bucimakes të lumtë....ma nxore gjumin hahahahaha
ne kete moment po therras gjumin qe te vij ta marri nigon se ndoshta do qe ti plotesohet ndonje enderr qe te shikoj sonte...
Tani desha ti thoja gjumit largoju nga bucimakja,se nuk dua ti shof tani ëndërrat...
tani po i them nigos se cduhet te beje njeriu kur eshte i merzitur.....
Tani du me pyt bucimaken ë më tregoj ça të bëj kur jam i mërzitur
tani un sapo i bera nigos pyetjen qe ai me beri mua...ai nuk mu pergjigj...
Tani po i kthej përgjigje bucimakes se ç të bëj njeriu kur është i mërzitur......
Ti fusi nonji dopjo e pastaj nji dorë gjum
po i them nigos se po ia futa nje dopio iken gjumi dhe fillon kenga.....
po dhe keshtu mire se iku dhe merzia pastaj......sa mire....
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
tani po i them nigos se cduhet te beje njeriu kur eshte i merzitur.....
Tani jam ulur para kompjuterit dhe po lexoj Forumin,ahh se harrova po degjoj dhe kenget e Top fest 3.
Po shof "sportschau" Bundesliga Gjermane..............
po qaj
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
po qaj
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Pse yll?Ca ke qe je merzit?????Me raft pika mu, kush ma ka merzit
motlen time?![]()
Citim:
kam merzite veten une sme ka faj njeri jo
jam aq e merzitur sa po me ike truri por shyqyr qe ju gjeta ty dhe Nigon ktu ta heq pak mendjen..
Ok naqe naten e mire
puccccccccc shume
DREQE MOJ , ueee po ku dreq ishte ai club moj se i rash norwalkut kruq e terthor...
me ca makine ishe ti ??? mos ishit gje me nje nissan gri , se pam nje me targa te Ny.. dhe e niste nje cun na shkodra , e njifte nje nga ata qe ish me mua ,, po spam me kush ishte brenda se ishte me xhama te zinj dhe isha cik shpejt kur u shkembyem :S.. pyetem ne ku ish ai platinium... nje na thosh andej, tjetri thosh ketej... next time.. gimmi ur cel# or the right addres.
peace
skam qen une jo dhe me mire qe nuk ke ardhe mram se une nuk shkova hic ngaqe isha e semure... por degjova qe ka qene nice party..
jo mi un erdha.. po sgjeta dot clubin.... anyway.. listen.. nje shoku im ka ditlindjen javen qe vin.. nq se ke ndonje apo shum shoqe nq se doni te dilni vi un dhe ju mar dhe vemi ne cazino ketu ne ct... the boy am talking about it.. eshte ai qe te thash biggg time... so let me know , po ashtu me nis cel# ne prv
ciao
Po rri me G&G
Po studjoj per "telepathy"
hic po pi kafe dhe po mendoj per zemren time..
po rri vetem duke lexuar Forumin,duke pi coca-cola.
Po heq lodhjen e nje dite egzauruese.
po i shkruaj nje email nje shoqes sime....
............ po mendoja per nje shoqen time .................. qe me ka harruar me duket .................
.........
glaukus...............mrm.........king.....po ku je mo se na harrove krejt.....persh.................
.......... tani .......tani ........... po pershendes Katilen ........... mrm ......
Po vras kohen boshe. :p
po degjoj kenge popullore ja kam ngrit volumin sa po luajne shidraket e shpis nga vendi..
hani pini dhe kendoni rrofsh o lala gjoni etc etc :p
po ju lexoj ju dhe po shkruaj
Po studjoj muzike por thashe te dilja njehere ketej nga lagjia...
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Po studjoj muzike por thashe te dilja njehere ketej nga lagjia...
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
klarinetes i bie ti derman?
Citim:
Po klarinetes, luaj edhe pak ne piano por jo shume..
po shetis pak neper forum..
.......... po shikoj fotografine e njones ................ Goodnes , I c'ant ........... it ,s wonderful ...............
p.s. e qakam anglishten .......... fiuuuuuuu
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.......... po shikoj fotografine e njones ................ Goodnes , I c'ant ........... it ,s wonderful ...............
p.s. e qakam anglishten .......... fiuuuuuuu
Citim:
po ku punon ti neper koncerte??? po si nga zone dropullit i bie dote??
Citim:
hahah per te punuar nuk punoj ne koncerte por kur ka nevoje shkolla me theret edhe vete per ndonje koncert ...por jo popullore...megjithate po pate ndonje dasem do mundohem te mesoj disa kenge qe te vij edhe te martoj![]()
Citim:
hahahaha jo ore jose eshte shpejt per martes
.. thjesht te pyeta.. se un e kam enderr ti bie klarinetes po vetem si nga zone dropullit.. se ato te shqiperis se mesme apo ndonje lloj muzike tjeter, sme pelqen
![]()
Citim:
ku je ti mar koler mbete tu shiko fotot e tjerve e sna var hic ne tjerve...
Desha te thoja qe po perpiqem te shkruaj dicka, por tani thjeshte mbeta gojehapur nga pergjigja e kotes.
Nuk i pelqen melodite e Shqiperise se Mesme?
Po atje eshte zemra,shpirti i Shqiperise.
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Desha te thoja qe po perpiqem te shkruaj dicka, por tani thjeshte mbeta gojehapur nga pergjigja e kotes.
Nuk i pelqen melodite e Shqiperise se Mesme?![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Nuk i pelqen melodite e Shqiperise se Mesme?![]()
![]()
po i bie fyellit pa bira, trylyyyyyyy-lyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-hape njenin syyyyyyyyy;
trylylyyyyyyyyyyyyyy=lyyyyyyyyyyyyyyy, hapi te dyyyyyyyyyy
hahaahahahhah, CiAooooooooooooooooooooooooooooooo_
ps:ballerina, mos je krutonja ti?
Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.