Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)
Forumistat e mij te dashur,per arsye personale per disa kohe nuk futem ne forum.
Ju uroj te gjitheve pushime te mbara,kalofshi sa me mire,qofshi mire me shendet.
Zyren e le ne duar te sigurta,darma bej qejf me beqaret.
Nje perqafim dhe nje puthje miqesore nga une Eri
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Ore, une me Buzeqeshjen ishim ne rregull, por na u be xheloze Amor Alucius, me akuzoi per stalking, ngaqe spo i ecen gje asaj, dhe hajde ti prish pune dhe Admiralit me Buzeqeshjen.
Inat tipik alla shqiptarce
U pa puna, duhet me var nje varg me hudhra qafes mos na marrin m'sysh Amor dhe Eric![]()
Jete te lumtur ciftit !
...
Eric, sa ziliqare qe jeni bo xhanem, po mos u merzitni, e shoh qe deprivimi i seksit qe i keni bere njeri-tjetrit ju ka lene pasoja
Citim:
9. Me komshinj si puna e Amor & Eric, divorcet familjare nuk kane te mbaruar![]()
10. Lumi fle, Amor & Eric thurin intriga me divorcu komshinjte
11. Amor & Eric le te bertasin, dashuria ime me Buzeqeshjen fluturon lart e me larte![]()
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Po ku ti coj mi te keqen se qenkan vogelushe![]()
Aman se kush ka ngene ti rrise tani![]()
Citim:
Eric, sa ziliqare qe jeni bo xhanem, po mos u merzitni, e shoh qe deprivimi i seksit qe i keni bere njeri-tjetrit ju ka lene pasoja![]()
pu pu pu si bene sikur skeni qene te martuar ndonjhere.....
Amor ku te kam
Re: Re: ...
Epo varet se ca pikenisjet more ti moj Darma...ne krahasim me disa jemi piccoli,ne krahasim me disa te tjere jemi te medhenj...si perfundim,nese i ben mesataren moshes time dhe Eric tamam dalin
C'ju shqeteson tjeter ju?:p
O Eric,s'gjeten gje tjeter keto dhe nga zilia u kapen me moshen...se dine qe jemi te rinj dhe plot energji
amor nuk e ke kuptuar fare pergjigjen time....here tjeter lexo dhe pyetjet.....c'pune kisha une me ty...
Kam dashur te them qe disa djem te ketij forumi jane te vegjel per mua.......
Re: Re: Re: ...
Citim:
Kam dashur te them qe disa djem te ketij forumi jane te vegjel per mua.......
hic ja verdallosemi kendej andej
iku eriosa per ca kohe se do martohet vete me duket
Uaaa larg qofte moj kush tha qe nuk i kemi xhan.....djemt e ketij forumi i kemi si rrusha.....xhan i kemi posi....
amor ti ishe e martuar eeeee jo kot pyes se me kane ardhe ca kerkesa mua .......
e moren serjozisht keta filluan te me dergojne MP
ahahahahahahahaha
me amor alucuius kategorikisht shbehet gje
Darma jemi ne duart e tua tani te keqen.
Perpara c'do gjeje vjen zyra martesore pastaj gjerat e tjera.
Ne ketej rrotull jemi, po pate oferta na be nje zile.
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
ahahahahahahahaha
me amor alucuius kategorikisht shbehet gje![]()
Lela.......ti hap gojen mi goce vetem fol si e do dhe ta gjejme dhe ty nje ...
Kush ka oferta per Lelen le te me dergoje MP se u pa puna
Amor ti nuk u pergjigje vetem u zgerdhive ta paska qejfi meduket te ti hedh ofertat ne tavoline njehere une ty dhe shif e bej ti pastaj
po si nuk u be gje ketu more ?
dhe vazhdojn na mburren me kete agjensi ,pale.
...
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
Citim:
E rendesishme eshte qe une e gjeta zemren time, Buzeqeshja. Pa per te tjeret, phhh, boni ca te doni, rrezik ta mbyll agjensine tani, se boll tema kemi ne forum![]()
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
hahahahahaahaa po ku te kam mor zemra ime drita e syve te mi sa me kishe mungu....
ps:po ti mos u bej kaq i eger dhe ,mos e mbyll agjensin se duan dhe te tjeret te martohen si ty
iiiiiiiiiiiii sa te mir qe kam kte shpirtin tim shife ca ben per hatrin tim jo por guxoni dhe thoni gje per te se jau mbyllem agjensin dhe ngelet beqare te gjithe tani jam gruaja e shefit dhe e bej un ligjin....:p :p :p
Citim:
Ky etniku s'duket cun i keq. Ja po e studioj njehere
...
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ky etniku s'duket cun i keq. Ja po e studioj njehere
Citim:
Amor ti nuk u pergjigje vetem u zgerdhiveta paska qejfi meduket te ti hedh ofertat ne tavoline njehere une ty dhe shif e bej ti pastaj
![]()
Citim:
amor mos u merzit se i jam vene punes ...te paren gje qe do bej eshte te shikoj albumin fotografik te forumit
Citim:
amor mos u merzit se i jam vene punes ...te paren gje qe do bej eshte te shikoj albumin fotografik te forumit![]()
ehe u pa puna ...
ka donje cupke namusqarke e te jete e cacke nikoqirke qe ka qef ta sjelle qafken ketej nga devolli lol
Me duket se ciftet kan shkuar per muaj mjalti;.....
Citim:
amor mos u merzit se i jam vene punes ...te paren gje qe do bej eshte te shikoj albumin fotografik te forumit![]()
Citim:
Uuuuuu se harrova kur te vish deshem ca info mga ty qe te na lehtesosh punen....
Ku jeton
me se merresh
ku e shikon veten tende pas 5 vjetesh
c'fare kerkon nga gruaja jote e ardhshme
si te pelqen ta kalosh kohen e lire
je i gacem te shperngulesh nga vedi qe jeton per te komodituar nevojat e gruas
uuuu edhe nje gje tjeter ku do te deshiroje ta beje dasmen (ne shqiperi apo aty ku jeton e kam fjalen)
edhe nje gje tjeter shkesi thirret gje ne dasem![]()
Citim:
Po citoj ato që tha football
Ti jerse c'pune ke ketu, mire keta te tjeret..........:p se justifikohen.
Citim:
pse do me nxirrni vize per ne ameriqi , me gjith kto kerkesa ?
Re: ehe u pa puna ...
Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
ka donje cupke namusqarke e te jete e cacke nikoqirke qe ka qef ta sjelle qafken ketej nga devolli lol![]()
Re: Re: ehe u pa puna ...
Citim:
Nuk te le njeri pas dore ty por puna eshte "ne devoll" te vije atjedo jete cik fare e veshtire
![]()
Prit te pyes pak Ksenian![]()
![]()
he mar c'behet ktej kemi noj dasem te re apo jo???
Po kyt amoren tem mor zot ku do e kem se mu than syt me e pa njeher pa pa pa shum i impenjum asht ....
...
Citim:
he mar c'behet ktej kemi noj dasem te re apo jo???
Po kyt amoren tem mor zot ku do e kem se mu than syt me e pa njeher pa pa pa shum i impenjum asht ....
po si te kam mar zemra
ps;me duket se duhet ta mbyllim kte agjensi se vetem llafe koti asnje martese spo behet me punonjesit kan dal ne pension dhe sjan ne gjendje ta bejn punen ose te nderrojm personelin dhe te vejm me te kulifikuar ne krye te detyres
Film i pa pare keta te dy....................
Citim:
Film i pa pare keta te dy....................![]()
Ne fak dasmen e ketyre te dyve do ta shkundim krejt ...se e meritojne jo per gje.Per miqesine qe kam me buzen do ti kendoj nje kenge live...amor per veshjen ta kam lene ty per detyre....,dhe ftesat merri ti...
ps.hajde te na trashegohen,dhe mos u ankoni ju populli tjeter,se ja nje martese po e bejme,une me amorin po ashtu *vetem se u rrembyem paksa....
Sa paskeni fike te martoheni ju,ec me kurajoz:p :p
Citim:
*vetem se u rrembyem paksa....![]()
Nejse mos hapim sekrete bashkshortore
...
Citim:
Nejse mos hapim sekrete bashkshortore![]()
![]()
![]()
Citim:
E ke mori malli me dit sekretet e juaja bashkefshatare aman, sikur me qene Telenovele aventura juaj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vduqe te marresh vesh sekretin tone te lumturise por nahhhh...kaq te te behet dhembi s'do e dish.![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
ahhahahahaha ta gjetya un Shkodranin..prandaj meritoj nje shperblim..
Si thua per nje puthje pasionale te lagur nen lotet e mallit ,ulur ne bregun e detit,te ndricuar nga hena e pabese,te harruar tek buzet e njeri tjetrit.
Ps-Me mungon tmerresisht...edhe pse jam i lumtur me jeten time.
Ndersa pergjigjen e temes besoj se e kuptuat.
ca behet ktu mor ku e kemi drejtoreshen e zyres martesore se ngelem beqare te gjithe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ngeli na i cuc pa u martue ej katun???
ka ngel pa burre sa tia gjeje bota virtuale se e ka zakon ajo te lidhet ne ate menyre edhe czgidhet sigurisht.
Citim:
ca behet ktu mor ku e kemi drejtoreshen e zyres martesore se ngelem beqare te gjithe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.