Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)
Katile mbete KATILE
S'du me pi gja faleminers
M'fal dreqe ti pi ça t'dush ta paguj vet.
flm une nje kafe turke du se me pi kaq heret me merren kamet
E don me pak a me shum kafen.
te mesme
e pike t'mesme me pak si shoku Xhemal.
katile a dan me na qeras sonte apo e ke lan per nje her tjeter
hahahahahahahaha
ylli po te qerasi ty dhe tane lokalsat e Rozafs..........ja per gja po jam n'shend se kam shemtu vedin me durt e mija ...........papapapap jam ba bjonde.......cfare skandali.........
e lumja ti per vedi hahahahahahahahahahahaa
me fal po mend ku i le ??????????????????????
hahahah.....ke te drejt per zoten.........po neser po i lyj prap ashtu si i kam pas..........uhhhhhhhh...........me tamam ku i lashe ment une????.........ca pa merr naj gja ti...uen porosita nje korona........
hahahahahaha sa kum qesh sa kum qesh hahahahahahahaaa
un po marr nje kafe konjak po kush po na i sherben pervec mejet ????????
pa ku ka ma mire se me msherby ti mar...........qe i pasha tan djemt tu i sherby femnave o zot :p................po ca na thu naj gja t're.......???
kot nuk thojne ta pruft nusja................
te re????? ca dan me dit ,ti i din te tana ....................
si mja kalove sot a dole .............
po pak ...iktu rreth e rrotull ......po jo per kafe....kafen e kam pi nshpi sot me majkon si vajze e mire e shtepiake qe jam :p...po Apin ku e kam mar....a asht turn i dyte sot a????? Nejse mi ban te fala.........ah se kam harru me te than ty ....te kam pa para 2 ditve tu ik prejte qendra nga ora 8 e darks e nuk me ke fol.........maje mend se ta pa ta marr hakun..............:p:p
mirmrama gjithve..................
me thirri kush mua..............mos me thoni se doni me me qeras........ nje kafe jim bim dua une...........
te kam pa ...............po nuk i flas njerezve kur eci ne kam
jo per gja po kam p.....dh
po kujshijen a e thirre apo tu dhimten 1 e gjys kafe se ujin e sheqerin nuk po e fus hahahahahahahahahaha
hahahaaaaaaaaa kujshia ta pa vjen ma vone se kena me i ba da muhabete ashtu ne pergjoithesi.........: ......ahhhhhhhhh dhe une qe kujtova se p.....dht i kishe ngaqe ishe tu majt cadren n'dor...
:p
Apiiiiiiiiiiiiii ku je mar.............??? Si mia ke kalu sot.....naj gja t'bukur..........a doli ndonje pellumbeshe andej nga ju apo jane ndry "n'kafaz" per sezon..................
ja keshtu si une sa atje e sa ketu............... tani s aerdha nga nje ndeshje volejbolli................... ku ka pellumbesha per mua ketu kur ste kam ty....................
po ti si mja kalove nje here mir.................?????????????
hahahhaaaaaaaaaaaa sa kam qeshe....
ja une mire ia kalova ...sic i thashe edhe Yllit kam dasem sonte...opaaaaaaaa.......ja per gja po kam shemtu vedin me durt e mija....jam ba bjondeeeeeeeeeeeeee...........ndrrova ngjyren e flokve se jan tu m'kerku Cia se kam fallsifiku da certifikata per neser.......:p
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahhaaaaaaaaaaaa sa kam qeshe....
ja une mire ia kalova ...sic i thashe edhe Yllit kam dasem sonte...opaaaaaaaa.......ja per gja po kam shemtu vedin me durt e mija....jam ba bjondeeeeeeeeeeeeee...........ndrrova ngjyren e flokve se jan tu m'kerku Cia se kam fallsifiku da certifikata per neser.......:p
hahahaaaaaaaaaaa......hajt mar se deri kur t'vi te ti e kam ndrru ngjyren prap une...ja per gaj po nukkam nder mend me trem vedin n'pasqyre
D:p..............
edhe certifikata jote e fallsifikume asht...po ti praj here dreq se po na degjon shteti...............ah...........si mar harrova ..............POLICIA asht ME NE !!!!! :p
ti kaiher me ke trem njashtu si ke ken ja ma bjonde....................
shteti n`kam e populli rat thua ti................para POLICIA........mrapa vota..........
me ju policia ??????????????????? keke e pa shikume
mos me padit mu per at punen qe e din ne lidhje me mu
uuuuuuuuuu..se harrova me te than me difto kur te delsh ne rrug
qe te pakten te ndryhem ne shpi se ti si ke kene me ke tremb ejo me tash
qe as vete nuk te imagjinoj............................
hahahaaaaaaaaaaa ylli................pa une vec me te trem ty i baj tan kta lojna se te kam frike per zoten sidomos kur je me mjekerr...si kamikaz... ...alla Bin Laden......:p.........
Apiiiiiiiiiiiiii..............mas ke frike ti.....maju he dreq.......a je burre apa ca je??????........:........e shumrta e shumta.........nja 5 vjet burg pa i ban.......:p:p
un po e maj vedin.............. se "burrrrrrrrrrrrrrrrr"jam.................. 5 vjet burg per ty........... ti e di qe per mua sjan agje.....................por gjithmon e kam pas m`lla qe burgun me e ba me ty ne nje qeli sebashku..................
a e din se ca je tu fol ................................
ca jan kta muhabete ca je ti qe ja permend emrin BINLADENIT pa apdes
?????????????????????????????????????????
hahahaaaaaaaaa Apiiiiiiiii me ke aj tu qeshe sonte............pse kaq romantik ti dreqin.......... ca te ka nodh mar????............
ylli e kam than une i ke da te forta ti qe..........hahahaaa :p.......
po ti a me ke than se ne duhet te jemi gjithmon ramantik me njeni tjetrin............pamvrasisht se ku jemi.............e sa pran jemi njeri tjetrit.......... pastaj ti e di se si jam une..............
po iki un se i treti thon asht i tepert.....................
keto po i paguj un.................
Mbramja e mir tanvet
Katile çkena
si je tuj mja kalu sot. m'dukesh ma n'terezi sot.
Mushua kaji got prej mejet tanve paperjashtim se du me ken i mir sonte jo per gja se s'kam ken asi her i keq.
Ylli mos hik he burr itash sa erdha vet.
hahah............Apiiiiiiiiiii...........tka ba dam gini ty...edhe ta kam thane 1000 here se kur te jesh me mu s'du me pi se fillon nga avazi ti :p..........
ylli .........mas ik ti o Bin Laden...:p:p......ja per gja po du me ik une se kam puen mor vlla .......kam pune..........:p
puntori.........oooooo mire se erdhe............po Glaukusin a e pe kund???.....m'vjen keq qe nuk po mundem me nejt sonte ma shue pa ca den............jena njerz familjar .........
:p...pa nje gote jam tu e kthy per shendet t'puntorit hajde gezuar...........
hahahahahahahaha
Citim:
[B]hahah............Apiiiiiiiiiii...........tka ba dam gini ty...edhe ta kam thane 1000 here se kur te jesh me mu s'du me pi se fillon nga avazi ti:p..........
hahhaaaaaaaaaaaaaa e shoh se s'je mire sonte.....kshtu qe ma mire po iku sa s'ka ndodh naj qamet......ja per gja ........po pa kam hallin e yllit e din si asht ai......i zgjidh punt vec me granada doret :p.............
Katile mos u baj Katile e na len vetem se e di ti porosis helmin pastaj.
Mir mir shko se ktu na ke deri von po erdhe na ba me dit.
Citim:
hahhaaaaaaaaaaaaaa e shoh se s'je mire sonte.....kshtu qe ma mire po iku sa s'ka ndodh naj qamet......ja per gja ........po pa kam hallin e yllit e din si asht ai......i zgjidh punt vec me granada doret:p.............
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Katile mos u baj Katile e na len vetem se e di ti porosis helmin pastaj.
Mir mir shko se ktu na ke deri von po erdhe na ba me dit.
Katile nuk je Katile t'pakten me mu.
A ke ma bar gjumit se sonte s'ka gjum.
Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
te kam pa ...............po nuk i flas njerezve kur eci ne kam
jo per gja po kam p.....dh
po kujshijen a e thirre apo tu dhimten 1 e gjys kafe se ujin e sheqerin nuk po e fus hahahahahahahahahaha
oooooooo ti kojshieeeeeeeeee hajde pije nje kafe live ktu te une se jena ba nje dor.....i kam lan andej nga dhoma dhe jane tu parashiku t'ardhmen.........hajde tesh ti qesim edhe tyte palamet nshesh.:....hajt tesh hajde...........
U pa puna po hike ti nuk shtyhet n'vetmi. Megjithate flm per bashkbisedimin ishte me t'vertet i kandshem. Do ta pi me gjth qejf nji dit nji kafe me ty e te flasim per letersi.
Katile mbete Katile
a t'pata tha me m'njoftu kur t'vijshe
Nejse na e kallxo filxhanin e tìpalamet e t'palymet.
hahhaaaaaaa puntor e kam Bucin itesh iktu te une......erdhi me e pi kafen ktu ...apa vjen edhe ti ???............asht tu mi sha flokt shtriga ....mka inat :p..........
kyt postimin duket se e ke per Bucin ....se asaj i pelqen letersia ekonomike :.....se un ihuuuuuuuuuuuuuu merrem me gjana ma jetesore....shkurt jane shumeeee thellesisht rthelbesore........
:p
Katile mbete Katile
Edhe m'pyet se a du me ardh. Si ta merr mendja se egsiston ne fjalorin tim fjala jo para propozimit te nji femne.
Ashtu asht drejt e ke gjete se Buci merrte vesh per letersine por ti mos u ban Xheloze se ne veçper poezi do flitshim.
Do kisha qejf me t'pas itu afer me t'pa sa thelbsore dhe sa e gjall je.
mirmbrema ...... Shkodra
alo ............ une sa erdha ne shkoder ................
a do vish ?? ............... nje Jack Daniels ........ te lutem .............
jaaaaaaaaaaa...pa pse s'thu ti se une e paskam nuhatjen me vale te gjata...:p...qe qysh te lokali Tirons e kam nuhat ardhjen tande ktu ....
Mire se erdhe ne Shkoder...je i nderun e i rrespektum deri n'detaj...........tesh ca te dush kerko sonte ...se te tana i paguj une...?? Tesh ca po don pervec porosise???
Ohh c'do mu pinte dhe mua ne pranine e Glakut
mirmbrema Kati ........
une porosita per vete ............
... te lutem ...... nje çaj per Shefen ( se e kena pas me grip ) ................. me vone shohim e bejme .......... per porosin tjeter .....
gezuar Kati ......... mirsetgjetem ........... gezuar shefe ........
Rrofsh Glauk. Dhe pijen e ke gjet tamam te duhur.
flm dhe gezuar te gjitheve
Glaukus qe erdha une...sa i hodha nje sy lokalit Tirons se ma ka lan sexi amanet mu.....Flm King...edhe ty gezuar.......hajt ishallah shkojn zgjedhjet mire :p:p
Shefe...t'kalume...
Katile je shum e shkatht Katile.
Sa m'tiran e sa n'shkoder apo n'durrs ndaje menjen e tia fillona festes.
Katile ti po deshe hajde na sherbe dhe ne durres, se une me Glauk nga durrsi vijme
ku bahet ahengu ma i bukur se n'Shkoder.....une jam per Rozafen...po nuk pa di se ca pa na thojn miqt........Lela ...Glaukus.....a ta shtroj iktu ...se andej nga Tirona pa na shperthen edhe naj granad si Edit...e po fluturojme tamam masandej....:
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.