Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cfare mesuat nga dita qe kaloi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13649)
Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666
qe dikush ka nje të metë të madhe : se e tërë bota duhet t'iu përshtatet atyre, e jo ata botës,,,,,,,;po kujt i plasi se?????????
Mesova qe idiotsia dhe hipokrizia e njerzve nuk paska fund...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mesova qe idiotsia dhe hipokrizia e njerzve nuk paska fund...
sma merrte mendja kurre qe do do ndjeja perseri gezim
Mesova qe sa pak i njohim njerezit qe kemi afer ....
Nese njerezit ne jete kane mjete per te shtyre njeri-tjetrin, edhe ti ke. Nese ata i perdorin ti mos e bej.
Une mesova qe nga puntor, behesh piktor, nga piktor, behesh moderator, nga moderator behesh historian, nga historian behesh i famshem dhe rezultati krenar
Hahahahahahahahahahaha!!!
Un dje me ne fund mesova se ne kufi su kaloka pa pashaport
Kur e kujtoj
Nga dita qe kaloj mesova se njeriu asnjehere nuk duhet te thote: "Nuk mundem..." ,sepse ai Mundet per Gjithcka,vetem nqs nuk ka Deshire. Atehere ketu ndryshon puna!
mesova qe nuk do ti bindem kurre asaj qe eshte ne kundershtim me te drejten sa do e pushtetshme qofte ajo. edhe duke menduar per te drejten kam bere hapin e pare drejte saj...............
Ps: laviret ne kontrollin e jetes se njerezve te drejte, kjo te jep te drejte morale te reagojme me mosbindje.,,,,,,
Mesova se te dukesh i sigurt para tjetrit te ben te fitosh sfiden. Njeriu duhet patjeter te duket I sigurt ne vetvete edhe atehere kur nuk eshte sepse vetem me kete menyre mund te marre boten para dhe te arrije pikesynimet qe i ka vene vetes. Cdo gje eshte e realizueshme edhe ajo qe per momentin duket e pamundur.
Ndonjehere e inkurajoj "mosigurine" time para nje ceshtjeje duke u paraqitur si 100% e sigurt. Kjo nuk eshte nje menyre per te genjyer veten,por nje menyre per te mposhtur nje frike apo nje emocion momenti qe vjen nga mungesa e informacionit ,jo nga pamundesia apo paaftesia.....
Gjithsesi deri tani ky mekanizem ka qene shume frytdhenes,aq sa mund te kem zbuluar edhe "te fshehta" nga te tjeret.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Une mesova qe nga puntor, behesh piktor, nga piktor, behesh moderator, nga moderator behesh historian, nga historian behesh i famshem dhe rezultati krenar![]()
Citim:hahaha e forte kjo se kisha lexuar me pare.:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Une mesova qe nga puntor, behesh piktor, nga piktor, behesh moderator, nga moderator behesh historian, nga historian behesh i famshem dhe rezultati krenar![]()
Se ne kete bote asgje nuk eshte e sigurte, prandaj haji leket e bej qejf, para se te ti hane te mencurit.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Se ne kete bote asgje nuk eshte e sigurte, prandaj haji leket e bej qejf, para se te ti hane te mencurit.
Hemmm think think think ......... nothing .......... i di te gjitha...........
mesova qe i duruari i fituari.............. ehe ehe
kurse une mesova se pushtetin e sotem e kan Kurvat ....
Mesova se nuk duhet trazuar birra ,rakia dhe bakardi se pastaj nxjerr zorret ...
Mesova se Kastriot Caushi e ka shume per zemer marken "Sergio Tacchini"
Nje njeri i mencur me thote gjithnje" Balta nuk njet ne mermer".
Kjo eshte arsyeja se pse mua nuk me bejne me pershtypje "ato c'ka vjellin baltat".
Mesova se duhet te pranojme te humbim pa u tristuar shume.
Citim:
Po citoj ato që tha Zhylien Sorel
kurse une mesova se pushtetin e sotem e kan Kurvat ....
Qe ne forum ka shume tema per dashnoret.
Citim:
Po citoj ato që tha JONIDA UK
Qe ne forum ka shume tema per dashnoret.
....se disa njerez dine ta maskojne mire egoizmin e tyre te semure qe i perpunon ne koke mendime te tipit : " Ti duhet te jesh me e mire se ajo" dhe se ASNJE nuk duhet te masesh me KUTIN tend.
Jeta s'me mesoi ndonje te re...
..po me treguan nje kuriozitet qe nuk dija:Qe ne koherat e gjysherve te mi,sipas rregullave te kanunit,nuk mund t'i therrisje gruas ose burrit ne emer (te pakten ne jug,s'e di nese ishte keshtu edhe ne veri)..
qe ka persona me te cilet ja vlen te bisedosh...
- që Gjergj Kastrioti ka inat arrixhinjt , por e ka gabim që mendon kështu , po tu konsultonte me Turll , e sigurtë që do ndërronte mendim
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- që Gjergj Kastrioti ka inat arrixhinjt , por e ka gabim që mendon kështu , po tu konsultonte me Turll , e sigurtë që do ndërronte mendim
![]()
![]()
men suck
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
men suck
Qe nuk duhet vrare mendja per cdo budallallik...me demek take it easy....
Sot ne mengjes mesova qe dielli i nxehte mbi fytyren time teksa ngisja makinen dhe shkelqente mbi oqean, me tha : "kalimera and have a nice day". Une i pershendeta dhe u buzeqesha te dyve edhe diellit edhe oqeanit, qe ishte i qete si vaj dhe llambte nga rrezet e diellit edhe pse jashte ishte pleviti dhe policat ishin kukulosur sa vetem syte u dukeshin.
Bera kryqin dhe fillova te ndihesha edhe une e qete si oqeani dhe e llambur si dielli....
sot..
"vertet genjeshtra mund te te ndimojne,por genje deri ne ate pike sa mos te rrezikosh te genjesh qenien tende"
Qe njerezit s'meritojne nje shanc te dyte, aq me pak te trete; zvarraniket, zvarrinike ngelin.
den babaden met te njejten teme (ç'fare mesuat nga dita qe kaloi)
a nuk keni per çka te shkruani nga temat aktuale dhe nje diskutim shoqeror?
pershendetje belga
...qe jo gjithmone duhet te jemi te drejte ne ato qe themi dhe bejme!
Nje dite ndryshe dhe e vecante. Nuk mesova asgje te re ,por thjeshte m'u vertetua edhe me shume mendimi se sa here qe ia degjoj zerin , sa here qe marr nje mail, apo sa here qe ne dalim bashke ,ecim dore per dore , i them vetes qe une jam njeriu me me fat.
Sa bukur eshte kur ke prane dike qe di te te dhuroje vetem momente qetesie dhe miqesie.
mesova qe ktu ne amerike po s'punove me shume se 30 ore ne jave nuk ke insurance, une punoj vetem 20 ose me pak ore ne jave dhe u habita qe nuk kisha insurance
Une mesova qe Kurti nuk ka insurance ............. .
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une mesova qe Kurti nuk ka insurance ............. .
Citim:
Sa per virgjereshat ....... Just be careful the first time ....... don't rush ...... don't go to hard. Easy and smooth ....... si cune i mire ...... gjithmone me deshiren e saj.
Citim:hahahahahah, prandaj nuk kam takur ndonje virgjereshe?!?! se nuk kam mesuar mire asnjeren....?!?!
![]()
- që në jetë duhet të ........... mësosh anglishten , që të mos ngelesh injorant , se bon hatan pastaj ....
jo o Kurt joooooooo
po ça ti them atij unë që na e sjell " Camasutrën " në anglisht ??
dhe kam hallin e vetes time , që gjithmon do i msoj gjonat përgjysëm
p.s. - o Turll ........... zysh Rruzha na e ka pas shpjegu ndryshe ne re
Citim:
p.s. - o Turll ........... zysh Rruzha na e ka pas shpjegu ndryshe ne re
Citim:ehh fuck it, edhe ato fjal te mira qe fola, i fshiva...
Ju keni qene me fat e lal ......... po ne na e shpjegonte Amilika![]()
![]()
![]()
Ene ti mo se mos me le te boj icik si rob me eksperience me Kurtin ......... .
po plakem
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.