Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)

Postuar nga roke datë 16 Prill 2006 - 17:39:

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 16 Prill 2006 - 17:43:

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL

False claims on online dating profiles are showing up in court as lawyers use the early dating profiles -- with their fibs about wealth and status -- for character attacks later. Robert Hoover, a lawyer in San Jose, Calif., says he was able to wrest child custody from his client's ex-wife based partly on allegations that she had used her younger sister's photograph in her dating profile to trick men, including her future husband, into emailing her. "If she'd misrepresented herself in that regard, maybe she misrepresents herself in the area of custody," says Mr. Hoover. "That was just brought up to attack her credibility."

Epo rrofte drejtesiaa

E persa i perket temes duhet ta pranoj se dikur i kam besuar dashurise virtuale....po tani nuk i besoj me.

Postuar nga Niqua datë 16 Prill 2006 - 18:22:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

Epo rrofte drejtesiaa

E persa i perket temes duhet ta pranoj se dikur i kam besuar dashurise virtuale....po tani nuk i besoj me.

hahahahahh naqe ta paska cu ngusht me duket
une se besoj as nuk e kam besuar, nese me ndoll mua ndoshta do e besoj

Postuar nga Enya datë 16 Prill 2006 - 23:13:

Citim:

Epo rrofte drejtesiaa

Sepse e ke gjet dashurine e jetes tende,-s`ke cfare kerkon me ne net
ma do mendja.Ndjehesh lumturisht Kryefamiljar apo gabohem?!

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahahh naqe ta paska cu ngusht me duket

Dreqe une jam ken maj.Mos u cudit.Ja paskam cu dhe ja paskam ul shkodranit,
me sa duket.-hahaahahahahahahahahaha sa kam qesh.

Sa per temen:-I kam besu tmerrsisht shume.

Postuar nga Admirali datë 17 Prill 2006 - 00:13:

Hmmm

Citim:

...

Po kush dashurohet me ty nepermjet internetit mi dreq. Ti sle rob pa sha neper chatroom, me 700 breza i perfshin , as une sdo guxoja me tu shpreh, se as ne NYC atehere nuk na le te takoheshim, qe te ronte interneti majt kaptines amon, se vetem me na bo lomsh e ke menjen.

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 17 Prill 2006 - 01:52:

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL

Dreqe une jam ken maj.Mos u cudit.Ja paskam cu dhe ja paskam ul shkodranit,
me sa duket.

Nuk me figuron dicka e tille..po meqe e thoni ju

Postuar nga Niqua datë 17 Prill 2006 - 03:26:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Po kush dashurohet me ty nepermjet internetit mi dreq. Ti sle rob pa sha neper chatroom, me 700 breza i perfshin , as une sdo guxoja me tu shpreh, se as ne NYC atehere nuk na le te takoheshim, qe te ronte interneti majt kaptines amon, se vetem me na bo lomsh e ke menjen.

hahahahahahah ADI me ke ba me qesh me lot per kryt tem
ohhhhhhhhhhhh zot

crazy ma mori mendja qe do ishe ti!!!!!!!

Postuar nga Enya datë 17 Prill 2006 - 08:46:

Citim:

Nuk me figuron dicka e tille..po meqe e thoni ju

e din ca thojn kur te bin dhembet Shkodran?!

Naten e mire, se kot mos dashurohna prej fillimit, -ket frig kam!

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 00:03:

Nuk besoj fare ne dashuri nepermes interneti me duket cmenduri...

Postuar nga roke datë 09 Qershor 2006 - 05:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Topolina
Nuk besoj fare ne dashuri nepermes interneti me duket cmenduri...

pa thuaj betohem"per Zotin" qe te besojme/:p

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 06:14:

Roke betohem "Per zotin" mire tani?

Postuar nga roke datë 09 Qershor 2006 - 06:31:

cka,jo keq,pertypesh me nje llaf

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 06:35:

Ik mi dreq un tu betova ca don tani?

Postuar nga roke datë 09 Qershor 2006 - 06:41:

po te besoj,por e di qe se ke bere me zemer:p
Dhe shiko se mora vesh qe me bie ne dashuri ne internet do te hedh ne gjyq per mashtrim te shoqerise virtuale,more vesh,mora thuaj

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 21:55:

Zoti roke mora VESH...
Jo mo jo nuk bije un ne dashuri me monitor dhe me germa...

Postuar nga Xhebroo datë 18 Qershor 2006 - 15:47:

SDI PSE BEHI KAQ MOSBESUES....SE KA APO NUK KA....

UNE KAM PASE LIDHJE ME ANE TE INTERNBETIT KAM DAL ME TO EDHE E KAQM KALUAR ME MIRE SE ME ATO QE IKAM NJOFTUAR NE JETE TE PERDITESHME...

POR VETEM ESHTE NJE EMETE TE KETO LIDHJET ME MSN EDHE ME INTERENET SE PAS NJE KOHE TE SHKOJNE NE NERVA E DHE STE INTERESON ME RUAJTE LIDHJEN ME TE....

Postuar nga skalabrino datë 18 Qershor 2006 - 20:42:

ka shume lloj mendimesh
per mendimin tim une i besoj perderisa njeriu rrin e harxhon ore te tera per te folur ne internet me nje vajze edhe ne jeten e perditshme nuk esht se do te harxhoj me shume kohe duke folur me te
ky eshte mendimi

Postuar nga Eyesight datë 20 Qershor 2006 - 19:09:

Kam degjuar per shume njerez qe jane lidhur nepermjet internetit, e me pas jo vetem jane lidhur por edhe martuar. Me sa mbaj mend vjet nje cift (ne Angli me duket) linden nje vajze qe ia vune emrin "e-mail" pasi prinderit ishin njohur e dashuruar ne chat. Vajza e shkrete cfare emri

Postuar nga diabolic datë 20 Qershor 2006 - 22:44:

Dmth une cunit duhet ti ve emrin mesenger ... ?

Postuar nga buzeqeshja datë 22 Qershor 2006 - 00:29:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dmth une cunit duhet ti ve emrin mesenger ... ?

:p

Postuar nga darma datë 23 Qershor 2006 - 09:49:

Kushdo qe beson se njeriu dashuron nje shpirt nje karakter nje menyre jetese nje tradite dashuron dike per ate qe jane per ate qe besojne dashuron dike per zemren e tyre dashuron dike sepse beson se prania dhe biseda e tyre i ben te ndjehen mire.....kushdo qe dashuron dike se ndjehen vetvetja ne pranine e atij personi atehere beson dhe dashurine permes internetit.....
E nese ndonjeri nga ju kerkon dike qe ta ket ne krahe si nje kukull e ne shtrat si nje loder dhe atehere mendoj se interneti nuk do ishte vendi me efikas per ta kerkuar
Shkurt muhabeti besoj ne dashurine permes internetit

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Korrik 2006 - 08:06:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

:p

E buzeqeshja e paske ngrene mi goc, zemren e Adit desha te them
Hajt ne dasem te ne beqove Diabolic dhe buzeqeshja.Kiss

Postuar nga buzeqeshja datë 04 Korrik 2006 - 09:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

E buzeqeshja e paske ngrene mi goc, zemren e Adit desha te them
Hajt ne dasem te ne beqove Diabolic dhe buzeqeshja.Kiss

hahahaaahahaaahhahahahaa demokrate me bere te qesh qe ne pike te mengjesit .....ke te drejte do martohemi ne dhe ti do jesh dasmoresh beje gati nje fustan se se shpejti do jesh e ftuara jone e nderit:p :p :p

Postuar nga diabolic datë 04 Korrik 2006 - 14:13:

O Deno edhe une te ftoj nga ana ime.Pastaj kot ben sikur je beqare se po te duash e ke rradhen me kilometra :p :p :p

Postuar nga buzeqeshja datë 06 Korrik 2006 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
O Deno edhe une te ftoj nga ana ime.Pastaj kot ben sikur je beqare se po te duash e ke rradhen me kilometra :p :p :p

po ja gjejm dhe ksaj nje mor meqe na qenka beqo te shkoje pak nga zyra martesore ne dashte elbasanas ne dashte shkodran si tja kete qejfi se e kemi yll dhe i takon te zgjelle:p

Postuar nga leentii datë 06 Korrik 2006 - 10:39:

Ai besoni dashuris per mes internetit

Ka raste te tilla por nuk jan serioze ,por mas nje kohe  zhduken pa len gjurm.Kjo esht e meta e ktyre lidhjeve.

Postuar nga deledashngaamerica datë 02 Gusht 2006 - 02:47:

Thumbs down te njohesh dike ne internet?????????????

Po talleni me duket!!!!!!!!!!!!!
ne asnje menyre si i thone te vjetrit"DUHET TE HASH NJE THES KRYPE ME ATE TJETRIN QE TE THUASH E NJOH"

Postuar nga darma datë 06 Gusht 2006 - 09:07:

dele.........aman po e ke burre/grua dhe nuk i njeh jo me nga interneti....por nese te dyja palet jane te sinqerte dhe po shikojne per me shume se dy minuta me tall menderen eshte e mundur mendoj une

Postuar nga myzeqari datë 06 Gusht 2006 - 09:16:

Nje shoqeri edhe e sinqerte del , per me teper nuk ee besoj !
Megjithese cfare nuk ben vaki me ne si komb

Postuar nga Cindi datë 07 Gusht 2006 - 06:51:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Nje shoqeri edhe e sinqerte del , per me teper nuk ee besoj !
Megjithese cfare nuk ben vaki me ne si komb

Kur del nje shoqeri e sinqerte, perse e ve ne dyshim edhe lindjen e nje dashurie te sinqerte, qe bazen fillestare e ka tek shoqeria????????

Nuk mendoj Myzo se kombi jone eshte i vecante ne kete drejtim, mendoj se jemi te fundit po.........., mbasi kombet e tjera kane bere femijet e dyte e te trete, duke u njohur nepermjet internetit (te kuptohemi se femijet nuk behen me internet , dashurite perpara dhe pastaj dasmat dhe me vone femijet kuptohet pa internet )

Ka shume individe qe kerkimin e njeriut e fillojne nga mendja dhe jo nga fytyra dhe trupi, dhe interneti eshte nje mjet per ta psikollogjisur ate qe je ne kerkim, kuptohet flasim per rastet kur nuk kane per qellime mashtrimin.

Per mua interneti eshte nje mbles modern i koheve tona, dhe i lire se nuk te duhet ti besh peshqesh mblesit.

Dy cifte ne punen time u njojten nepermjet internetit dhe jane martuar e trasheguar. Me e forta ishte se nje nga ciftet ishin aq afer me shtepi, sa nuk e dinin qe ishin aq afer dhe nuk i kishin rene ne sy njeri-tjetrit.

Rrofte interneti qe krijoi nje cift perfect. I njoh te dy dhe nuk flas pa baza. Interneti u shpetoi dhe shpenzimet e udhetimeve.

Postuar nga deledashngaamerica datë 07 Gusht 2006 - 19:01:

Talking

[QUOTE]Po citoj ato që tha darma
[B]dele.........aman po e ke burre/grua dhe nuk i njeh jo me nga interneti....por nese te dyja palet jane te sinqerte dhe po shikojne per me shume se dy minuta me tall menderen eshte e mundur mendoj une

ne qofte se eshte per arsyen qe ti jep me lart te jap te drejte ......skam choice aty...

Postuar nga cat deluxe datë 31 Gusht 2006 - 18:18:

pooooooo

Patjeter qe i besoj. Perderisa akoma po e jetoj kete lidhje, edhe pse pak larg nga njeri tjetri. Mgjth nuk mund te pretendosh qe cdo njohje ne chat, forum apo diku tjeter eshte e predispozuar per nje lidhje ne te ardhmen. Mund ta them sinqerishte qe kam qene me shume fat. E kam njohur ne chat tek fajtori krejt rastesisht. Madje eshte edhe antar ketu U takuam dhe u pelqyem shume. Kemi kaluar disa dite te mrekullueshme, derisa e kuptuam qe ishim bere njeri per tjetrin. Ai eshte gjithcka qe une deshiroj. Ka disa mangesira po sic i thone fjales se urte:"Nuk calon gomari nga veshet". Pardje bem nje vit nga takimi yne i pare. Dhe ta mendosh qe eshte e para here qe une jam lidhur me dike. Nuk do ta kisha menduar kurre qe do ndodhte me ane te internetit. Bekur qofte kush e ka shpikur

Ju pershendes te gjitheve

Postuar nga Amstel datë 01 Shtator 2006 - 18:40:

gezohem per ty cat deluxe dhe te uroj te perfundoni bashke...por ti u njohe me pare pastaj u lidhe me te, nuk eshte se e dashurove nga interneti..mgjt urimet e mija,

Postuar nga cat deluxe datë 01 Shtator 2006 - 18:42:

Per kete nuk jam shume e sigurte. Mbase e kam dashuruar dhe nga interneti por dashuria ishte ne fazat e para te saj. Me pas u be ndjenje me e forte.
Te pershendes

Postuar nga Zhylien Sorel datë 03 Shtator 2006 - 17:32:

Besoj ne njohje,ne shoqeri.......Me pas nuk i dihet.......

Postuar nga Balerina datë 03 Shtator 2006 - 20:32:

Nuk i besoj.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Nuk i besoj.

bam nga larg kjo cupka ketu aahhahaha
nuk i besoj cope...

edhe pak dhe do te kemi pytj edhe per telefonin i besojme apo jo..hajte hajte popull.

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 22:10:

edhe ka mundesi te bish ne dashuri me ndonjerin nga interneti por pa u taku e njohur personalisht them eshte thjesht simpati e jo dashuri..

Postuar nga Balerina datë 03 Shtator 2006 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI

bam nga larg kjo cupka ketu aahhahaha
nuk i besoj cope...

edhe pak dhe do te kemi pytj edhe per telefonin i besojme apo jo..hajte hajte popull.

Hahaha, Niko, cfare bami more.
Eshte thjeshte ceshtje besimi...une jam shume tip skeptik, nuk i besoj.
Por ama shoqerise, miqesise virtuale po.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 23:09:

Citim:
edhe ka mundesi te bish ne dashuri me ndonjerin nga interneti por pa u taku e njohur personalisht them eshte thjesht simpati e jo dashuri..

e por kur me njohe mu me vrap erdhe ne gr maj dhe me the kam ra ne dashni me ty....por une sta vara se isha budall se pata pa qe ishe kinge.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Hahaha, Niko, cfare bami more.
Eshte thjeshte ceshtje besimi...une jam shume tip skeptik, nuk i besoj.
Por ama shoqerise, miqesise virtuale po.

hallall buka me llall lal

vertet edhe une i besoj vetem shoqerise

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 23:32:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI

e por kur me njohe mu me vrap erdhe ne gr maj dhe me the kam ra ne dashni me ty....por une sta vara se isha budall se pata pa qe ishe kinge.

hahahaha malaka me marrsh te ligat se ti me paguve bileten me ardhe ne greqi une ja rrasa per ne shqiperi e takova etnikun.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 23:34:

Citim:

hahahaha malaka me marrsh te ligat se ti me paguve bileten me ardhe ne greqi une ja rrasa per ne shqiperi e takova etnikun.

ahahhahaha tani ja fute kot pse une ne enderr te pashe kshu?
ahahhahahahaha

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 23:43:

mbase ne kamera ehehe e dreq se po i ban femrat e forumit xheloze dhe vine e me rrahin mu ateher.

Postuar nga Amstel datë 03 Shtator 2006 - 23:46:

Citim:
mbase ne kamera ehehe e dreq se po i ban femrat e forumit xheloze dhe vine e me rrahin mu ateher.

ahhahaha skam na nji maj ne forum me u ba xheloze kshu se kam problem...
ti dreqe i beso shume dashurise internetit pranaj dhe ri gjithe kohen ketu
ahahhaha

Postuar nga Niqua datë 03 Shtator 2006 - 23:50:

me rrufsh sjetullat Nik se deri tani asnjanit sja kam lyp.

Postuar nga Amstel datë 04 Shtator 2006 - 01:06:

Citim:

ahahhahaha po une nuk thashe se ja ke lyp por beson shume ne internet ahahahha

Postuar nga Niqua datë 04 Shtator 2006 - 02:38:

pufffffffff

Postuar nga GENTI_the_KING datë 04 Shtator 2006 - 03:00:

Citim:

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ahahahaha

Postuar nga Niqua datë 04 Shtator 2006 - 03:08:

hahahahahaha etniku mire qe nuk i thash mem rru naj send tjeter...

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.