Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5] Trego 222 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Nga cfare keni frike? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1554)
kur avioni eshte duke u ngritur nga toka ne sekondat e para, dhe gjihtmone shikoj ne drtare duke imagjinuar gjera te errta...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kur avioni eshte duke u ngritur nga toka ne sekondat e para, dhe gjihtmone shikoj ne drtare duke imagjinuar gjera te errta...
nga femrat qafegjata
frike ... e vetmja gje qe me frikeson eshte te shof duke vuajtur njerzit e mi qe kam per zemer asgje tjeter
Kam frike nga vdekja
frike frike frike se di nga plot gjera besoj
nga jeta qe smund kemi ca dehsirojme ne rall te par
te shof filma te frigshem me frigsojne tej mase si shof dot .
kur kerset pak dera a dritarja ngrihem e tera them kush hyri psh hahha
frike s ate duash ska te mbaruar
Asgje..
nga frika
nga dashuria .
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Mire ta bejne kur nuk mban korsine e djathte .............Ne qofte se acarohem ne mengjes, arsyeja eshte se ndesh me do rob me nge, qe ne oren 8 zene korsine e majte, ecin nen speed limit, ene nuk dune me dite me hap krahun ........... .
Kurse une kam frike nga shoferet kineze.
Citim:jo kinez, por cdo aziatik eshte i rrezikshen ne timon.
Po citoj ato që tha lost_soul
Kurse une kam frike nga shoferet kineze.
frike
nga dhimbja. Jo fizike por emocionale,sidmos e krijuar prej humbjes se nje personi te dashur. (whether death,break up or distance ) Por e trajnoj veten duke menduar qe eshte nje test me shume dhe sfide me shume si githe gjerat ne jete, dhe qe eshte per nje arsye te vecante, per tu bere me e forte ndoshta a per te mesuar ndonje mesim prej ndodhise, so pain diffuses with time.
frike
Nga termetet
Nga disa ndienja qe sdi ti kontrolloj Urretje dhe Neveria.
Re: Pse ke frike ti? Behu icik trim....
Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Nje pyetje kam per ju antare te forumit...
Cila eshte gjeja qe ju frikson me shume?
PS. Nuk ka trima ne kete bote :p
Re: Pse ke frike ti? Behu icik trim....
Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Nje pyetje kam per ju antare te forumit...
Cila eshte gjeja qe ju frikson me shume?
PS. Nuk ka trima ne kete bote :p
Gjarperinjte dhe uji.
fukarallikun
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Gjarperinjte .
Ne shumicen e rasteve kam frike nga deformimi i se vertetes. Nuk bej asnje hap per t'a nxjerr ne pah te verteten...!
Re: frika
Citim:.....NO COMMENT
Po citoj ato që tha vdekja
UNE jam refugjat dhe frika ime eshte e madhe.
Kam frike se do te vdes larg familjes.l
Kam frike se mbase nuk arrij ti shoh prinderit se njerez jemi dhe gjithcka ndodh.
Kam frike se kthimi ne atdhe eshte teper i larget.
Kam frike se kjo jete ketu ne angli me ka ndryshuar, me ka bere mete ftohte ne ndjenja si keto njerez ketu.
Kam frike se nje dite keto ndjenja humane kundrejt familjes do te zhduken.
Kam frike se do te humbas vetveten ketu ne kete vend te larget dhe te ftohet.
Kam frike se do te plakem larg atdheut dhe larg shokeve dhe familjes time.
Kam frike se nje dite do te zgjohem i tmerruar nga gjumi dhe do te jem i rrethuar nga njerez qe s:flasim gjuhen time dhe te huaj per mua.
Kam frike se nje dite do te zgjohem nga gjumi dhe do ta kuptoj se jeta ime ishte thjesht nje iluzion i pakuptimte ne dhe te huaj.
Kam frike qe kur te semurem prane krevatit apo ne spital sdo te jene njerezit e mi te dashur,shoket dhe prinderit por nje infermiere e huaj qe skupton ndjenjat e mia.
Kam frike se do te vdes ne vend te huaj dhe pa familjen time prane.
Kam frike nga ZOTI(ALLAHU).
Kam frike nga gjithcka qe seshte ne doren time dhe jashte vullnetit tim.PoR besoj ne ZOT(ALLAH) dhe kjo me mban me shpresa qe gjithcka do te shkoje mire.
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5] Trego 222 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.