Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- 8 Maj 2011. Zgjedhjet per pushtetin lokal. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18347)

Postuar nga Vizioner datë 18 Maj 2011 - 23:19:

Re: Re: REVOLUCION kundra Funderrinave, Krimineleve!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

kujdes me brisqet se te presin...

Do ta keme parasysh Angel

p.s. ...hm, une vec ngaterrova Teme, kujtova se ishja ke M.C.-te!

Postuar nga lost_soul datë 18 Maj 2011 - 23:26:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Nuk e di pse po ky Vizo me duket si Ruci vete ..... a eshte e mundur !!

Dy individet kane nje simbioze kerthizore shume te forte, prandaj te duket ashtu.

Megjithate ky i yni, eshte cun i mire, pavaresisht ngjashmerise.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Maj 2011 - 23:31:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil Te isha une si Rama do isha terheq dhe do kisha dale e nderume dhe respektume bile me shume vota do merrte ne 2013-en nga ky xhest.

Kerkoj ndjese.. Se s'po e ndjek shume situaten aktuale, ndonje lajm shkarazi aty-ketu... Po pse duhet te terhiqet Rama? A nuk i fitoi ai zgjedhjet? Apo keshtu mbaron pune me shpejt Maliqi?
Eshte gjynah te kerkosh zgjidhje tek heqja dore thjesht per te evituar gjakderdhje te tjera..

P.s. S'me pelqen fare pamja e forumit keto ditet e fundit, po fare fare ama.

Postuar nga Eria datë 18 Maj 2011 - 23:36:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Kerkoj ndjese.. Se s'po e ndjek shume situaten aktuale, ndonje lajm shkarazi aty-ketu... Po pse duhet te terhiqet Rama? A nuk i fitoi ai zgjedhjet? Apo keshtu mbaron pune me shpejt Maliqi?
Eshte gjynah te kerkosh zgjidhje tek heqja dore thjesht per te evituar gjakderdhje te tjera..

P.s. S'me pelqen fare pamja e forumit keto ditet e fundit, po fare fare ama.

Postuar nga lost_soul datë 18 Maj 2011 - 23:36:

Citim:

A nuk i fitoi ai zgjedhjet? Apo keshtu mbaron pune me shpejt Maliqi?

Kur argumeti merer per konkluzion, keshtu duken arsyetimet, te thjeshta.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Maj 2011 - 23:39:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Kur argumeti merer per konkluzion, keshtu duken arsyetimet, te thjeshta.

O Lost dakort jam me ty, po ca gjera duken sheshit e arrijne t'i kuptojne edhe ca injorante si puna ime.
Nejse thuaj..

Postuar nga Vizioner datë 18 Maj 2011 - 23:48:

* * *

Sa po me shijoka
tani!

p.s. Shyqyr qe jam gjithmon "esell" dhe s'me terheq Alkoholi...

Postuar nga Vizioner datë 18 Maj 2011 - 23:55:

Citim:

Dy individet kane nje simbioze kerthizore shume te forte, prandaj te duket ashtu.

I paske marre vesht mire Informacionet rreth meje!!!???

hm.. cben dashnia, cben! E paska hap barkun!

p.s. Edhe mund te te mos te citoja por, ke kaq e kaq kohe qe me citon dhe me permend, ne nje kohe qe sta kam var hic.....prandaj po e bej dhe une nje here kete gabim duke te cituar e pergjigjur. Ma bej hallall, sorry!

The End

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 00:01:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Nuk e di pse po ky Vizo me duket si Ruci vete ..... a eshte e mundur !!

Citim:

Megjithate ky i yni, eshte cun i mire, pavaresisht ngjashmerise.

Biles ..jam e mendimit t'hudhi kandidature ,, pse jo?
ja vlen me gjith keto vlera e kontribute qe ka dhen per kete fushate elektorale.

Me leje tashi, po hyj çik n'tem un...deri tashi nga fletat e konstatuara, 19 vota Basha, 7 Ramushi.

Postuar nga lost_soul datë 19 Maj 2011 - 00:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

p.s. Edhe mund te te mos te citoja por, ke kaq e kaq kohe qe me citon dhe me permend, ne nje kohe qe sta kam var hic.....prandaj po e bej dhe une nje here kete gabim duke te cituar e pergjigjur. Ma bej hallall, sorry!

The End

Kam gjithe keto kohe qe po mundohem te kem icik vemendjen tende, se dua te perthith mendimet e tua te mprehta, por ti ma thyen zemren keshtu..

Postuar nga Vizioner datë 19 Maj 2011 - 00:24:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Po mire oj Zonjushe, KE KAQ DITE qe me citon ose me komenton me kunja dhe, une ste kam repliku deri me tani por e kam "pertyp" ose mbyll nje sy, thjeshte per te mos prishur "paqen" qe kemi ne te dy!!!!

Tani del pyetja; Ti, cfare kerkon me kunjat qe me hedh!? Do te nxisesh konflikt me mua!?

Ti, nuk e kupton aq qe; Ky njeri=une, po "mbushet" e "mbushet" nga kunjat dhe nje here do zbrazet!?

Eshte gjeja me e thjeshte per t'u kuptuar kur e prek DIREKT nje njeri!

hm...

Prap edhe tani, po te citoj e pergjigjem SHUME I QETE dhe pa "Monedhen" qe mund te meritoje, duke shpresuar ne reflektim!

Uroj te kuptohemi me kaq.

p.s. Une, skam atakuar asnje njeri ne kete Teme por, thjeshte shpreh bindjet dhe prioritetet i mija qofshin keto edhe ndesh me te tuat apo te ndonje tjetri!

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
hm...

Prap edhe tani, po te citoj e pergjigjem SHUME I QETE dhe pa "Monedhen" qe mund te meritoje, duke shpresuar ne reflektim!

Uroj te kuptohemi me kaq.

p.s. Une, skam atakuar asnje njeri ne kete Teme por, thjeshte shpreh bindjet dhe prioritetet i mija qofshin keto edhe ndesh me te tuat apo te ndonje tjetri!

ohuuu vizio, sa .... ,,, ???!!!!! ke ven ti, s'kam kohe ti lexoj tashi.. Ti flet per termin paqe? po ti na shave, mallkove rrenje e dege o lumadh...e jo nje citim,, po me faqe.

Ky eshte problemi pra, qe shprehesh keq, me nje mllef brenda, i motivuar, kupton? dhe un se pata me t'keq, kur re fola per kandidaturen.Tani je vet Zot e vet shkop..bej si ta ndiej ty.

Peace....sorry Paqe.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 01:15:

Citim:

Po pse duhet te terhiqet Rama? A nuk i fitoi ai zgjedhjet

Persa kohe KQZ nuk e ka shpall fitues atehere ai nuk eshte fitues e para dhe e dyta nqse ai pretendon qe do jete fitues pse ka frike te numerohen ato flete dhe pse i ben thirrje popullit per destabilitet?!!

Postuar nga al74 datë 19 Maj 2011 - 01:30:

behet fjale per 10 vota e jo per 10 % , kushdo te ishte ne vendin e ketyre kandidateve meqe eshte votuar per bashkine me gati gjysmen e banoreve te Shqiperise bashke me shpellaret brenda nuk do ta leshonte kaq kollaj.

tani meqe Rama per fatin e tij gjendet edhe ne pozocionin e kukullt te kryetarit te opozites e meqe para 2 vitesh iu dha shanci qe te clironte politiken e te pakten te vendoste figuren e tij ne nje pozicion mjaft te volitshem per zgjedhjet e ardhshme nese ka 2 para mend mund te hedhe nje propozim te tille : te ndaje kryesine e bashkise se Tiranes me Bashen. nuk ka asgje te keqe. me siguri do fitonte shume pike.

tani ndoshta dal edhe paksa jashte teme por nqs. do flisnim me fakte deri tani e djathta ka dhene me shume rezultate ne mekembjen e Shqiperise.

me pas mund te diskutohen figurat e Berishes dhe Rames por ky eshte gossip.

ps. Vizio vleresoj pasionin tend per politiken por kur ti vesh syte urrejtja dhe humb arsyen edhe me njerez qe i njeh ketu ne forum me fal po fillon e i largohesh gjithmone e me shume qenies njerezore.
qetesohu!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Maj 2011 - 01:37:

Citim:

Persa kohe KQZ nuk e ka shpall fitues atehere ai nuk eshte fitues e para dhe e dyta nqse ai pretendon qe do jete fitues pse ka frike te numerohen ato flete dhe pse i ben thirrje popullit per destabilitet?!!

E ke fjalen per ate frike qe ka shoqeruar demokratet prej nje viti e gjysem? Me thuaj pak, sa veta jane ne KQZ e ciles bindje politike i perkasin?

M'u ngjeth mishi kur pashe pak me pare pamjet e atyre baballareve qe shtyheshin trup me trup per te percare murin rrethues. S'ma merr mendja se te gjithe rrezikonin vendin e punes nese nuk bashkoheshin me turmen .

Gjithsesi.. nuk do e le veten te rrembehem ne vorbullen e politikaneve te forumit.. me shkolle e pa shkolle, maxhorene e minorene, me tru pa tru, te gjithe jemi bere te afte te diskutojme per politike ketu, e s'po bejme gje tjeter vecse te nxjerrim negativitet e urrejtje.
Nuk ben per mua. Vazhdoni ju.

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 01:43:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha al74
...tani meqe Rama per fatin e tij gjendet edhe ne pozocionin e kukullt te kryetarit te opozites e meqe para 2 vitesh iu dha shanci qe te clironte politiken e te pakten te vendoste figuren e tij ne nje pozicion mjaft te volitshem per zgjedhjet e ardhshme nese ka 2 para mend mund te hedhe nje propozim te tille : te ndaje kryesine e bashkise se Tiranes me Bashen. nuk ka asgje te keqe. me siguri do fitonte shume pike.

tani ndoshta dal edhe paksa jashte teme por nqs. do flisnim me fakte deri tani e djathta ka dhene me shume rezultate ne mekembjen e Shqiperise.

me pas mund te diskutohen figurat e Berishes dhe Rames por ky eshte gossip.

.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 01:44:

Citim:

E ke fjalen per ate frike qe ka shoqeruar demokratet prej nje viti e gjysem? Me thuaj pak, sa veta jane ne KQZ e ciles bindje politike i perkasin?

M'u ngjeth mishi kur pashe pak me pare pamjet e atyre baballareve qe shtyheshin trup me trup per te percare murin rrethues. S'ma merr mendja se te gjithe rrezikonin vendin e punes nese nuk bashkoheshin me turmen .

Gjithsesi.. nuk do e le veten te rrembehem ne vorbullen e politikaneve te forumit.. me shkolle e pa shkolle, maxhorene e minorene, me tru pa tru, te gjithe jemi bere te afte te diskutojme per politike ketu, e s'po bejme gje tjeter vecse te nxjerrim negativitet e urrejtje.
Nuk ben per mua. Vazhdoni ju.

Sheqerke e kuptoj shume mire qe urrejtja dhe negativiteti ste con askund dhe kjo vlen jo vetem ne forum. Duhet te mesohemi te zbatojme institucionet qofshin te majte apo te djathte. Njera pale duhet te hape rruge ndryshe pasojat do bien mbi ata "baballare" qe dalin ne shesh duke ndjekur thirrjet e njerit apo tjetrit psikopat. Nje gje eshte e sigurt mbas ngjarjeve te sotme Shqiperia = Game Over!!! Ngelet enderr ne diell BE

Postuar nga BIONDIA datë 19 Maj 2011 - 01:49:

Thumbs up

Citim:

kuptoj shume mire qe urrejtja dhe negativiteti ste con askund dhe kjo vlen jo vetem ne forum. Duhet te mesohemi te zbatojme institucionet qofshin te majte apo te djathte. Njera pale duhet te hape rruge ndryshe pasojat do bien mbi ata "baballare" qe dalin ne shesh duke ndjekur thirrjet e njerit apo tjetrit psikopat. Nje gje eshte e sigurt mbas ngjarjeve te sotme Shqiperia = Game Over!!! Ngelet enderr ne diell BE

nuk mund te dalesh ne tv e ti thuash popullit dil ne shesh e vritu se dua une te ulem ne nje karrike qe se meritoj ...ky idiot dhe ato qe i shkojne pas nuk duhet te drejtojne as lopet .

Postuar nga al74 datë 19 Maj 2011 - 01:52:

Citim:

Nje gje eshte e sigurt mbas ngjarjeve te sotme Shqiperia = Game Over!!! Ngelet enderr ne diell BE

qe do jete edhe shpetimi yne

Postuar nga lost_soul datë 19 Maj 2011 - 01:52:

Kjo sheqerka edhe na thote indirekt qe kam 1 e gjysem qe ndjek friken e demokrateve. Edhe na jep dy tre mendime per politiken.
Pastaj thote, s'ben per mua, vazhdoni ju se une s'dua t'ia dij gjasme..

Nice try sheqerka...

Postuar nga Vizioner datë 19 Maj 2011 - 01:54:

SALI, NDALU!

Stalini, që kurrë nuk ka pretenduar se ishte "demokrat", mendonte se pak rëndësi kishte kush votonte, apo si votonte, sepse sipas tij rëndësi kishte se kush numëronte votat.
Në Tiranë, në 2011, po tejkalohet stalinizmi.

Nuk ka rëndësi as kush voton, e as si del numërimi, por ka rëndësi vetëm konfirmimi i etjes së pashuar për pushtet i një njeriu, që quhet Sali Berisha. Ky nuk është Stalini dhe nuk ka fuqinë e tij sigurisht. Ky nuk është as demokrat, as teoricien.

Nuk është as diktator, as anti-fashist. Është veç një rishfaqje, një shekull më vonë, e Esad Pashës, mitomanit injorant që s'ka as besë as atdhe, meritë e vetme e së cilit qe ofrimi i terrenit heroik për një djalosh idealist.

Zoti Berisha, lërini hiletë provokuese mbi votën e shqiptarëve! Do të dëshironim t'ju drejtoheshim sot në funksionin institucional që mbani, si kryeministër i Shqipërisë e i shqiptarëve, mirëpo nuk mundemi. Sepse ju e qeveritë tuaja kukulla, keni larë duart me gjak shqiptarësh, si në 21 janar, si në Gërdec, apo si në 1997.

Ju keni trafikuar e shitur vendimmarrjen e qeverisë së Shqipërisë, keni zaptuar hapësirën për çdo perspektivë zhvillimi, keni shkatërruar moralin, besimin dhe unitetin kombëtar, keni tentuar të shisni e të dhuroni tek të huajt, tokë e det.

Të gjitha këto, e bëjnë të pamundur cilësimin tuaj si kryeministër i Shqipërisë e i shqiptarëve, siç deshët ta cilësonit veten para dy ditësh, kësisoj, ju drejtohemi veç në instancë personale, meqenëse vetë ju e keni ngritur personin tuaj mbi secilin institucion e mbi secilin prej nesh, duke i shndërruar zyrtarët tuaj dhe qytetarët e lirë në subjekte të nënshtruara ndaj një padroni.

Zoti Berisha, ju nuk do të mund të manipuloni sërish vullnetin e zgjedhësve! Jo më! Të gjithë e panë numërimin e votave prej ekraneve televizive, në një proces që së paku transparencën e kishte të siguruar (sigurisht jo për meritë tënden).

Nuk mjaftuan miliardat që të shtini Tiranën në xhepat tuaja, nuk do të mjaftojnë as këto hile të lira prej tufës së ristanëve që fatkeqësisht kanë uzurpuar institucionet kushtetuese.

Vetëm se me këto përpjekjet tuaja, po e çoni sërish këtë vend në buzë të humnerës. Ky atdhe është i dobët e i sëmurë sepse soji yt nuk i ka lënë kurrë kohë të shëndoshet, shpirtërisht e moralisht, por ky atdhe është i të gjithëve.

Shpresojmë që t'i thërrisni në kohë arsyes. Hiqni dorë nga provokime kaq fort të rrezikshme , sepse kësaj radhe Shqipëria nuk do t'ua falë!

Historia e largët dhe e afërt jo vetëm në Shqipëri, është një mësim i madh për diktatorët e kallëpit tuaj. Drejtësia popullore do të veprojë me gjithë fuqinë e shpirtit të trazuar, përdhunuar e tradhëtuar deri në palcë.

Redaksia e "Shekulli"-t
| 18/05/2011 |

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Maj 2011 - 01:56:

Citim:
Kjo sheqerka edhe na thote indirekt qe kam 1 e gjysem qe ndjek friken e demokrateve. Edhe na jep dy tre mendime per politiken.
Pastaj thote, s'ben per mua, vazhdoni ju se une s'dua t'ia dij gjasme..

Nice try sheqerka...

Lost, sheqerka nuk tha qe nuk ndez kurre televizor. Po mire ke qene o Lost?

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

nuk mund te dalesh ne tv e ti thuash popullit dil ne shesh e vritu se dua une te ulem ne nje karrike qe se meritoj ...ky idiot dhe ato qe i shkojne pas nuk duhet te drejtojne as lopet .

Populli ne fakt duhet te dali vet pa pritur ti thote Edi. Po u vidhet vota, ose me sakte po behen pazara me voten e popullit.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

qe do jete edhe shpetimi yne

e di qe se ke keq ti... mbas cdo e keqe fshihet nje e mire dhe anasjelltas

Hajt per hajer t'zotit t'shpise pra hahahaaa

Postuar nga lost_soul datë 19 Maj 2011 - 02:04:

Citim:

Lost, sheqerka nuk tha qe nuk ndez kurre televizor. Po mire ke qene o Lost?

Mire mire, po fjala "frike" eshte interpretim.

Une mire, kjo koha na ka bere me depresion, dhe i han nervat forumi shkrete

Postuar nga al74 datë 19 Maj 2011 - 02:06:

Citim:

e di qe se ke keq ti... mbas cdo e keqe fshihet nje e mire dhe anasjelltas

Hajt per hajer t'zotit t'shpise pra hahahaaa

shih Greqine , shih Portugaline , pas tyre do vijne edhe vendet e europes lindore sapo tu vihen standartet buxhetore qe te mund te qendrojne ne B.E.
dicka eshte e sigurt: nqs. dikur do merret vendimi qe te na pranojne nuk na duan per burra te mire por vetem per te patur tregje shitje e mundesi vjelje te lendes se pare apo krahut te punes. eshte njefare nevoje fiziologjike e vendeve te zhvilluara qe te mbaje ne kembe veten.

per hajer na qofte . Maloja te na trashegohet e ti shofi hajrin!!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Maj 2011 - 02:06:

Citim:

Mire mire, po fjala "frike" eshte interpretim.

Une mire, kjo koha na ka bere me depresion, dhe i han nervat forumi shkrete

I bera copy-paste "interpretimit" te Einxhit, ku e ke mendjen?

Ketej diell hesapi, bujrum po ta mbajti!

Postuar nga BIONDIA datë 19 Maj 2011 - 02:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Populli ne fakt duhet te dali vet pa pritur ti thote Edi. Po u vidhet vota, ose me sakte po behen pazara me voten e popullit.

Moj po jeni ne terezi ju apo flisni si kodra mas bregut me te vertet mendoni se do dali populli te protestoje do protestoje ne paqe dhe sdo kete vrasje mendon se po i behet njeri vone se vriten nja 7 o 8 se Edi dhe Sala ai miu i vogle Brace si gjen gjo jo ???Populli po te mos donte qe ti vidhej vota e dashur nuk votonte fare bojkotonte dhe kshu i tregonte qe eshte i lodhur nga matrapazllaqet e tyre ...lus vetem mos kete probleme ese cfaj kane ato qe ruajne rendin qe ngrihen ne mengjes e shkojne ne pune te durojne shqelmat e grushtat e palamentareve legena ...

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 02:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Te kam nez Deb. Sinqerisht, ke ndjek naj her lajme?
e ke iden per ça diskutohet ketu?

Nejse..

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:09:

Citim:

Te kam nez Deb. Sinqerisht, ke ndjek naj her lajme?
e ke iden per ça diskutohet ketu?

Nejse..

Pa he me informo cik.

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:11:

Citim:

Moj po jeni ne terezi ju apo flisni si kodra mas bregut me te vertet mendoni se do dali populli te protestoje do protestoje ne paqe dhe sdo kete vrasje mendon se po i behet njeri vone se vriten nja 7 o 8 se Edi dhe Sala ai miu i vogle Brace si gjen gjo jo ???Populli po te mos donte qe ti vidhej vota e dashur nuk votonte fare bojkotonte dhe kshu i tregonte qe eshte i lodhur nga matrapazllaqet e tyre ...lus vetem mos kete probleme ese cfaj kane ato qe ruajne rendin qe ngrihen ne mengjes e shkojne ne pune te durojne shqelmat e grushtat e palamentareve legena ...

Paqe kur te vidhet vota? Nuk ka rendesi nese te vjedhin, por rendesi ka qe te bejme figure te mire para botes?

Postuar nga BIONDIA datë 19 Maj 2011 - 02:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Paqe kur te vidhet vota? Nuk ka rendesi nese te vjedhin, por rendesi ka qe te bejme figure te mire para botes?

Tani ti me te vertet mendon se Rama ka fituar zgjedhjet me 5 vota me shume se Basha nese ti beson kete rrene mire ben ...une se besoj se ka fituar Rama problemi eshte se bota ja lajm i fresket fare Barros nuk vjen ne tirane dhe thote "POLITIKA SHQIPTARE NUK MERIOTN DHENIEN E MESAZHEVE POZITIVE"...kuptove naj gja ti Ded se une te them te drejten skam kuptuar asgje deri imen ...
ja nje kuti tjeter dolen 10 fleta te panumeruara nga ku 4 per Bashen me trasparente se kjo hapje me tv perpara cfare duhet

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Pa he me informo cik.

lexo se ke goxha material, mos perto, ose mos komento pa lidhje.

kush vodhi vota DeB ?

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:20:

Po pse nuk i numeruan mi bionde, por pasi u binden qe s'fituan gje u kujtuan per voten e popullit.
Vet i numeruan, vet i nxoren te pavlefshme biles i firmosen. Tani cfare duan? Apo i mbajten kastile rezerve ne rast se humbnin ti perdornin?

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:22:

Citim:

Pa he me informo cik.

lexo se ke goxha material, mos perto, ose mos komento pa lidhje.

kush vodhi vota DeB ?

Ajo qe ty te duket normale, s'me duket mua. ok? Prandaj mos zbardh shume dhembet.
Ja keshtu sic thote dhe cedrus? Ku ka humb ky?

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 02:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ajo qe ty te duket normale, s'me duket mua. ok? Prandaj mos zbardh shume dhembet.

Zonja kundershtuse do mi mbyllesh ti? se un sjam tu i mbyll derisa te degjoj keto gafat tuja, qe hedh (pas, 20 faqe citimesh), ngrefa ngrefa.
tani ,lexo ça jan fol,nese s'ke iden ça behet... se ska njeri njerva ti riperserisi me tmush mendjen ty.

kalofsh bukur ne VAZHDIM Deb.

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:29:

Citim:

Zonja kundershtuse do mi mbyllesh ti? se un sjam tu i mbyll derisa te degjoj keto gafat tuja, qe hedh (pas, 20 faqe citimesh), ngrefa ngrefa.
tani ,lexo ça jan fol,nese s'ke iden ça behet... se ska njeri njerva ti riperserisi me tmush mendjen ty.

kalofsh bukur ne VAZHDIM Deb.

Pse kruhesh pastaj? Goxha argumenta me solle.

Postuar nga Fajtori datë 19 Maj 2011 - 02:36:

Kur do ta kuptojne shqipet qe institucione dhe ligje jane fjale boshe, justifikime, nese nuk ekziston vullneti dhe mirekuptimi ne shoqeri? Kam cituar njehere nje thenie te Montanellit, Anglia ka 6000 ligje, ndersa Italia ka 180 000, po prape Italia ecen me keq. Nuk ka si te respektohen istitucionet ne nje popull te pabese. Ne fund ka gjithmone nevoje per gjykim njerezor, sepse ligjet akoma nuk aplikohen nga kompjuterat. Dhe ne fund gjithmone do ndodhin pabesira dhe lojra numrash.

Ndryshimi tani eshte se pabesia nga nivelet e uleta te KZAZ-ve ka arritur ne KQZ, ku vendimet merren me dhunen e maxhorances. Nje istitucion i politizuar qe vendos per fitoret politike e rrethuar nga police. Vetem ky fakt mjafton te kuptosh kush eshte e ardhmja.

Juve ndoshta s'ju ben pershtypje jeta e atyre qe vriten ne demostrata, por historise po. Do vije nje kohe qe njerezit do depolitizohen dhe do kuptojne sa te pacipe kane qene prindet e tyre kur nenvleresonin 4 te vrare ketu dhe 7 atje.

Postuar nga BIONDIA datë 19 Maj 2011 - 02:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po pse nuk i numeruan mi bionde, por pasi u binden qe s'fituan gje u kujtuan per voten e popullit.
Vet i numeruan, vet i nxoren te pavlefshme biles i firmosen. Tani cfare duan? Apo i mbajten kastile rezerve ne rast se humbnin ti perdornin?

Debora une e thashe mendim tim disa faqe me pare
kushdo qe te fitonte si Edi si Basha njeri prej tyre do thoshte ME KANE VJEDH VOTEN ...... Edi,Basha ,Sala ,ai miu i haleve sdo pranojne kurre te jene humbes kaq...
nje puthje Debora se me ke munguar ....

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:41:

Citim:

Debora une e thashe mendim tim disa faqe me pare
kushdo qe te fitonte si Edi si Basha njeri prej tyre do thoshte ME KANE VJEDH VOTEN ...... Edi,Basha ,Sala ,ai miu i haleve sdo pranojne kurre te jene humbes kaq...
nje puthje Debora se me ke munguar ....

thnx bionde si ke qene ti?
Tere javen shi.

Postuar nga kurt datë 19 Maj 2011 - 02:42:

jam kurjoz te dij cfar ju shtyn juve kaq shume te doni kaq thelle ramen dhe berishen?
kjo pyetje eshte per lulen dhe vizionerin sigurisht.
vertet interesante nge vjen kjo dashuri e thelle personale, qe ta dijm ne te tjeret cilin krah te marrim, sa per sport

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 02:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kur do ta kuptojne shqipet qe institucione dhe ligje jane fjale boshe, justifikime, nese nuk ekziston vullneti dhe mirekuptimi ne shoqeri?

Me fal po demokraci do te thote liri fjale respektim institucionesh ligjesh.... dhe ne xhungel ka ca ligje kshu qe sado kafshe te jene shqipot duhet ti pershtaten ligjit sigurisht jo maliqit jam dakort me ty.

Sa mire te kane bere pershtypje policet e KQZ po deputetet socialiste qe silleshin si rrugace sot ste bene pershtypje, po thirrjet e Braces Rucit e vete Rames per te ngrit popullin ne vellavrasje tu duk normale ty?!!

Nqse atje ka manipulime ankoju tek institucionet mos krijo kaos ne vend qe eshte ne dem te popullit per 1 bythe karrige te qelbur.

Postuar nga BIONDIA datë 19 Maj 2011 - 02:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Juve ndoshta s'ju ben pershtypje jeta e atyre qe vriten ne demostrata, por historise po. .

Kujt historie re cun se po na habit ...kush po i kujton ato te vrare pervec prinderve te tyre ...

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
jam kurjoz te dij cfar ju shtyn juve kaq shume te doni kaq thelle ramen dhe berishen?
vertet interesante nge vjen kjo dashuri e thelle personale, qe ta dijm ne te tjeret cilin krah te marrim, sa per sport

Varet kush te jete online.

Angel mendon se ato institucionet do i degjojne keta qe ankohen? Sac i degjuan per hapjen e kutive ne 2007.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 02:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Varet kush te jete online.

Angel mendon se ato institucionet do i degjojne keta? Sac i degjuan per hapjen e kutive ne 2007.

Ka Strasburg po qe se nuk ka besim tek institucionet shqiptare

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 02:49:

Citim:

Ka Strasburg po qe se nuk ka besim tek institucionet shqiptare

A te shkretet ne, vetem bota do na shpetoje.

Postuar nga AngelDevil datë 19 Maj 2011 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

A te shkretet ne, vetem bota do na shpetoje.

Po cte bejme o Deb keta politikane plera kemi qe shofin interesat personale .... mire ju anej se ja hudhet po mjer ne qe jena ketu e durojme pordht e njonit e tjetrit

Postuar nga lule datë 19 Maj 2011 - 03:15:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

un mu duk sikur te dhashe nje pergjigje,sot nga dreka..mos gabofsha.. s'e dashuroj Salin, thjesht e adhuroj per ate qe eshte,, po qe per te mbajtur anen e ndokujt,s'ke arsye..sidomos per sport..nje gje te kesh te qarte kurt:

when i love someone,i love with all my soul,when it worth.....you noticed that,i think..

whay do you want to fight ?

Postuar nga kurt datë 19 Maj 2011 - 03:26:

Citim:

when i love someone,i love with all my soul,when it worth.....you noticed that,i think..

whay do you want to fight ?

fighting a little tregon mardheniet jane te mira, thojn kta expertet.
you're a funny girl lule

Postuar nga Deb* datë 19 Maj 2011 - 03:39:

Po kur fight shume o Kurt si quhet, se me ka zene cik meraku keto kohet e fundit.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.