Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)
Pershendetje!
Si jam veshur sot....
Si perdite me uniforme.
Kam 5 muaj qe nuk vishem civil dhe me thene te drejten i kam humbur pak shijet e veshjeve!
Respekte!
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
hirushja, lexo mire te keqen, se ti nuk gabon kollaj, po ndodh ndonjehere te fluturosh diku larg vetmise tende, dhe ngaterrohesh, me ndodh dhe mua e te tjereve..me fal qe u zgjata
I veshur shume klassic, dhe e cuditshmja eshte se sot kam lidhur floket me fjongo, per cudi, floket kacurrele te kapura bisht, e imagjinoni si me rrijne?!..
eh, gocat i kam rrotulluar si guri i bjeshkes., po e cuditshmja tjeter se dhe cunit i kam bere per vete, s'me ka ndodhur nje gje e tille..
P.s mos me besoni edhe aq shume.....
pershendetje
Une tani jam veshur me rroba,dmth me breke ose mbathje:p sdhe me nje bluze blu dhe me krahet e shkurtera.Mbathejet jane JOE BOXER!Hmmmm
hej vajza!Apo s'me rrine edhe pak te ngushta.
roke pergjumesh:p
Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..
Me xhinse blu, me nje bluze ne ngjyre gjaku, dhe atletet levis.................
mona, ka kohe qe nuk te lexoj ne forum, valle ku ke vajtur?
pershendetje mona
Citim:
Po citoj ato që tha mona
Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..
Komplet me ngjyre kafeje...(bile dhe celin e kam me ngjyre kafeje)
P.s blue petrol
C`fare kam veshur sot?
-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!
ju perqafoj _Sykaltra
Re: C`fare kam veshur sot?
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!
ju perqafoj _Sykaltra
une kam veshur pizhame jeshile me kanatjere te bardhe po bahem gati me vesh corap se po me merdhasin gishtat e kamve... uuuuuu harrova edhe breke te bardha
Sot eshte ftohe ketuja....
kam veshur xhinse kepuce te zeza,dhe nje pale çorapoe te trasha...qe i kam futur xhinset brenda....
dhe nje triko te trashe te zeze...pallto te bardhe...shall portokalli..se bashku me çanten time te dashur PRADA...e njejte ngjyra si shalli...
Puccccc Lozka.
Me atlete levis qe rezistojne te ftohtit, bluzen geshtenje blue petrol, dhe xhinse blue petrol...floket me fjongo
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une kam veshur pizhame jeshile me kanatjere te bardhe po bahem gati me vesh corap se po me merdhasin gishtat e kamve... uuuuuu harrova edhe breke te bardha
hahahha vdeksh ishalla roke une kam kujtu se je bo cun i mire ti po ty me shume po te dalin mente se sa po te hyne njese
jam veshur nej cike si kot se se kisha shume trurin ne vend sot se bona llafe me ate managerin edhe ika fare nga puna....komplet tutash blu me vije roze edhe kepucet roze
p.s. muahhhhhhhhh roke edhe cte ka gjetur qe nuk ashtu edi vete ti ...........
Citim:
Po citoj ato që tha ALBANIA_GIRL05
hahahha vdeksh ishalla roke une kam kujtu se je bo cun i mire ti po ty me shume po te dalin mente se sa po te hyne njese
jam veshur nej cike si kot se se kisha shume trurin ne vend sot se bona llafe me ate managerin edhe ika fare nga puna....komplet tutash blu me vije roze edhe kepucet roze
...........
tani kam veshur nje pale pantallona te shkurtera dhe nje kanatjere.Po behem gati te fle.Dite e gjate e lodhshme,e merzitshme dhe e mbushur me femra qe nuk diten nje here te sitnotizojne emrin e tyre me veprimet qe bejne.Sa keq kjo gje.Dhe me e forta eshte qe ska per te ndryshuar ndonjehere. :p:p
Me veshje spektakulare,,,,me peshe
Aktualisht sa erdha nga nje party dhe jam nderruar dhe jam veshur me pantallona te shkurtera dhe me bluze te bardhe gjumi.Ndersa pak me pare kisha veshur pantallona me penca Pierre cardin,kemishe po ashtu,nje xhakete e mire klas fare eshte,italiane,por jo emer i njohur,te pakten per mua dhe kepuce fine.Kepucet ne fakt i kam klasike fare.
cao!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Aktualisht sa erdha nga nje party dhe jam nderruar dhe jam veshur me pantallona te shkurtera dhe me bluze te bardhe gjumi.Ndersa pak me pare kisha veshur pantallona me penca Pierre cardin,kemishe po ashtu,nje xhakete e mire klas fare eshte,italiane,por jo emer i njohur,te pakten per mua dhe kepuce fine.Kepucet ne fakt i kam klasike fare.
cao!
i veshur me xhinse levis dhe me bluze blue petrol dhe atlete levis
pershendetje
i veshur me stil basketbolli
xhinse
bluz
pallto
kepuc
......
........
si te gjithe pantallona, bluze, kepuce dhe si ndonje tip xhupi se ben pakez ftohte
rroba
pa diskutim
xhinse dhe bluze diesel, dhe .....
kam veshur xhinse diesel, nji bluz dhe kepuce
benevrek futbolli se sa mbarova lojen
UNIFORME........
nje kemish te blu me nje si pun kollare qe po me merr frymen, nje fund te zi deri ne fund te kembeve dhe nje pale kepuce te zeza
ah edhe kapele po tani e hoqa se nderoj anetaret e forumit
pacim
Faleminderit per nderimet po mos vish roba te zeza se te mbajne shume vape
sot...pantallona te bardha, qe tani nuk mendoj se ishte ide e mire ti vishja, duke konsideruar faktin qe me duhet te ecja ne rruget qe nuk ishin pastruar ende/mire nga bora e mbremshe, pastaj nje golf dhe xhupin...
eh ore juventin ........
po cti bej uniformes pa po te qe per mua.... nje carcaf te lagur.. do kisha hedhur siper....
eh ore juventin...
po cti bej uniformes pa po te qe per mua..... e di ti... nje carcaf te lagur do kisha hedh siper....
Re: Cfare Keni Veshur Sot???
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Doja te dija se cfare keni veshur ne keto momente qe jeni ne kompjuter ose te dites.Une per vete momentalisht pantallona te shkurtera dhe nje kanatiere![]()
1 pale xhinkse shtepije edhe 1 bluze te zeze OVER LARGEEEE sHhh e gjereee!!!
puc-puc unA
hahahaha, ca kam veshur sot?!
...nje pale tuta ngjyre vishnje, nje kanotjere sportive te bardhe,
zbathur...hahahahaahahah
ju perqafoj, pasi jam ulur perballe comp.kembekryq,
dhe po shijoj muziken eUB40,
dhe po lexoj shkrimet tuaja te dashur miq te mendimit te lire!
bye....
un tani ne keto momente kam veshur nje mini fund ne fakt po provo jca rroba qe dje vajta shoppin edhe tani po i provoj si po me rrin
po deri tani xham fare duket bleva ca rroba behari dje
se ishin me ulje jo per gje
se po beemi edhe gati per ne vere kur t eiki ne alb I cant wait po numuroj ditet
oh man
Numeroj ditet mize numeroj.Do vij dhe dita jote qe.....te besh cfare te duash dmth
Une ne keto momente kam veshur nje pale pantallona te shkurtera ne fakt jane deri te gjuri dhe nje bluze blu me menge tek supet si te prera dhe me nje varesesi me fildishte.Kjo veshje eshte per ironi te debores qe bie jashte.
hajde kiss gocave dhe forca Milani,Flamurtari,ALBANIA dhe TE GJITHE SHQIPTARET KUDO QE JANE NE BOTE DHE ATY TEK VENDI YNE I SHTRENJTE!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Numeroj ditet mize numeroj.Do vij dhe dita jote qe.....te besh cfare te duash dmth
Une ne keto momente kam veshur nje pale pantallona te shkurtera ne fakt jane deri te gjuri dhe nje bluze blu me menge tek supet si te prera dhe me nje varesesi me fildishte.Kjo veshje eshte per ironi te debores qe bie jashte.
hajde kiss gocave dhe forca Milani,Flamurtari,ALBANIA dhe TE GJITHE SHQIPTARET KUDO QE JANE NE BOTE DHE ATY TEK VENDI YNE I SHTRENJTE!!!!
Ca kam vesh moj ca kam vesh??? Ku di gje une ca me kapi dora ato vesha . Nje pale xhinkse blu , bluze me zinxhir blu me ca vija te bardha... dhe aklete sportive...
un sot kam veshum nje mini fund ehse nje kanatrjere
kiss kiss
Veshje normale e cila me duhet per shkoll dhe kolegj.
fillojm nga posht spier.Qorap.Jeans,posht kuptohet siper triko me krah te shkurta siper kemish moda re kjo jup. kaq besoj .
Sot se maj mend ca vesha di te them qe tani jam me rroba gjumi ......
me veshje si te rock 'n rollave. Mit Jeager
Pantalona te shkurtra xhins me xhepa te shqyer dhe
kanotjere pambuku te bardhe!
un sot kam veshur jeans edhe nje t-shirt
Kam veshur xhinse, dhe nje kemishe karakteristike per syte e njerezve.
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Kam veshur xhinse, dhe nje kemishe karakteristike per syte e njerezve.
Karakteristike dhe nga stili, dhe nga ngjyra...
Te pershendes shume mona
Kostum ,kemishe me kollare dhe kepuce llustrafine me çorape te bardha... hahaha
Sonte ketej nga une binte shi kur ne mengjes shkelqente dielli, dhe perderisa jam ekologjist, qarkulloj me biçiklete dhe ne mbremje mu desh te vesh nje pelerine te kuqe me mbishkrimet VITTEL.
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.