Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)
Re: Fjale ne shqip qe urreni me shume?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O mi ti...ca bone...o rrushi...o yllo...o zemra...keto fjale qe kur i degjoj me vjen te zhdukem nje ore e me pare...
--Fjalen :---- Lopthi----- s'e pelqej fare, lol
--Kush ka qene ai palaco qe e ka shpikur ----Kjo fjale tregon origjinalitet se gjithe bota e ka doggy --kete lloj stili, ndersa ne .....Lopthi...... -----Vetem fjala dhe te ngop, le me tutje --loool
--Ai qe ka shpik kete fjale meriton cmimin Nobel ----Edhe i takon ta marri tani se ka bere alamet shpikje mja fton ta shqiptosh dhe te leshon goja leng .---Le pastaj qe esht dhe tamam koha se ky esht muaji kur jepen cmimet Nobel
urrej kto
rrushi ,,syni kur i nigjoj kto me kap ne vend nje inat i keq
ket punen e rrushit e kam dhe une inat ... e mendo ata qe ma thone e quajn per kompliment ej zot
un i urrej ato sharjet banale.......dhe me shume ato kur dalin nga goja e ndonje vajze..............
Uner urrej fjalen "e-he-, e-he-" qe perseritet.
Ndersa fjalorin banal tek femrat e bukura e te qeshura, lozonjare ( sic jam vet) e kam qejf.
I Love a little piece of triteness…
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ket punen e rrushit e kam dhe une inat ... e mendo ata qe ma thone e quajn per kompliment ej zot
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- pse rrusho ?
![]()
![]()
O figure.......
Booooo sa me acarron kur e degjoj!
dhe kjo nigjo yllo
eshte lezet te lexosh femrat ne ket teme, se na tregojn me cfar kulimash jan marre mepare!:p
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
eshte lezet te lexosh femrat ne ket teme, se na tregojn me cfar kulimash jan marre mepare!:p
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Jo mo kurt nuk eshte e vertet. Mund ti kemi degjuar dhe rastesisht nga njerezit e rruges. :p
une urrej fjalin "don't come yet"
dreqi ta marr gjithmone me vonese e degjoj
megjithse dola jashte teme me fjale te huaja!
excuse my language ladies:p
fjalen LAMTUMIRE dua ta heq fare nga fjalori i shqipes
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pergjithmon....asgje nuk eshte pergjithmon![]()
![]()
a e ka permend kush papafingon
ti je i pari
fjale e dhime esht. un se imagjinoj veten tu e then me ze te larte. ka ca fjale qe po ti thush humbet pak respekt per veten...si paidhaqe ose taketuke
isha kurioze si eshte ne shqip fjala paidhaqe
Citim:
Ka shume fjal qe urrej ne Shqip, por me shume urrej
Pëlçen dhe Qka.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
![]()
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha minor threat
fjale e dhime esht. un se imagjinoj veten tu e then me ze te larte. ka ca fjale qe po ti thush humbet pak respekt per veten...si paidhaqe ose taketuke
Citim:
e avash se u gajase![]()
brenda temed... gajasen urrej lool
Citim:
ti je i pari
Citim:
ti qeke kareps fare motra.
Duhet te kesh Mbaru shkoll te kuptosh fjalen Kareps.
Ok me lali , meqe sme dhe ndonje ndihme ,me specifike e tkuptushme ..
po preferoj t'vdes injorante me mire.
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Ndonje nga ju , ma jep pak shpjegimin e fjales Kareps ?
Intuita me thot ,nuk osht shqiperisht ..ndihme please .
o lule ska renci si do vdesesh vec vdis. prit damaret dhe hidhu nga penxherja
je kareps dmth qe je shum kare...po nuk e perjashton mundesine qe mund te mos kesh qene kare perpara
shembuj
- "e takove lulen plako, si ishte?
- "aha ishte karepsur fare, su njifte me."
- "gjynah burrash"
origjina - nga Latinishtja "Karepsum" via Gjermanishtes se vjeter "Abkarepsichkeit"
te klasa 7 mesohet latinishtja
Citim:
je kareps dmth qe je shum kare...po nuk e perjashton mundesine qe mund te mos kesh qene kare perpara
shembuj
- "e takove lulen plako, si ishte?
- "aha ishte karepsur fare, su njifte me."
- "gjynah burrash"
origjina - nga Latinishtja "Karepsum" via Gjermanishtes se vjeter "Abkarepsichkeit"
lol wtf
LALI
Lulja kerkon shpjegime
Zot na ruj
shelgu pse re ça ka lulja , se na honge?
minor threat si edhe ku ti kesh
vec desha me e analizu pak ket profilin tend meqe spo kam me ca tmerrem per momentin
nfoto ke vu 1 femer 100 her me tbukur se vetja
te vendndohja ke shkru: ne endrrat e tua
te firma - bota do ishte me keq pa mu - nga zhan pol kokkari
tani po ta kishe pas kshu ironikisht, do t'ishte fal, po jam i bindur se ti e ke komplet seriozisht...dmth ti mendon realisht qe i rruhet njeriu per ty
pastaj i shof kto postimet tuja e mduken si shperthiqje te vrullshme idjotesie
hala se di ca esht problemi fondamental me ty, po nqs ke vullnet me ndryshu mund te tmarr nen tutelazhin tim dhe tmsoj si tsillesh...ose nqs nuk do...mund tvazhdoj duke ta perplas koken per mur sa her qe tshof ktu nforum
shkalafytje pa pike lidhje me duket
oh sa qenke lodhur...
e po domosdo jo kujto i bje llotaria e ka koh t'merret me profilet tona !
ate qe shkrove , je i zoti t'mi vertetosh , pa perplasje neper muret e ktij forumi???? nese tregon nje fije intelegjence , llogjiko pak!
se me ate turi e injorance qe ti tregon duke ber si TRRAP , si ben pershtypje askujt ,vetem ndonjerit/es si vetja.
Ti s'me njeh kush jam per tber kritike mbi profilin tim!
p.sh nese do te thoja qe imagi im i dedikohet *Dashurise time Reale* çdo beje ti?? apo do pertypje te gjitha kto rreshta prej trapi qe ke shkruar...?!
Ajde tashi , me falendero qe akoma tu pergjigja se un s'kam kohe per t'humbur si ti .
bye bye.
kjo fjala zbythje me pelqen
lule take it easy
take it easy oh oh medet ri e di ti sa e vras kohen un , po kam qef kur hipin si pupagjela
Burrin the maton ti?? pse ri vetem un do martohem e?
AD ishte i omel dreqi :p
po hyj ntem nashi , fjalen Harrbutllek e urrej..
po ti oj druq qeke martu dhe sna paske ftu
brenda temes ... fjalen martese urrej shume
Nuk ta them jooooo , jam martu apo jo , nn comente per privacin, po perfectesia i here vjen mi
Kurioze ti eee , he se flasim
Fjalen KURIOZITET loool
jo jo kshu per mhb e thashe
fjalen ngerdheshje sme pelqen hic
Re: Fjale ne shqip qe urreni me shume?
Citim:hhahahahaha fjala ma tipike shqiptare!(dashnore maj akullore) hhahhahaha urrej fjalet qe po i perdor si shum shqipnia e mesme dhe ajo e jugut (malok),malok asht pervec cilsi burrnore dhe ma shum tregon fisnikri te shqiptarit t vertet burre e trim ,e kto e cilsojn si njerez te dores se dyte.....ku harrojne se edhe ne viset e tyre fale zotit ju ka dhuru nga nji cope mal apo koder ku edhe ato banore edhe se jane ne jug te shqipnis malcor i konsiderojm ne ne veri!por jo MALOKE, pervec se malesor !
Po citoj ato që tha hirushja
Ju ka ndodhur ndonjehere te thoni sa e urrej kete fjale ne shqip?
Mua po dhe njera nga fjalet qe kam me shume inat eshte kur shqiptaret perdorin "Dashnore". E urrej ne kulm.
Po e juaja?
Citim:
Po citoj ato që tha lule
shelgu pse re ça ka lulja , se na honge?
minor threatsi edhe ku ti kesh
![]()
![]()
Citim:
brenda temes ... fjalen martese urrej shume
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.