| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5] Trego 216 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Referendum ne forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9728)
jo mer qemol se un skom qen nai her greqi njeten time. Fen e kolit kom ene une mer un rri me shpi te rruga dibres denbabaden. ene nuk kina zon tokat e asnjonit. Mesenej qi mos tharroj una o ismailo ky IQVlORA ka qen myslymon si ne apo jo mer cun?
hec rri urt neshti se nuk je tina mo patriot se ne.
Janullatos te largohet.
Shqipetaret ortodoks nuk duhet ne asnje menyre te identifikohen si minoritare grek. Janullatos perpiqet pikerisht te bej dicka te tille. Ne kishat shqipetare nuk duhet kurresesi meshat te behen ne gjuhe greke. Ne behar kur shkova ne Shqiperi nuk shkoja dot ne kishe se mesha behej me shume ne greqisht sesa ne shqip. Me duket ne shqipetaret e kemi respektuar Janullatosin me shume sesa e meriton. Kjo eshte kultura jone, mos te ofendojme "mikun" kur vjen ne shtepine tone, por qenkemi pak si shume te duruar.
Elesa jam ortodokse shqipetare dhe nuk e pranoj kurre qe dikush si Janullatos te qendroj ne shqiperi. Ti je per te drejten e mendimit apo jo? E pra une si ortodokse shqipetare mendoj keshtu : JANULLATOS TE SHPORRET NGA SHQIPERIA!!!!!
Persa i perket forumistave qe ty te paskan folur pak "ashper" dhe ata si dhe ti kane shprehur mendimin e tyre. Thjesht jane me shume te pasionuar per vendin e tyre sesa kuptohesh ti te jesh. Lufta e grekeve eshte lufte e vjeter. Ata shquhen per dinakeri dhe diplomaci, se per te tjera s'jane shume te zotet.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Une kam nji fe me kolin,per ty nuk di gjo Baba
Pershendetje!!!
Si jeni more trima??? Me mbani mend mua apo jo???
Hahaha Janullatosi mori titullin Honoris Causa nga Universiteti Fan Stilian Noli. Ky ishte titulli i pare i dhene nga ky institucion dhe pikerisht per +Anastasin. Jo keq he???
Re: Pershendetje!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Stenli1
Si jeni more trima??? Me mbani mend mua apo jo???
Hahaha Janullatosi mori titullin Honoris Causa nga Universiteti Fan Stilian Noli. Ky ishte titulli i pare i dhene nga ky institucion dhe pikerisht per +Anastasin. Jo keq he???
Re: Re: Pershendetje!!!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
ala gjall ti?
nese e ka marre titullin tani do te thot se eshte me nje kembe ne varr! I uroj vdekje te shpejt!

Mire se ju gjeta!!! Nje mendje keni qe kur ju kam takuar para 4 vjetesh!!! Kater vjet ne forum o ju mbyllte e mendjes??? S'kini me se te merreni tjeter??? Hahahaha pervec Lezhjanit82 qe eshte i pavdekshem dhe qe ka kohe sa te doje, ju te tjeret sa jete keni xhanem??? Ketu ne forum do vdisni duke folur kunder +Anastasit te tereshenjte?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ne Korcen e Kultures dhe Diturise, ne Universitetin qe mban emrin e Nolit, iu dha ai titull nga akademiket dhe personalitetet me te shquara te Korces, ndertuesit dhe ringjallesit te Kishes Orthodhokse Autoqefale te Shqiperise!!!
Te Shumta i Qofshin Vjetet...
Citim:
Mire se ju gjeta!!! Nje mendje keni qe kur ju kam takuar para 4 vjetesh!!! Kater vjet ne forum o ju mbyllte e mendjes??? S'kini me se te merreni tjeter??? Hahahaha pervec Lezhjanit82 qe eshte i pavdekshem dhe qe ka kohe sa te doje, ju te tjeret sa jete keni xhanem??? Ketu ne forum do vdisni duke folur kunder +Anastasit te tereshenjte?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ne Korcen e Kultures dhe Diturise, ne Universitetin qe mban emrin e Nolit, iu dha ai titull nga akademiket dhe personalitetet me te shquara te Korces, ndertuesit dhe ringjallesit te Kishes Orthodhokse Autoqefale te Shqiperise!!!
Te Shumta i Qofshin Vjetet...
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
Po si nuk te vjen turp more legen, more qurravec, more cedrus i ndyre (cedrus te them se kemi nje member ketu qe eshte me hale se ti).
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po ti ke edhe ditlindjen sot more deadell. Nuk thone fjale te pista kur je ne ditelindje se te mbeten gjithe vitin pastaj ne goje.
Sa po behesha gati te te uroja, por do mendohem

Citim:
Po si nuk te vjen turp more legen, more qurravec, more cedrus i ndyre (cedrus te them se kemi nje member ketu qe eshte me hale se ti).
Ketej verdalle ke qene more pleh, more te vdekte janulli siper bythes tende ishalla
Citim:
Ja keshtu flasin qente qe nuk kafshojne!!! Vetem lehin duke na "shqetesuar" pak.
Se gje tjeter s'ua mban bytha te bejne!!!
Vazhdo te lehesh. Leh bukur mesa shoh. Lehje te mbare.

Citim:
Ja keshtu flasin qente qe nuk kafshojne!!! Vetem lehin duke na "shqetesuar" pak.
Se gje tjeter s'ua mban bytha te bejne!!!
Vazhdo te lehesh. Leh bukur mesa shoh. Lehje te mbare.
Citim:
Shum e ke qef dellin o z/zj S....q po dellin tim nuk ta japse e kam per femra![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ba po ti e ke dy pellembe. Qe ku e fillon matjen?
Jalla ca teme nga Janullatosi te Taqka perfundon
ky Cedrus e ka fajin qe ben pyetje te veshtira 
| Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5] Trego 216 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.