Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga kotka datë 15 Maj 2008 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Si i dhimbka kryt tanve ktu mer jahuuuuuuuuuuu

Edhe un vdiqa nga kryt

mu nuk me dhembin kryt, po me kapercejne kryt, si i thone llafit po kercejne kryt

Postuar nga Katilesha datë 15 Maj 2008 - 23:08:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

mu nuk me dhembin kryt, po me kapercejne kryt, si i thone llafit po kercejne kryt

.............

:

Ahahaahaha kotka sa te shkoka shkodranishtja :p:p

Postuar nga lulja_1 datë 15 Maj 2008 - 23:10:

Citim:

Koka e menqur dhemb mos u bani merak! Ezbrazta nuk dhemb kurr!
Pijeni nje kafe pa sheqer shtrydheni nje gjysem limoni ne te dhe do ju kaloj!Lutem te ju kaloi sa me shpejt!

Postuar nga kotka datë 15 Maj 2008 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1

Koka e menqur dhemb mos u bani merak! Ezbrazta nuk dhemb kurr!
Pijeni nje kafe pa sheqer shtrydheni nje gjysem limoni ne te dhe do ju kaloj!Lutem te ju kaloi sa me shpejt!

Me kujtove nje doktor, kur iu ankova: "me merren mendte". Ai mu pergjigj: "mos u merakos, se atyre qe kane mendte, u merren mendte"

Postuar nga Katilesha datë 15 Maj 2008 - 23:32:

Citim:

Me kujtove nje doktor, kur iu ankova: "me merren mendte". Ai mu pergjigj: "mos u merakos, se atyre qe kane mendte, u merren mendte"

..................

Kur s'te ka than : Je shtatzan :p

ps; Lule edhe une e praktikoj shpesh here kafen me limon ,edhe per qef jo vetem per dhimbje koket ..

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 00:04:

Hmmmm, Ai labi ka hyre disa here ne forum po asnjehere nuk ka postuar tek temat e hapura per Vloren .............. Something is missing. Qe ka i gjo qe s'shkon ketu ka .......... .
O komb i keq, do futesh ndonje batute andej nga Vlora ti apo jo???????

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Maj 2008 - 00:15:

Do jete duke luajtur futboll me siguri

Mendimi im i castit....sa m'u pinte nje gote chianti me.................................
Jam teper e lodhur.

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Mendimi im i castit....sa m'u pinte nje gote chianti me.................................

Mendim i castit ............... hiq dore nga vera e bardhe ..............

Postuar nga kotka datë 16 Maj 2008 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

keni chianti te bardhe juve andej

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Maj 2008 - 00:34:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

O juve chianti ne Itali eshte nje nga verat e kuqe me te mira dhe me te shtrenjta...s'di gje une ku e ke pare ti chianti te bardhe

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.