Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Sot ka dale dielli,qenka vape...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sot ka dale dielli
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
E kur kthehet??
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nuk me la orar![]()
M.C Keq te zgjohesh heret keq te zgjohesh vone ...
Citim:
Ateher do te thot qe esht tip qe i pelqejn surprizat!
Shiko kur te kthehet aty ku ti se pret![]()
M.c xke?
Xke
Xke
Xke
Xke ...io da quella sera nn ho fatto ... Eh giÃ_
mirmengjesi forumi horizont si ju kam me shnet a po mund coheni
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ancora, ancora, ancora...![]()
![]()
Citim:Kadale, a mujte ti dylan.
Po citoj ato që tha dylan
mirmengjesi forumi horizont si ju kam me shnet a po mund coheni
Citim:
Me fort me fort, me forttt![]()
Tallu me fatkeqsit e te tjerve tallu!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kadale, a mujte ti dylan.
Citim:
Me fort me fort, me forttt![]()
Tallu me fatkeqsit e te tjerve tallu!![]()
Citim:
![]()
![]()
![]()
Po ca ke, hapju shoqnise...![]()
![]()
hahhahahahah
Citim:
Me ka thyer zemren eria![]()
![]()
![]()
M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh
2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh
2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
1- Ti shoqe na i shpife me kete t'hongmen...mjes,drek,dark sikur s'ke gjo tjeter me boA do te marr ndonje takim te dieteticieni?
![]()
2- Dhe avash me ato t'hudhmet se edhe te duash ty s'te afrohet njeri ashtu si pa gje, se s'ke ate paraqitje![]()
Citim:
Qyqa ne ty goce ste gjindet ku thua shko e bej noj luge gjelle imen thua ngele tu hong ...car eshte ky dietetipicqeni moj![]()
kjo e dyte ishte kshu si te futme sme afrohen se jam e shemtuar deshe me then![]()
hahahha dmth 70 kg per 173 gjatesi per ty eshte e shendoshe si trupi si truni e sa duhet me qen ne shoqe ta dime pyet icik ate dietocene tat ne kete se prisja po nuk thone kot armiqte mi mbaj larg po imen me mbaj larg dhe miqte
Une serioze hahahahahah
Citim:
hahahha dmth 70 kg per 173 gjatesi per ty eshte e shendoshe si trupi si truni e sa duhet me qen ne shoqe ta dime pyet icik ate dietocene tatne kete se prisja po nuk thone kot armiqte mi mbaj larg po imen me mbaj larg dhe miqte
Une serioze hahahahahah
Citim:
M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh![]()
2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ci ke keto shifra shoqe?![]()
S'matet turni me shifra & as permasat e trupit.
Eleganca perqendrohet vend tjeter!![]()
Re: Re: Re: Re: hmm ****
Citim:
Po citoj ato që tha lule
si rreklama Plus-it e? me ngatrrove me koleget e punes mduket
m'pelqejn me shum menimet origjinale dhe ti e din ket :p
Bjonde akoma si ke mar pushimet ti mi?
Bjonde shaka.
Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
Jo po imagjinoja te ishe ti tek reklama do kishte me shum sukses![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Bjonde shaka.
![]()
Citim:
U merzita keq imen si e ty ne me cecin po i fus ne nje tas akullore te shof se mos me ngrihet humori![]()
M.c Kohe e vrejtur kohe per gjume ...
Bionde sikur e kemi bere me fjale! Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde sikur e kemi bere me fjale!Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.![]()
Citim:
hahaha Deb ma nxorre kafen nga hundet nga e qeshura pse sipas teje une mora okllain e bera petehahahah te gatshme qe m'kan dal si flet cinarrje kur thoshte nana ime ty te lumte te paska tepru mua mka ngel vetem tepsia hahahaha une e bera me spinaq ti ?
Citim:
Eria, mos shpezno leka
M.c E mrrekullueshme..si saher me len pa fjale!
i bona lomsh pc. e telefon. kan me m'kap n'shpulla qe hajt mer hajt.
M.C Glakus per cin ke ven bast ti sepse sipas ketyre analisteve shqiptare qe me shkulen gazit me analizat e tyre Uruguaj do jete vetem ne mbroje dhe Argjentina do beje vetem sulm .Uroj qe te shof nje ndeshje te bukur dhe te fitoje Uruguaj dhe mos i bien breket ketij Mesit te Rajmondit
E tmerrshme,duhen lare dhe enet -.-''''''''''''''''''''''''''
Citim:
M.C Glakus per cin ke ven bast ti ........![]()
Kete mendim kam dhe une Gla ste ben zemra me pa. ketu eshte nxire si me qen nentor ...
Citim:
[B.............. dhe mos i bien breket ketij Mesit te Rajmondit[/B]
haha po fantazoj icik
pse shteti shqiptar mos tme sponsorizoje mua per nja dy vjet rrjesht qe te praktikoj loz golf ne olympiks per shqiperine?:ddd
meqe golfi pranohet ne lojerat olimpike per here te pare pas shume vitesh ket rradhe
cfar i kushton shtetit shqiptar supozojm 100 mije dollar ne vit per dy vite?!
me ate buxhet do kisha lozur vetem golf cdo dite, do e kisha dedikuar veten totalisht ne loje dhe patjeter do isha bere i mire bodh sa per te compete, duke loz golf and smoke weed cdo dite
raimond pse nuk ja shkruan nje leter shtetit shqiptar per mua:d, do ishte nje investim modest i shtetit shqiptar, and would make my life easyier. i dont have to play poker and waste time i wouldnt have to work and waste time, everybody wins this way
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
haha po fantazoj icik
pse shteti shqiptar mos tme sponsorizoje mua per nja dy vjet rrjesht qe te praktikoj loz golf ne olympiks per shqiperine?:ddd
meqe golfi pranohet ne lojerat olimpike per here te pare pas shume vitesh ket rradhe
cfar i kushton shtetit shqiptar supozojm 100 mije dollar ne vit per dy vite?!
me ate buxhet do kisha lozur vetem golf cdo dite, do e kisha dedikuar veten totalisht ne loje dhe patjeter do isha bere i mire bodh sa per te compete, duke loz golf and smoke weed cdo dite
raimond pse nuk ja shkruan nje leter shtetit shqiptar per mua:d, do ishte nje investim modest i shtetit shqiptar, and would make my life easyier. i dont have to play poker and waste time i wouldnt have to work and waste time, everybody wins this way![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Bjonde shaka.
hmmmm ok heren tjeter e bejm bashke..rreklamen .
rrrobat do vish t'mi hekurosesh ti, qe vjen tani on?![]()
rajmond, ti shkruaja nje leter ashtu me fryme patriotike njehere
noshta motivon ndonjerin atje ne shtet qe i ka dy lek mend
Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
u tha u be
erdha bej gati hekurin te nxehet ..
po marr parfumin tim ti hedh intimeve te tua![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
hahahahahaha --Bjonde po me ngre kacabujt O Bjonde une jam tifoz me Argjentinen ne fakt per shkak te Batistudes, qe dikur qe e quanin Batigol
Uruguaj ne FINALE ...
Uruguaj rref Argjentinen hahahahhhhhahah
Rajmond nderro skuader he te keqen biondia se kjo Argjentine mire qe la nam sot me la dhe pa gjume Teves,Mesi ,Higuain,Di Maria e disa te tjere qe spo i permend se skam me nerva po dalin nga fusha duke qajt hahahah .Myslera portieri i uruguajt fantastik .Mesi mos dali mo nga shtepia per nja 2 muaj se o turp .
Citim:
Uruguaj ne FINALE ...
Uruguaj rref Argjentinen hahahahhhhhahah
Rajmond nderro skuader he te keqen biondia se kjo Argjentine mire qe la nam sot me la dhe pa gjume Teves,Mesi ,Higuain,Di Maria e disa te tjere qe spo i permend se skam me nerva po dalin nga fusha duke qajt hahahah .Myslera portieri i uruguajt fantastik .Mesi mos dali mo nga shtepia per nja 2 muaj se o turp .
se di spe jam ktu kur kam gjith ket gjume
e njeri spaska vetem a rrihet ncnc
--Mendim casti nga krevati :...... Duhet me u cue nga krevati por pertoj.....
kam nje mendim casti tani por eshte me rrezik -- ndaj duhet me e lexue me kujdes
---Pse nuk hapet nje teme ketu e tille :... A ka rendesi per femrat e forumit Penisi te jete i madh apo jo ?
-- Kete ceshtje duhet me u shique me shume importance nga moderatoret e dy gjinive
Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.