Forumi Horizont Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)

Postuar nga Eria datë 16 Korrik 2011 - 13:48:

Sot ka dale dielli,qenka vape...

Postuar nga bruni22 datë 16 Korrik 2011 - 13:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sot ka dale dielli

E kur kthehet??

Postuar nga Eria datë 16 Korrik 2011 - 14:04:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

E kur kthehet??

Nuk me la orar

Postuar nga bruni22 datë 16 Korrik 2011 - 14:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Nuk me la orar

Ateher do te thot qe esht tip qe i pelqejn surprizat!
Shiko kur te kthehet aty ku ti se pret

M.c xke?

Xke

Xke

Xke

Xke ...io da quella sera nn ho fatto ... Eh giÃ_

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 15:18:

M.C Keq te zgjohesh heret keq te zgjohesh vone ...

Postuar nga Katilesha datë 16 Korrik 2011 - 15:24:

Citim:

Ateher do te thot qe esht tip qe i pelqejn surprizat!
Shiko kur te kthehet aty ku ti se pret

M.c xke?

Xke

Xke

Xke

Xke ...io da quella sera nn ho fatto ... Eh giÃ_

Ancora, ancora, ancora...

Eria, mos shpezno leka

MC: Jete a je ma!

Postuar nga dylan datë 16 Korrik 2011 - 15:51:

mirmengjesi forumi horizont si ju kam me shnet a po mund coheni

Postuar nga bruni22 datë 16 Korrik 2011 - 15:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ancora, ancora, ancora...

Me fort me fort, me forttt

Tallu me fatkeqsit e te tjerve tallu!

Postuar nga Piktor datë 16 Korrik 2011 - 15:58:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mirmengjesi forumi horizont si ju kam me shnet a po mund coheni
Kadale, a mujte ti dylan.

Postuar nga dylan datë 16 Korrik 2011 - 16:02:

Citim:

kur e nigjova ket doke then kshu me fort me fort me fort
thashe bo bo e mbyte moj po kadale deri ku po ja con hahahahahha
ne te vertet mne erllli teq esh ca dhe nje gallat ktu su be nami

Postuar nga dylan datë 16 Korrik 2011 - 16:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kadale, a mujte ti dylan.

pictor jam si mjes si ehste dielli ka fillu te me ngroh ca si teepr i tesh se me bjen direkt ne fytyr po ja cohemi cohemi mundohemi si pleqt

Postuar nga Katilesha datë 16 Korrik 2011 - 16:04:

Citim:

Po ca ke, hapju shoqnise...

Postuar nga bruni22 datë 16 Korrik 2011 - 16:07:

Citim:

Po ca ke, hapju shoqnise...

Me ka thyer zemren eria

Postuar nga dylan datë 16 Korrik 2011 - 16:15:

hahhahahahah

Postuar nga Katilesha datë 16 Korrik 2011 - 16:17:

Citim:

Me ka thyer zemren eria

Ku Desserti apo e tradhetove per Erian, e Eria te tradhetoi per Dessertin?

S'di si e perballon, qosh ti!

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 16:27:

M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh
2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .

Postuar nga cecilia datë 16 Korrik 2011 - 16:33:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C 1)Byreku e bone me lumshin duret e paskam qa steproi asnje cope Orfeu te haje i pjate makarona po desh

2) Po mze halli se mos takoj ne une ndonje italian ne aeroport qe shan shqiptaret ne po e kap per zhelezh ta hudh na dritarja .

1- Ti shoqe na i shpife me kete t'hongmen...mjes,drek,dark sikur s'ke gjo tjeter me bo A do te marr ndonje takim te dieteticieni?

2- Dhe avash me ato t'hudhmet se edhe te duash ty s'te afrohet njeri ashtu si pa gje, se s'ke ate paraqitje

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 16:37:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

1- Ti shoqe na i shpife me kete t'hongmen...mjes,drek,dark sikur s'ke gjo tjeter me bo A do te marr ndonje takim te dieteticieni?
2- Dhe avash me ato t'hudhmet se edhe te duash ty s'te afrohet njeri ashtu si pa gje, se s'ke ate paraqitje

Qyqa ne ty goce ste gjindet ku thua shko e bej noj luge gjelle imen thua ngele tu hong ...car eshte ky dietetipicqeni moj

kjo e dyte ishte kshu si te futme sme afrohen se jam e shemtuar deshe me then

Postuar nga cecilia datë 16 Korrik 2011 - 16:40:

Citim:

Qyqa ne ty goce ste gjindet ku thua shko e bej noj luge gjelle imen thua ngele tu hong ...car eshte ky dietetipicqeni moj

kjo e dyte ishte kshu si te futme sme afrohen se jam e shemtuar deshe me then

Jo moj shoqe jo s'me paske kuptuar hic

Te kam thene me qindra here se njerezit qe hane shume u trashet edhe truni

Kurse sa per te dyten mos me jep pergjigje naive te lutem. E thashe sepse je tip serioze,autoritare dmth.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 16:45:

hahahha dmth 70 kg per 173 gjatesi per ty eshte e shendoshe si trupi si truni e sa duhet me qen ne shoqe ta dime pyet icik ate dietocene tat ne kete se prisja po nuk thone kot armiqte mi mbaj larg po imen me mbaj larg dhe miqte Une serioze hahahahahah

Postuar nga cecilia datë 16 Korrik 2011 - 16:49:

Citim:
hahahha dmth 70 kg per 173 gjatesi per ty eshte e shendoshe si trupi si truni e sa duhet me qen ne shoqe ta dime pyet icik ate dietocene tat ne kete se prisja po nuk thone kot armiqte mi mbaj larg po imen me mbaj larg dhe miqte Une serioze hahahahahah

Ci ke keto shifra shoqe?

S'matet turni me shifra & as permasat e trupit.

Eleganca perqendrohet vend tjeter!

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 16:54:

Citim:

ja kjo i paska dhon dhen!

he se heren tjeter ja jap shpull turinjve

M.c dhe nje lavatriçe rroba i hoqa, se me çmenen.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 16:59:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ci ke keto shifra shoqe?
S'matet turni me shifra & as permasat e trupit.
Eleganca perqendrohet vend tjeter!

me leje na shpjego ick kete mendim se nuk e kapa une cdo te thote...Lule cbera moj kjo lart me thote ngele tu hong kjo poshte thote i dhe dhene hy robi me tret byrekun nga hundet i del...Eria e ka fajin me kete byrekun se na shtiu nepsin

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 17:24:

Re: Re: Re: Re: hmm ****

Citim:
Po citoj ato që tha lule

si rreklama Plus-it e? me ngatrrove me koleget e punes mduket
m'pelqejn me shum menimet origjinale dhe ti e din ket :p

Bjonde akoma si ke mar pushimet ti mi?

Jo po imagjinoja te ishe ti tek reklama do kishte me shum sukses

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 17:30:

Bjonde shaka.

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy

Jo po imagjinoja te ishe ti tek reklama do kishte me shum sukses

hmmmm ok heren tjeter e bejm bashke..rreklamen .

rrrobat do vish t'mi hekurosesh ti, qe vjen tani on?

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 17:35:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Bjonde shaka.

U merzita keq imen si e ty ne me cecin po i fus ne nje tas akullore te shof se mos me ngrihet humori

M.c Kohe e vrejtur kohe per gjume ...

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 17:38:

Citim:

U merzita keq imen si e ty ne me cecin po i fus ne nje tas akullore te shof se mos me ngrihet humori

M.c Kohe e vrejtur kohe per gjume ...

Hahahahaha se ti je e veçante.
kohe e keqe andej? ktu sot diell.
çedo kam pun se shijoj dot..shpia mbyll gjith kto dit, i kam hyr me hunde tashi

Postuar nga Deb* datë 16 Korrik 2011 - 18:36:

Bionde sikur e kemi bere me fjale! Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 18:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde sikur e kemi bere me fjale! Byrek bona dhe une dje sa erdha nga puna, me peta te gatshme te mos keqkuptohena.
Ka ngel gjysma aty. S'gatuaj gje per sot pa mbaru byreku.

hahaha Deb ma nxorre kafen nga hundet nga e qeshura pse sipas teje une mora okllain e bera petehahahah te gatshme qe m'kan dal si flet cinarrje kur thoshte nana ime ty te lumte te paska tepru mua mka ngel vetem tepsia hahahaha une e bera me spinaq ti ?

Postuar nga Deb* datë 16 Korrik 2011 - 18:42:

Citim:

hahaha Deb ma nxorre kafen nga hundet nga e qeshura pse sipas teje une mora okllain e bera petehahahah te gatshme qe m'kan dal si flet cinarrje kur thoshte nana ime ty te lumte te paska tepru mua mka ngel vetem tepsia hahahaha une e bera me spinaq ti ?

Dhe une me spinaq. Sa per petat i thashe burrit shko e bli dy pako me peta. Burri me sjell dy pako, por njera kishte vetem 4 peta te trasha e te medhaja. S'kishte faj ai por une qe nuk e cilesova dhe llojin e pakos. Me doli cik i holle byreku.

Postuar nga Eria datë 16 Korrik 2011 - 19:35:

Citim:

Eria, mos shpezno leka

Ncuq,ncuq, pres te shpenzojne per mua

Kam rene ne dashuri me fustanet

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 23:04:

M.c E mrrekullueshme..si saher me len pa fjale!

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 23:35:

i bona lomsh pc. e telefon. kan me m'kap n'shpulla qe hajt mer hajt.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 23:37:

M.C Glakus per cin ke ven bast ti sepse sipas ketyre analisteve shqiptare qe me shkulen gazit me analizat e tyre Uruguaj do jete vetem ne mbroje dhe Argjentina do beje vetem sulm .Uroj qe te shof nje ndeshje te bukur dhe te fitoje Uruguaj dhe mos i bien breket ketij Mesit te Rajmondit

Postuar nga Eria datë 16 Korrik 2011 - 23:46:

E tmerrshme,duhen lare dhe enet -.-''''''''''''''''''''''''''

Postuar nga Glaukus datë 17 Korrik 2011 - 00:53:

Citim:
M.C Glakus per cin ke ven bast ti ........

kampionati ma kot deri tani , pa asnji lloj bukurie Bionde ma interesant ka qene kupa e botes per femrat ( futboll ) - ke qef me i pa
koha duket e mire - keshtu qe neser direkt xhirim gomash e ne pishine

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2011 - 01:02:

Kete mendim kam dhe une Gla ste ben zemra me pa. ketu eshte nxire si me qen nentor ...

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 02:05:

Citim:
[B.............. dhe mos i bien breket ketij Mesit te Rajmondit [/B]

hahahahahaha --Bjonde po me ngre kacabujt O Bjonde une jam tifoz me Argjentinen ne fakt per shkak te Batistudes, qe dikur qe e quanin Batigol
--Por Mesi eshte tip talent i lindur, se megjithse ai nuk ka ndonje trup kushedi por loz shkelqyer

---------.... jane ca tipa njerezish qe megjithse nuk kane ndonje fizik te fuqishem por i lozin lojerat shume mire --Keta e kane talent te lindur dhe kane edhe intelekt te larte
--Ne Vlore ka shume si keta ........

Postuar nga kurt datë 17 Korrik 2011 - 03:02:

haha po fantazoj icik
pse shteti shqiptar mos tme sponsorizoje mua per nja dy vjet rrjesht qe te praktikoj loz golf ne olympiks per shqiperine?:ddd
meqe golfi pranohet ne lojerat olimpike per here te pare pas shume vitesh ket rradhe

cfar i kushton shtetit shqiptar supozojm 100 mije dollar ne vit per dy vite?!
me ate buxhet do kisha lozur vetem golf cdo dite, do e kisha dedikuar veten totalisht ne loje dhe patjeter do isha bere i mire bodh sa per te compete, duke loz golf and smoke weed cdo dite
raimond pse nuk ja shkruan nje leter shtetit shqiptar per mua:d, do ishte nje investim modest i shtetit shqiptar, and would make my life easyier. i dont have to play poker and waste time i wouldnt have to work and waste time, everybody wins this way

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 03:33:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
haha po fantazoj icik
pse shteti shqiptar mos tme sponsorizoje mua per nja dy vjet rrjesht qe te praktikoj loz golf ne olympiks per shqiperine?:ddd
meqe golfi pranohet ne lojerat olimpike per here te pare pas shume vitesh ket rradhe

cfar i kushton shtetit shqiptar supozojm 100 mije dollar ne vit per dy vite?!
me ate buxhet do kisha lozur vetem golf cdo dite, do e kisha dedikuar veten totalisht ne loje dhe patjeter do isha bere i mire bodh sa per te compete, duke loz golf and smoke weed cdo dite
raimond pse nuk ja shkruan nje leter shtetit shqiptar per mua:d, do ishte nje investim modest i shtetit shqiptar, and would make my life easyier. i dont have to play poker and waste time i wouldnt have to work and waste time, everybody wins this way

--Jam i zemruar me shtetin shqiptar , sepse po tregohet servil me greket --por edhe ju them po ma dha truri---Marr Salen ne telefon -loooooooooooooooool---------- hahahahahahahahahaha

--Sala eshte shume shkerdhate -Kur ishte ne opozite e ngrinte telefonin dhe bisedonte me ne--Tani Sala nuk e ruan hic --hahahahahahaha-- Eshte bere shume dhelper ,nuk na i var

--Por po te isha ne Shqiperi, do veja te takoja personin qe mund te jete pergjejges per keto probleme --se i njof ata --Por tani ata duan leke per cdo gje -- --Jane bere lekista

----------Por degjova njehere sikur do benin nje fushe golfi me ambjente turistike andej nga liqenet e Lures , por sic duket e kane anulluar ...

Postuar nga sexy_guy datë 17 Korrik 2011 - 03:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Bjonde shaka.

hmmmm ok heren tjeter e bejm bashke..rreklamen .

rrrobat do vish t'mi hekurosesh ti, qe vjen tani on?

u tha u be

erdha bej gati hekurin te nxehet ..

po marr parfumin tim ti hedh intimeve te tua

Postuar nga kurt datë 17 Korrik 2011 - 03:41:

rajmond, ti shkruaja nje leter ashtu me fryme patriotike njehere
noshta motivon ndonjerin atje ne shtet qe i ka dy lek mend

Postuar nga lule datë 17 Korrik 2011 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
u tha u be

erdha bej gati hekurin te nxehet ..

po marr parfumin tim ti hedh intimeve te tua

while this song in the background

<iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x76uc0"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x76uc0_touch-and-go-to-number-one_music" target="_blank">Touch And Go To Number One</a> <i>par <a href="http://www.dailymotion.com/pa_ni_ka" target="_blank">pa_ni_ka</a></i>

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2011 - 05:06:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

hahahahahaha --Bjonde po me ngre kacabujt O Bjonde une jam tifoz me Argjentinen ne fakt per shkak te Batistudes, qe dikur qe e quanin Batigol

Rajmond me la pa gjume kjo Argjentina jote me kete loje qe po ban Uruguaj me 10 lojtare deri ne minuten e 88 dhe e mbyti raste pa fund .Ky Mesi neli po duke u rrezu si thes me patate ma shpifi .Epo te kesh ne skuader gjithe lojtaret Barcelones e te mos arrish te fitosh kunder Uruguajitqe i mbyti kjo eshte ta kapesh tranjerin dhe lojtaret me shpulla .Tani duhet me pa dhe shtesen dhe ndoshta Argjentina me culo fiton kete ndeshje po se meriton .

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2011 - 05:59:

Uruguaj ne FINALE ...

Uruguaj rref Argjentinen hahahahhhhhahah
Rajmond nderro skuader he te keqen biondia se kjo Argjentine mire qe la nam sot me la dhe pa gjume Teves,Mesi ,Higuain,Di Maria e disa te tjere qe spo i permend se skam me nerva po dalin nga fusha duke qajt hahahah .Myslera portieri i uruguajt fantastik .Mesi mos dali mo nga shtepia per nja 2 muaj se o turp .

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 06:10:

Citim:
Uruguaj ne FINALE ...

Uruguaj rref Argjentinen hahahahhhhhahah
Rajmond nderro skuader he te keqen biondia se kjo Argjentine mire qe la nam sot me la dhe pa gjume Teves,Mesi ,Higuain,Di Maria e disa te tjere qe spo i permend se skam me nerva po dalin nga fusha duke qajt hahahah .Myslera portieri i uruguajt fantastik .Mesi mos dali mo nga shtepia per nja 2 muaj se o turp .

hhahahahahahahahahahahahahaha
---E fort je bjonde ku i njef te gjithe --Une s'i njof fare ata , vetem Mesin njof hhahahahahahahaha

Tani sa erdha nga jashte dhe hapa tv shof ....... Argentina paska humbur-
--Qenka bere Argjentina o nene o nene

Tani sa e pashe penalltite ----------Po sa te mire ishin ata te Uruguajt Bravo !--Ata loznin shkelqyer

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 07:41:

se di spe jam ktu kur kam gjith ket gjume
e njeri spaska vetem a rrihet ncnc

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 17:43:

--Mendim casti nga krevati :...... Duhet me u cue nga krevati por pertoj.....

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 18:07:

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 18:11:

kam nje mendim casti tani por eshte me rrezik -- ndaj duhet me e lexue me kujdes

---Pse nuk hapet nje teme ketu e tille :... A ka rendesi per femrat e forumit Penisi te jete i madh apo jo ?

-- Kete ceshtje duhet me u shique me shume importance nga moderatoret e dy gjinive

Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.