Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga kotka datë 16 Maj 2008 - 00:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

O juve chianti ne Itali eshte nje nga verat e kuqe me te mira dhe me te shtrenjata...s'di gje une ku e ke pare ti chianti te bardhe

pse kopjon mi lela??
e shkrojta une me pare

po pse mo turll qenka juve, tani e mora vesh une.
turllo une jam footbolli

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 00:46:

Hiq dore nga Chianti thashe une apo vera e bardhe ??????????????? Mahhh ...........
p.s. dhe kishte lidhje me peshkun

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Maj 2008 - 01:13:

Hahahahah jo jo se me pelqen edhe Vera e bardhe, po ju andej si keni gje.

Pinot grigio, la falanghina, il muler thurgau. fazzi battaglia, jane vera shume te mira qe shoqerohen shume mire me peshkun

Mos me fol per guzhine mua, se ju andej vetem sandwiça hani

Postuar nga kotka datë 16 Maj 2008 - 01:19:

Citim:

Pinot grigio, la falanghina, il muler thurgau. fazzi battaglia, jane vera shume te mira qe shoqerohen shume mire me peshkun e bardhe

+ deep fry

lela, juvja nuk eshte ne vendin e sanduicit dhe te deep fry.

Jane me franceza ata te veriut.
ne te shkretet jemi keq

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 03:21:

Citim:

Pinot grigio, la falanghina, il muler thurgau. fazzi battaglia, jane vera shume te mira qe shoqerohen shume mire me peshkun

Vera qe behet ketej nga ne eshte shit, me keq se rieslingu shqiptar........ . Prandaj nuk e perdor. Po as italianen nuk e perdor. Me duket se te kam thene qe provova nje Chianti italian nja 100$ shishja (ne dyqan) dhe nje Bordo franceze 85$ shishja. Bo bo cfare ndryshimi ............ . Sa per guzhine ........... lene fare ate muhabet se me ngre nervat. Burger, hot dog .......... . Shkoj ne lokal dhe nuk di cfare te porosis ....... .

Postuar nga Glaukus datë 16 Maj 2008 - 03:28:

ca nuk kanë se c'të hanë ... ca nuk dinë se c'farë të hanë , jet e poshtër ... jet me hile . ah kto emigrantët e shkret - sa po vujn :p :p 100 $ nji shishe verë .. fiuuuuuuuuuuuu :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 05:29:

Hej hej, .......... nuk thashe qe i bleva shishet............... .

Postuar nga Eria datë 16 Maj 2008 - 13:06:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Hej hej, .......... nuk thashe qe i bleva shishet............... .

Dmth i provove direkt ne supermarket !!

Mendim casti,te pakten te ishte koha e bukur,do me kalonte me shpejt dita e punes...Ky shiu sikur sdo te mbaroje...me beri te nxjerre serisht xhaketat e te mendosh qe i kisha strukur thelle neper dollape e siratare duke shpresur mos ti shihja per nje kohe te gjate...Por nuk qenka e thene

Postuar nga lulja_1 datë 16 Maj 2008 - 18:18:

A ka shans me u be ora 16 me mbarua punen!

Postuar nga IQVLORA datë 16 Maj 2008 - 18:56:

Ju duheni ''pushuar'' nga puna ,sepse ne vend te punoni beni llogje pazari ne orarin e punes.

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.