Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga oliinter datë 10 Qershor 2005 - 15:34:

pershendetje

bravo metaxa poshte te korruptuarit e qeverise fashisto-naziste.

Postuar nga kontinenti datë 10 Qershor 2005 - 17:04:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Qeveria per interesa te ngushta personale ka krijuar nje mjedis biznesi qe vjen ere duke krijuar monopole ekonomike, edhe mos me nderprit ti zoti kontinent, leqe car zoti te them une ty, ti je i degjeneruar, ti je ai qe ke krijuar monopolin e Importit te leshit, Perpunimit te sallamit dhe nenprodukteve te tij.
Por kjo nuk do zgjasi shume sa te vime ne ne pushtet leshin do ua bojme triko para se tu nisim per ne Pol te Veriut kurse sallamin e dini vete ju cfare do tu bejme me te.
Si perfundim, se nuk ka nder mend te diskutoj me njerez qe edhe deftesen e 8-vjecares e kane te fallsifikuar, ne i shpallim luftë të hapur kundër krimit të organizuar, krimit ekonomik dhe ekonomisë informale, lidhjeve të tyre me politikën, si dhe trafiqeve të çdo lloji, në përputhje të plotë me interesat tona.
I bej thirrje popullit shkrete votoni per ne se nga kto sdel gjo, votoni per ne se ne do hapim 800,000 vene pune te reja vetem ne Tirane, votoni per ne se do ti bojm gjith qytetet si blloku i tirones, votoni per ne vetem e vetem qe mos votoni per keto.

Ptuuuuu...i poshter.
Si the? Te mos te ndrepres un tyyyy. Un them te te ttttt te plasim brenda ty.Ou...pse ku jemi ktu ne?Ne kohen e sulltan Hamitit?
Po e kam kriju monopolin e leshit dhe kte e kam kriju qe ne fillim,per te miren e popullit.Por jo ashtu sic the ti?Pra pse genjen? Un kam kriju importin e pamukut dhe jo te leshit.Pamuku dhe leshi ndryshojn.Me vone pamuku bohet si lesh,por kur bohet si lesh,ai esht jasht monopolit sepse mrena monopolit esht 100% pamuk. A more vesht? O shpifanjos.Ti me the mu qe jam pa tetvjecare...o katranjos.Mu qeveria ma dha shkollen sapo fitume zgjedhjet ,sepse qeveria jone nuk e kap leprin me qerre,por,vete lepri shkon tek qerja e qeverise. A me kuptoooove?
Po ta thash nje here qe jol leshin po pamukun...e cfar do bojsh triko ti? Ty te ka njel menia tek leshi,po ktu nuk osht pune leshi,por,esht pune pamuku e jo leshi.
Po me sallamin cfar do t'na boni ju? Do e hani te gjithe per vete?Prap turp te keni. Te pakten ne e hajme,por,i japim edhe te tjereve,nuk jemi si ju.
Deftesen ta dishe mire se nuk e kam fallsifiku,por,me vendim qeverie u bona me shkolle qe diten e pare kur fitume zgjedhjet.
Kurse per ato 800 000 vendet e punes qe ju do t'i hapni....ehuuuu, sa mbrapa bote qe jeni ju.Ne ato vende pune i kemi hap dhe po kerkojme te hapim te tjera. 800 000 veta pine kafe dhe llapin gjithe diten e dites pa norme...pse a nuk jan vende pune kto? Por,do hapim edhe te tjera se,sepse ne mendojm per popullin tone heroik dhe kufitar.Ne kemi ble ilace kundra mushkonjave...he he,votoni per ne,le qe edhe po votune per ju,ne dime t'i numurojm votat se jemi me shkolle.
Kaq kisha tashi per tashi.
(Ah c'ia kom myll gojen atij te poshtri)

Postuar nga Ruby_DR datë 10 Qershor 2005 - 17:54:

konte

ha c'mir ja bone lal se me kto qe llapin kot qiqra ne hell bejn .......
dokan me hudh dhe qeverin kto ....po kush kujtojn se jan..... ha po harrova jon kafexhi me 2mij lek ne xhep.........

Postuar nga oliinter datë 10 Qershor 2005 - 19:18:

Re: konte

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
ha c'mir ja bone lal se me kto qe llapin kot qiqra ne hell bejn .......
dokan me hudh dhe qeverin kto ....po kush kujtojn se jan..... ha po harrova jon kafexhi me 2mij lek ne xhep.........

Qeveria ka mara tatepjeten ti akoma je mbrapa kohes dhe botes gjithashtu.

Postuar nga Ruby_DR datë 10 Qershor 2005 - 20:06:

Re: Re: konte

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

o ti robi kot nga durresi...

Qeveria ka mara tatepjeten ti akoma je mbrapa kohes dhe botes gjithashtu.

ti lal kur ti lexosh gjerat shifi dhe komentoi mir se ktu se kisha per qeveritaret

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Ptuuuuu...i poshter.
Si the? Te mos te ndrepres un tyyyy. Un them te te ttttt te plasim brenda ty.Ou...pse ku jemi ktu ne?Ne kohen e sulltan Hamitit?
Po e kam kriju monopolin e leshit dhe kte e kam kriju qe ne fillim,per te miren e popullit.Por jo ashtu sic the ti?Pra pse genjen? Un kam kriju importin e pamukut dhe jo te leshit.Pamuku dhe leshi ndryshojn.Me vone pamuku bohet si lesh,por kur bohet si lesh,ai esht jasht monopolit sepse mrena monopolit esht 100% pamuk. A more vesht? O shpifanjos.Ti me the mu qe jam pa tetvjecare...o katranjos.Mu qeveria ma dha shkollen sapo fitume zgjedhjet ,sepse qeveria jone nuk e kap leprin me qerre,por,vete lepri shkon tek qerja e qeverise. A me kuptoooove?
Po ta thash nje here qe jol leshin po pamukun...e cfar do bojsh triko ti? Ty te ka njel menia tek leshi,po ktu nuk osht pune leshi,por,esht pune pamuku e jo leshi.
Po me sallamin cfar do t'na boni ju? Do e hani te gjithe per vete?Prap turp te keni. Te pakten ne e hajme,por,i japim edhe te tjereve,nuk jemi si ju.
Deftesen ta dishe mire se nuk e kam fallsifiku,por,me vendim qeverie u bona me shkolle qe diten e pare kur fitume zgjedhjet.
Kurse per ato 800 000 vendet e punes qe ju do t'i hapni....ehuuuu, sa mbrapa bote qe jeni ju.Ne ato vende pune i kemi hap dhe po kerkojme te hapim te tjera. 800 000 veta pine kafe dhe llapin gjithe diten e dites pa norme...pse a nuk jan vende pune kto? Por,do hapim edhe te tjera se,sepse ne mendojm per popullin tone heroik dhe kufitar.Ne kemi ble ilace kundra mushkonjave...he he,votoni per ne,le qe edhe po votune per ju,ne dime t'i numurojm votat se jemi me shkolle.
Kaq kisha tashi per tashi.
(Ah c'ia kom myll gojen atij te poshtri)

Kontja kontja kontja

Rroft Krytari yn i ardhshem urraaa

Postuar nga myzeqari datë 11 Qershor 2005 - 03:08:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Kontja kontja kontja

Rroft Krytari yn i ardhshem urraaa

Nuk e kapi mire shefi kete !!

Postuar nga myzeqari datë 11 Qershor 2005 - 03:35:

Premtimet e deputetit dhe kryeministrit tuaj z. Kodoshi per zonen nr 3(Myzeqeja)

Duhet ta kuptoni te dashur bashkatdhetare qe une jam ai qe do tu sjell ne drite!!
Qe sot e tutje do ti lironi arat me parmende floriri
Do hapen kanale per vaditje me shumice , qe secili te kete kanalin personal !
Do riparoj ruget Mbrostar - Qenas, Qenas - Peshtan , Mbyet i vogel - Mbyetin e madh!
Do tu mar te tereve nga nje BMW te shetisni arave ne kohen e lire!
Me vendim qeverie pulave , patave dhe kafshet shtepiake do te paisen me leternjoftime , keshtu qe nuk do ia vidhni me njeri tjeterit!
Per te papunet , do tu lidhet roge !
Do ta bej vendin pellembe e kafenera !
Do ti veshe te tere police !
Sherbimet shendetsore dhe arsimore do jene falas , kjo vlen vetem per ju !

Keto per momentin

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Premtimet e deputetit dhe kryeministrit tuaj z. Kodoshi per zonen nr 3(Myzeqeja)

Duhet ta kuptoni te dashur bashkatdhetare qe une jam ai qe do tu sjell ne drite!!
Qe sot e tutje do ti lironi arat me parmende floriri
Do hapen kanale per vaditje me shumice , qe secili te kete kanalin personal !
Do riparoj ruget Mbrostar - Qenas, Qenas - Peshtan , Mbyet i vogel - Mbyetin e madh!
Do tu mar te tereve nga nje BMW te shetisni arave ne kohen e lire!
Me vendim qeverie pulave , patave dhe kafshet shtepiake do te paisen me leternjoftime , keshtu qe nuk do ia vidhni me njeri tjeterit!
Per te papunet , do tu lidhet roge !
Do ta bej vendin pellembe e kafenera !
Do ti veshe te tere police !
Sherbimet shendetsore dhe arsimore do jene falas , kjo vlen vetem per ju !

Keto per momentin

Rroft Kryetari yne i ardhshem

Postuar nga Syri_Magjik datë 11 Qershor 2005 - 03:49:

WOW

NS_6 kur pashe ate foto qe kishe bashkangjitur rashe nga karrigia
shpresoj mos te shikoj me foto te tilla se me ra te fiket u tremba
me gjithemend MOS QESHNI JU TE TEJRET OK PLZ lol

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.