Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
kam nje mendim casti tani por eshte me rrezik-- ndaj duhet me e lexue me kujdes
---Pse nuk hapet nje teme ketu te tille :... A ka rendesi per femrat e forumit Penisi te jete i madh apo jo ?
-- Kete ceshtje duhet me u shique me shume importance nga moderatoret e dy gjinive
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
oj zot i malli hahhahahah varet ne ca rastesh rajmondi ne disa raste duhet i mall ne ca raste dhe mos ejt shuem ska problem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u vraft zoti sonte
Citim:
Ou nuk e dja une kete qe ju femrat e paskeni me raste kure doni te madh dhe kur te vogel
--Dmth ne duhet te mbajme dy ,nje te madh dhe nje te vogel -- qe kur jue doni te madh perdorim t emadhin , kur e doni te vogelperdorim te voglin--
Mu kujtua ky muhabet se une fle lakuriq fare ..dhe leviz nper apartament xhveshur - jo per gje por pe kunj te kinezeve
-------Mirpo ketu ne USA dha nje interviste nje doktor i k... para cakohesh ne tv ,
dhe ai tha qe ju bente operacion per zgjatje penisi meshkujve --Ai tha bente 2000 operacione te tilla ne vit ---Se ishte operacion i lehte
-Ishte operacion i thjeshte ---Mashkulli ka ne vazhdimesi te penisist te tij nga poshte, nje vazhdimesi penisi nga brenda
--Ate pjese rreth 5 cm ai e lironte dhe e shtynte te gjithe penisin perpara 5 cm keshtu qe beheshe me penis te madh
--Dhe nga sa tha doktori kete operacion e bekan shumica nga keta vendallinjte ketu
ja te punojme edhe nate dite , ja te mos kemi me kohe as per ti dhon i brisk vetes po zot qe e ngre Darwin prej vorrit me i thy turinjt nuk gjindet kshuqe nuk na ngelet vecse nji ofshame nga thellsia e zemres me ia perkedhel fisin dege ne dege atij ene Naimit .
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ja te punojme edhe nate dite , ja te mos kemi me kohe as per ti dhon i brisk vetes po zot qe e ngre Darwin prej vorrit me i thy turinjt nuk gjindet kshuqe nuk na ngelet vecse nji ofshame nga thellsia e zemres me ia perkedhel fisin dege ne dege atij ene Naimit .
Citim:
Po citoj ato që tha lule
alme kujtove nje mik qe kam ne usa, kishte shkruar ne msn..
Naimit robt ku ti ket , se se ka provu kurre turnin e 3-te
Ksaj i thon, bej mire e gjej keq![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
o ksaj i thone lam leshte alla shqiptarshe po c'a ti bosh qe nuk shkruhet neper libra kendimi.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
nga e keqja e kemi/kane shqiptart e shkret .
i shkrujm ktu re ,, se anej o rrezik i modh ..morin rrugen e qenit pas'ardhesit ton
p.s akoma kunder marteses jam un, te lo giuro![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ben bè !![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
All I Can Do
http://youtu.be/GKTHujgv8ik
Fjalet e ksaj konges tregojn me mire, kupton anglisht al?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
un di vec" the pen is on the table " se msusi i anglishtes ishte i pijedashes i cmend ene nuk na ushtronte hic , po hic fare ama.![]()
Finallyyyyyy ^_^
kjo birra shume e keqe nje lloj e shpifur
Citim:Ka birra e birra, zakonisht ne kete ore pihet bionde.
kjo birra shume e keqe nje lloj e shpifur
Red
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ka birra e birra, zakonisht ne kete ore pihet bionde.
Citim:Ne fakt jane ca birra te shpifura psh kur jane te embela si shume na shpifin me keq se ca birra te tharta apo ca tjera qe kane ere thua se ke hyre ne ndonje ferme lopesh.
bieonde feemr apo birr
jo piktor kam fillu te blej birra te dnryshme te provoj shije s emu merzit e njeta gjiteh po shije orange kjo ktu qe ste paska qefi ta kalosh poshte
per kot thojne qe mish gjithmone shahet kur ehste i mir hahet gjithe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne fakt jane ca birra te shpifura psh kur jane te embela si shume na shpifin me keq se ca birra te tharta apo ca tjera qe kane ere thua se ke hyre ne ndonje ferme lopesh.
Zakonisht preferoj bavaria, hallandia por edhe becks apo willianbrau weizen tamam me tre yje.
Kurse ne Shqiperi preferoj birra Korça por edhe Tirana interesante se kam pire edhe ato stela me ato shishet plastike 1.5 litershe.![]()
![]()
![]()
Bitte ein bit
Une, po piva, pije vetem Henninger. Jam patriot
hm smrert vehs ca flitet
Birra dhe femra duhet bjonde
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Citim:Per te parem jam i sigurte te dyten kam akoma dyshimet e mia...
Citim:
hahahahha oj none none ncncnnccn po a
Citim:
Mos qiesh shume motra.
Nuk thote kot piktori. Patjeter di diqka
Citim:Patjeter, kam vendosur kete vere do marr me vete nja 4 apo 5 ftonj te mire.
Mos qiesh shume motra.
Nuk thote kot piktori. Patjeter di diqka
Citim:
o ti u qish vet ti spo qehsi shume po aq sa kam deshir
Citim:
o ti u qish vet ti spo qehsi shume po aq sa kam deshir
Citim:
Po si me u qiesh vet mi?
Oj?
Citim:
vet jo po vet i dyt se cvete noshat smundesh
vja halli ncnc
ncncnc mos me bani moj me sha
ju pershendes forumi horizont nigjohemi me von dola pak marr pak ajer nxet ehste pa he spo rriihet me
po boni nji gol me ju .....................
ciao Dylan dhe me men ne koke se mos na bon noj t'pabome anej
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
po boni nji gol me ju .....................
Feeling gooooood
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Shume raste Gla ka pas po asnje ska hy ne porte si ajo shprehja "gol i humbur gol i pesuar" ky paraguaj eshte vetem ne mbrojte dhe Brazili ne sulm por po te bejne nje kundersulm iku brazili per lesh ...ku o Rajmondi iher po e shikon ndeshjen![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Feeling gooooood![]()
Citim:
po e shof, eshte 1;1 , tani po luhet koha shtese ...... \\Tani beri gol USA
Sa bukur e krosoi amerikania ... topin qe u be gol
Citim:
Rajmon une po shof sportin qe lozin burrat loz Brazili me Paraguaj ...gla aha me duket se sdo fitosh gje sonte jo se ky Patoja e ka mendjen ke goca e berluskes jo ke goli car rasti humbi ...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Kam bere 1 photo just for youuuuuu todayyyy![]()
Citim:
por kushedi mbase i grisen breket ndonjeresloooooooooooooool
plasi ne grushti ne ndeshje u be si ne Shqiperi ketu imen bjeri ti biem ...ja dhe 2 te kuqe per te dyja skuadrat .
Citim:
plasi ne grushti ne ndeshje u be si ne Shqiperi ketu imen bjeri ti biem ...ja dhe 2 te kuqe per te dyja skuadrat .
shume keq ne gjuajtje penalltishsh USA --gjuajti 3 nuk ka bere asnje
Amerika po vuan ...
............A broken - hearted USA ......
....humbi me penallti finalen e futbollit per femra
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Verteee?
Mezi po e pres![]()
Citim:
............A broken - hearted USA ......
....humbi me penallti finalen e futbollit per femra
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Njera u permbush, tjetra me kismet kur te doje the photographer![]()
Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.