Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Sa me ra pasqyra nga dora!
Me fatin qe kam pasur keto jave,vetem kjo mungonte!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Sa me ra pasqyra nga dora!![]()
Me fatin qe kam pasur keto jave,vetem kjo mungonte!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
.............
![]()
![]()
![]()
Une pardje kam thyer pasqyren e murit ( 2 m) pasqyre
E kishin hequr keta te shpise per ta zhvendosur diku tjeter dhe une si puntore qe jam ia hoqa njerin cep![]()
Thojne qe per 7 vjet ke fat ters..por une nuk jam supersticioze:p
Citim:
Sa me ra pasqyra nga dora!
Me fatin qe kam pasur keto jave,vetem kjo mungonte!
Prej jush o politikan te qelbur qe s'dini c'eshte nderi.....
Na quajn te keqinj, na perbuzin anemban botes....
Ah mor Zot ku je, hidhi zinxhiret e tu,e lidhi si luciferi....
dhe degdisi te vuajn bashk me te ,atje ne fund te tokes.........
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
do marresh ndonje lajm te mire ...mua kshu me ndodhi mu thye pasqyra ne te nesermen me thane qe isha shume mire ...prandaj mos u shqeteso aq shume ..
Citim:
......
Ke inati ti, fustan , trup te kremosur:p, balerina , syze dielli, shume nxeht jashte por rrofshin kondicioneret..Rri ti atje me xhinse akoma...:p
Pse kot thenkan per pasqirat me?
Une e di qe eshte keq.
Nje shoqja ime theu pasqiren dhe i ra llotaria. Nga gezimi filloi te bertiste Rrofte Saliu .
Bris, vere nje hudher ne nje vend se ke marre sy.
Plazh ............. me ne fund ...... .
Shi turllo shi. Mos u fry kot. Hiqe ore ate nga avatari se te del hunda nga ekrani. :p
nganjhe enderrat behen realitet....
Citim:
nganjhe enderrat behen realitet....
hahahahaha ..... kjo enderr realizohet eshte nga ato qe shkon ne agenzi pronoton merr bilete dhe nisesh ....ajo tjetra ska as nisje as kthim ....
Me habiti dicka dje ne plazh. Plazhistet, qe ishin goxha filluan po dilnin nga uji ne te njejten kohe, qe te gjithe pa perjashtim. Sikur nje force magnetike po i terhiqte drejt bregut. Njerezit nga bregu shikonim ata qe dilnin. Asnje nuk po futej ne uje. Nuk degjova gje qe njoftonte plazhistet te dilnin nga uji. Dukeshin te qete, dhe nuk po shpejtonin per te dale. Pyeta nja dy ne breg, por dhe ata nuk po kuptonin pse te gjithe po dilnin. E cuditshme, dhe per mua pak e frikshme. Nuk mbeti asnje ne uje. S'kaluan dy min. dhe nje vale e madhe njerezish u futen njekohesisht ne uje.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Me habiti dicka dje ne plazh. Plazhistet, qe ishin goxha filluan po dilnin nga uji ne te njejten kohe, qe te gjithe pa perjashtim. Sikur nje force magnetike po i terhiqte drejt bregut. Njerezit nga bregu shikonim ata qe dilnin. Asnje nuk po futej ne uje. Nuk degjova gje qe njoftonte plazhistet te dilnin nga uji. Dukeshin te qete, dhe nuk po shpejtonin per te dale. Pyeta nja dy ne breg, por dhe ata nuk po kuptonin pse te gjithe po dilnin. E cuditshme, dhe per mua pak e frikshme. Nuk mbeti asnje ne uje. S'kaluan dy min. dhe nje vale e madhe njerezish u futen njekohesisht ne uje.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Instinkti i turmes. Po ti hyre?
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Jo. Sinqerisht vetem te futeshe nuk te vinte ne ate moment. Ne sa ishim aty nuk e kuptuam cfare po ndodhte. Thame mos kishin pare ndonje shark, por ata po dilnin shume qetesisht.
Dje qe hera e pare qe jam futur ne oqean ketu. Nuk ma ka mbajtur se me eshte dukur shume i ftohte uji, por dje s'me eshte dukur dhe aq.![]()
Citim:
.............
![]()
![]()
![]()
Une pardje kam thyer pasqyren e murit ( 2 m) pasqyre
E kishin hequr keta te shpise per ta zhvendosur diku tjeter dhe une si puntore qe jam ia hoqa njerin cep![]()
Thojne qe per 7 vjet ke fat ters..:p
Tashme u be kohe... Dhe koha mbulon raportet, i vesh me pluhur.
Tashme u be kohe... Dhe kjo s'mund te jete incident. Zgjedhje ose jo, mbetet fakti se binaret po ndryshken me kalimin e kohes.
---------------------------------------
Debora qenka ndjere si tek kjo skena:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/deGVnxF35fA&hl=en&fs=1&start=67"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/deGVnxF35fA&hl=en&fs=1&start=67" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Citim:
Pse kot thenkan per pasqirat me?
Une e di qe eshte keq.
Nje shoqja ime theu pasqiren dhe i ra llotaria. Nga gezimi filloi te bertiste Rrofte Saliu .
Bris, vere nje hudher ne nje vend se ke marre sy.
Citim:
Aq?Po shkoj tek kjo kisha ketu afer te mbush nje "pagure" me acqua santa.![]()
Citim:
hahahahaha ..... kjo enderr realizohet eshte nga ato qe shkon ne agenzi pronoton merr bilete dhe nisesh
Citim:
ajo tjetra ska as nisje as kthim ....
Kam gati 20 minuta duke i bere search mesazheve te postuara nga Fajtori, per te gjetur nje filem dhe s'po e gjej dot, E mbaj mend qe e ka postuar para disa muajsh dhe se fiksova mire titullin.
Sa e kam kerkuar ate filem dikur dhe se mbaja mend titullin, ndersa tani e di qe eshte nje nje nga postimet e fajes dhe se gjej dot, : plasa nga inati.
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Kam gati 20 minuta duke i bere search mesazheve te postuara nga Fajtori, per te gjetur nje filem dhe s'po e gjej dot, E mbaj mend qe e ka postuar para disa muajsh dhe se fiksova mire titullin.
Sa e kam kerkuar ate filem dikur dhe se mbaja mend titullin, ndersa tani e di qe eshte nje nje nga postimet e fajes dhe se gjej dot,: plasa nga inati.
![]()
Citim:
Kujt i qahesh?
Citim:
Ne ate duam :p
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Po thashe te qahem dhe une njehere po te dale ku te dale![]()
S'me shkon hic te qahem, e di![]()
Po une e di qe "JU" ate donise kot nuk eshte hapur tema : "Pse ne shqiptaret nuk e duam, ndihmojme njeri tjetrin"
![]()
![]()
Ange ou Demon, 1 year away.
lemsh i madh para portes ..........dhe...........shylll
Sa inat i kam te henat.
E njejta rutine.
Ps: cedro lote krokodili jane sjane te verteta
Puna eshte vertet e mire, por kur e ke me qejf.
I Love New York.(Chappaqua)
Every1 does
Good evening there!
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Every1 does![]()
Mirembrema Enya
Se di saktesisht, po diku rreth 40 min eshte Chappaqua nga Manhattan
Flm per pergjigjen.
I cannot handle Manhattan, believe me!
Ashtu thone zakonisht te gjithe.
Un kam jetuar ne CT 11 vite, dhe thosha qe smundem te jetoj ne nyc, se shume trafik.
Por tani kam 7 vjet ketu, dhe i love it , mund te them se si nyc ska.
Uff ......... shyqyr qe u do shkoj ne pune sot, te clodh nje cike kockat ........... .
Qytet pa kafene. E ee na hengri kurbeti thuaj.
Rremben tjetri kafene ne dore dhe vrap.
Or emire thone, ketu ne USA e pine kafene duke rendur.
Xhibilet milet, thote ime gjyshe.
Citim:
Qytet pa kafene. E ee na hengri kurbeti thuaj.
Rremben tjetri kafene ne dore dhe vrap.
Or emire thone, ketu ne USA e pine kafene duke rendur.
Xhibilet milet, thote ime gjyshe.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mahhhh ....... per fshataret eshte gje normale ..........![]()
Serioziteti po fillon te me friksoje.
Kjo buzeqeshje me eshte dukur creepy gjithmone
Ndoshta te kaluarit ne periudha te ztergjatura pertacerie eshte nje menyre te "flip the bird" jetes se vrullshme.
losti eshte nje nga adhuruesit e mi ketu ne forum gjithashtu, rri rri dhe del si kofini mbas te vjelave....
btw gjella qe hengra sot per lunch me bathe, mish derri, domate, speca te kuqe, karrota, patate e qepe te njoma ishte kaq e shijshme sa s'kish ku te vente.
kisha 30 vjet pa gatuar bathe, delicious...
nje nga te adhuruarit, apo nje nga adhuruesit??... lol
mendoj nje nga te adhuruarit....
-----------------------
Sa shum kane njerezit per te thene, por sa pak kuptohet nga varesia e menyres se se shprehurit.....
gabim teknik lezho
me i fjale e kom qef, po ta them dobro
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
losti eshte nje nga adhuruesit e mi ketu ne forum gjithashtu, rri rri dhe del si kofini mbas te vjelave....
btw gjella qe hengra sot per lunch me bathe, mish derri, domate, speca te kuqe, karrota, patate e qepe te njoma ishte kaq e shijshme sa s'kish ku te vente.
kisha 30 vjet pa gatuar bathe, delicious...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Sa shum kane njerezit per te thene, por sa pak kuptohet nga varesia e menyres se se shprehurit.....
boring
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.