Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
Une di te pergjigjem vetem per veten time se per dynjan s'jam e sigurte
Nga eksperiencat tuaja dashurine e keni kthyer ne shoqeri? Apo...i mbyllni njehere e pergjithmon dyert?
no eksperience
konsideroj dashurine jo monedhe . po e humbe nuk ka me kusur.
po ti?
Nje mikja ime me thote qe JO. Sepse nuk do arrinte dot kurre ta perqafonte si shok & ta shikonte ne sy pa e puthur me pasion...(shoqja ne fjale s'ka nevoje per emer)
Keni dashuruar ne heshtje pa i shprehur ndjenjat?
uhhh sa here shoh Ferillin dashurohem po si tia thom?
perkufizohet femra?
Po pati kufi perkufizohet.
Ke plan per vit te ri?
Vallahi s'kam plan hic!
Kushedi kush na vjen nga Shqiperia, me rastin e vizave!
Me zor e presin ca....
* * *
A nuk e kemi gjithmon Vit te Ri, pse duhet te presim daten 31.12 per te festuar?!
Nderrimi i vitit per mua eshte dicka e rendesishme jo per te festuar sepse po han o po ben nje darke te madhe por sepse po nderrohet nje vit ...plani im me shpirtin tim ne ndonje qytet europian duke shijuar fishekzjarret perqafimet dhe puthjet e tij....
I besoni njerezit qe ju lexojne doren ose letrat?
o edhe shprehje deshirash , edhe naj puthje mesnate , o edhe me hy me kom te djathte ne 365 ditorshin qe vjen .....ka lind edhe i shok imi me 31
t'pelqe bora?
Jo
Me ça rasti ke shku ti goce?
Al-o ik anej ti se e kisha me ate shoqen tjeter
skam shkuar me asnje rast shoqe i kam frike sidomos kur nigjoj se i kan dal gjerat qe i ka thene ...(pse mi vjeth theniet ...skan bukuri kur i thua ti )
Te trembin thinjat ?
parrukierja thote qe mashkullit i japin charmè , athere ngushellohem
aktori i preferum?
Richard Gere ...
aktorja jote e preferuar ?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Richard Gere ...
aktorja jote e preferuar ?
filmi qe sa here e shikoj me ben te mendoj sesa me fat jam ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
filmi qe sa here e shikoj me ben te mendoj sesa me fat jam ...
Te mbaroj Bakllavane dhe te mesoj, mesoj, mesoj, mesoj
* * *
Cili TV shqiptare eshte i preferuari i juaj.......dhe pse nqse ka ndonje?
shoh pak tv , aq me pak shqip.
te jesh politikan i mire duhet : ...?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Te mbaroj Bakllavanedhe te mesoj, mesoj, mesoj, mesoj
![]()
* * *
Cili TV shqiptare eshte i preferuari i juaj.......dhe pse nqse ka ndonje?
Ne fakt Tv ime eshte gjithe pluhur, me pelqen here pas here te shkruaj daten siper e te shoh sa kohe do kaloje per tu zhdukur :p
Po te jete per kanalet shqiptare ato pak dite kur jam atje me pelqejne ato qe japin muzike 24 ore ne 24 tip supersonic ... videot ku kengetaret nderrojne 100 here rrobat e ngjajne me aktoret e cirkut me mbajne ne kontakt me ambjentin me nivel te larte muzikor, tendencat kulturore e mbi te gjitha emancipimin e alb-tribuse.
dress italian,drive german, kiss french, be albanian?
Tamam...!
* * *
Perse njerzit qe jane te martuar apo bashkjetojne, jane me te shendoshe ( % e nxjerre nga nje studim), se sa ato qe jane Singel?
Nese kane llogaritur gjithe faktoret e tjere (ekonomi, moshe, perdorim makine, etj) atehere ka te beje me terheqjet fizike. Ne nje teme tjeter hodha idene se ne vendet me mentalitet te mbyllur dhe familje te forte njerezit behen fizikisht me te shemtuar pas lidhjes qe te ruhen familjet.
Te perqafohet kush?
Citim:
Tamam...!
* * *
Perse njerzit qe jane te martuar apo bashkjetojne, jane me te shendoshe ( % e nxjerre nga nje studim), se sa ato qe jane Singel?
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
dress italian,drive german, kiss french, be albanian?
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
qetsia shpirterore & mendja e mbledhur mendoj... positive esht gjithmon me pak fjal...
e imagjinoni veten vetem me nje person per ter jeten???
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
boohh hiqe aman se na bere te![]()
dhjetra here , sigurisht ate te telefonit
dikush citon "koha eshte flori" . c'eshte per ty?
Citim:
Sigurisht qe po, e mendoj dhe, ai eshte synimi per te ardhmen!
* * *
E gjeni se ciles i perkasin Duart ne Foto?
(ndihme: Aktore Hollywood-i. Fotoja e bere keto dite)
Sarah Jessika Parker
( kshu esht kur se ke menien n'msim )
ke ndonji verejtje per pikturen ??
damart ma cpifen
cila ashte aktoria juaj e perferuar?
Mah, do isha kurioze si vazhdon ajo vajza qe ka bere filmin Juno. Ishte aktore shume e mire ne ate film.
Kujt i beson: zotit, big bangut, ufove, darviznimit?
zotit= 99 % (jo Kishave e Xhamijave me predikuesit e tyre=injorance pur)
ufove= 100 % (jam i bindjes qe existojne qenie te tjera pervec njeriut ne Universum. Te zhvilluara apo me shume te zhvilluara se Njeriu eshte dicka enigme por qe, nuk ka mundesi te existoje vetem Planeti "Toke" qe eshte e mundur jeta.
darviznimit0 100% ( Evolucioni Biologjik dhe mekanizmat e Evolucionit)
* * *
Perse njerzit jane te pregur te konkurojne me njeri-tjetrin ne vend qe, te ndihmojne njeri-tjetrin?
Te ndihmosh dhe konkurosh jane ekstreme. Njerezit rralle bejne vetem njeren ose tjetren (perjashto ca sindroma klinike ne karakter). Te mendosh se njeri nga dy ekstremet eshte i duhuri eshte prape gabim teknik. Ndihma e perhershme ndaj te tjereve eshte ideal i sistemit komunist. Ai sistem falimentoi pikerisht sepse nuk parashikonte konkurrencen dhe ambicjen. Njerezit do diferencohen gjithmone ne shtresa, ambicje dhe pozicione te ndryshme. Plus qe ndihma rralle jepet falas. Zakonisht eshte hesap per tu lare qe krijohet mbi baza egoiste: per te rritur klanin tend, patriotet e tu, vendin tend, per te pastruar ndergjegjen, per te krijuar ambjent social te pelqyeshem, etj.
Para dy ditesh ne ndeshjen Shqiperi-Bosnje spikeri tha se ishte prezent "profesor doktor" Sali Berisha. Epiteti "prof. dr." eshte i detyrueshem per spikeret e TVSH apo servilizem i komentatorit?
Citim:haha paska qene nje kiss ass ai komentatori. sim puna e atij james lipton nese e shikoni ndonjehere emisionin "inside actors studio" qe ia rrit mendjen actorve dhe i ben si zot.
Po citoj ato që tha Fajtori
Para dy ditesh ne ndeshjen Shqiperi-Bosnje spikeri tha se ishte prezent "profesor doktor" Sali Berisha. Epiteti "prof. dr." eshte i detyrueshem per spikeret e TVSH apo servilizem i komentatorit?
ja ktu...
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sX6X_PwSH-0?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sX6X_PwSH-0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Citim:
Te ndihmosh dhe konkurosh jane ekstreme. Njerezit rralle bejne vetem njeren ose tjetren (perjashto ca sindroma klinike ne karakter). Te mendosh se njeri nga dy ekstremet eshte i duhuri eshte prape gabim teknik. Ndihma e perhershme ndaj te tjereve eshte ideal i sistemit komunist. Ai sistem falimentoi pikerisht sepse nuk parashikonte konkurrencen dhe ambicjen. Njerezit do diferencohen gjithmone ne shtresa, ambicje dhe pozicione te ndryshme. Plus qe ndihma rralle jepet falas. Zakonisht eshte hesap per tu lare qe krijohet mbi baza egoiste: per te rritur klanin tend, patriotet e tu, vendin tend, per te pastruar ndergjegjen, per te krijuar ambjent social te pelqyeshem, etj.
Te kisha gjoks me te vogel.
Vishni akoma xhinse?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
vetem ne shqiperi nuk kihet respekt per titujt. veprimtaria ime ka te beje me ndertimin dhe nese me prezantohet dikush qofte edhe 1 gjeometer i drejtohem duke i cituar titullin ( pavarsisht aftesive profesionale) inxhenier , arkitekt apo doktor r krdhtu me rradhe. ne shqiperi e marrin per tallje ...bohh
ca do i ndryshoje vetes?
Citim:
Ilir Metes duhet ti thone peshengrites?
Blendi Klosi cfare profesioni ka?Antikorruptues apo Rinor?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
dhjetra here , sigurisht ate te telefonit![]()
dikush citon "koha eshte flori" . c'eshte per ty?
Jam kur do, ca ore?
Sa kushton buka 50 lekshe qe kemi pasur dikur?
80 me duket
cne kaq te intresum per cmimin e bukes ju? :p
Po me late vizon pa pergjigje
Si eshte koha ne Tirane?
do tregoni si eshte koha ne Tirane apo si e keni hallin
Kur jeni te lodhur si ja beni ?
gri koha ne TR shi e balte
kur jam e lodhur futem ne vaske degjoj muzike bej masazh ja kshu gjojnash :p
te erdhen shoke te rinj Smoke nga shqiperia?
shoke te rinj ... ???
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
shoke te rinj ... ???
matematike e thjeshte 0.60 < 1.20
Smoke te rinjte pra qe u nisen per Afganistan para ca ditesh
apo ske marre vesh gje ti?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
matematike e thjeshte 0.60 < 1.20
po ti ske dhene sa gramshe eshte nejse
mendoni qe eutanazia duhet te jete e lejuar?
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Duhet te besh indexin e cmimeve ....... rrogave ........ i gjo e tille ..... .
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.