Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
po flisja me nje cun nga elbasani qe shkon e vjen ne shqiperi shpesh.
ma shpjegoj qe ne shqiperi njerzit, si te varfer dhe ato te pasur, po nuk shkove ne plazh te pakten dy jave, eshte per turp!
hahah, une jetova afer plazhit per 5 vjet, dhe po mundohem te kujotoj nese kam shkuar ndonjehere?!
ankoi hall shqiptarve atje masanej...
ata dijn me ba qejf
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po flisja me nje cun nga elbasani qe shkon e vjen ne shqiperi shpesh.
ma shpjegoj qe ne shqiperi njerzit, si te varfer dhe ato te pasur, po nuk shkove ne plazh te pakten dy jave, eshte per turp!
hahah, une jetova afer plazhit per 5 vjet, dhe po mundohem te kujotoj nese kam shkuar ndonjehere?!
ankoi hall shqiptarve atje masanej...
ata dijn me ba qejf![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Si thuhet bakshish ne shqip ?
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Bakshishi eshte mita
Jo jo se e ngaterrova
Rushfeti eshte mita
Demek kur i jep dikujt dicka qe te beje nje pune, ta blesh dmth
Kurse bakshishi eshte per kamarjeret.
Shqipja me sa di une nuk ka fjale.
Ne themi: po leri kamarjerit ndonje gje.
Ende me vjen te qesh,si me njohu ka kaluar mese nje vit...qe nga ajo dite kur e turperova duke qeshur ne mes te salles,nuk e kisha pare me te vinte atje,ose ndoshta me evitonte mua,se di...Nuk ishte faji im jo....ose eshte faji im qe sdi te mbaj te qeshuren...Une se njoha ne fillim,madje as reagova asaj buzeqeshjes se tij vesh me vesh...me vone i thirra mendjes...prape ka menduar ma dh..kjo...
Po haj fara luledilli thone qe te heqin merzitjen ...
Dth ced , ne si shqiptar dhe me nje gjuhe te vjeter nuk kemi fjale per bakshish!
E dini qe dhe Afghanet i thonin bakshish prandaj ju pyeta!
Ckishin qene kta turqet skan lene vend pa u futur
interresante kjo smoker
kur konsiderojm faktin qe 80% ose me shume e shqiptarve jashte vendit punojm per bakshish.
jemi edhe te varfer por edhe tengerdhekxhi, nuk pranojm kshtu fjalesh ne fjalorin tone
me ket topic te hyjm ne evrope
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
.... leji ndonje gje .... varet ca gjeje cedrus![]()
The 4th amendment .... Reasonable expectation of privacy...
Vetem une e di sa vlen ti per mua
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vetem une e di sa vlen ti per mua![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Shume e konsumuar kjo shprehje Eria.
Mos ja thuaj ne sy se do ta dredhe pastaj.
Kushedi sa ja kane thene me pare te njejten shprehje
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kenga mo kenga pupupupupupupupu....ja thashe njeres ne pasqyre kete gjene...
Mendim casti:...uuuuuuu ca qejfi re qafen Brazili hihiihiih
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Do e shohim bashke gjermenin neser????? Te zbres aty poshte?????
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ehe po dije qe sjam me gjermenet ...![]()
Citim:
Me mire ............... se mbase zihemi ne fund te ndeshjes .................
"Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler"
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu me cmmendi kjo koka..........
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!!!!
I've got you babe...
Under your skin?
- ju kujtojm qe nuk jeni te tema e gjuheve te huaja , prandaj mendimet e çastit pamvarsisht çastit - thuajini shqip ( merrni ban ti Faje dhe AD )
p.s. - per te qene ne teme : sa po dua ti prish kto lek ( basti ) me dhemrat e mia kudo si ndodhen )
.......... qe u morrsha t'ligat se i kom si shpirt
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
p.s. - per te qene ne teme : sa po dua ti prish kto lek ( basti ) me dhemrat e mia kudo si ndodhen )
.......... qe u morrsha t'ligat se i kom si shpirt
- po qe edhe jeten e jap per ate fiximin tim ......
Vura nje bast sot (fitore per Gjermant) shuma? brenda normave
Shpresoj te fitoj. Dy gezime ne nje dite, sic thote dhe kenga
Une mistrece..une shejtan kalama...cneeeeeeeeee....ah po e kishin per bishtalecat
Mendim casti i lidhur me mbreme: ....Sa e cuditshme si ndihesh kur ka kaluar kaq kohe,kur kishe harruar sa te dhemb,mjafton nje lexim i nje teksti te shkruar mes loteve,qe ishte shkruar me qellimin per ti harruar lotet,qe te shperthesh serish ne lot...Kam qare ne cdo fjale,pas cdo fjalije,kisha nje sekuence fotografike para syve...Mu rikujtua gjithcka,mendova e kisha harruar...por jo...
Eshte thjesht...e shkuara! Nje mesim per te ardhmen!
Asnjehere se kuptoj pse themi e shkuara eshte nje mesim per te ardhmen .... fundja eshte nje eksperience e jetuar sado e hidhur e embel e gezuar apo e trishtuar mbetet e tille e kaq.
Tres déçu du rezultat
Nje mendje me thote sikur e kishin shit ndeshjen
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Tres déçu du rezultat![]()
![]()
Nje mendje me thote sikur e kishin shit ndeshjen![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ti mendon qe te rrafesh 4 me 0 Argjentinen e te jesh ne forme per ndeshje e rradhes?...thjesht humbem duhet pranuar dhe shikuar perpara keto 20 vjecare kane kohe per te arrit ne nivelin qe duhet per te fituar nje boteror po te mendosh qe Klose 32 vjec dhe Ozil 21 kupton me shume nje femi qe nje dite loz me idhullin e tij nuk eshte pak ...
Ama dhe ky Gjermani
Citim:
..si te trembur nga spanjollt ne fushe.Spanjollt qe me zorr erdhen deri ne 1/2 finale...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po si ska lidhje o ceci e pe lojen e Xavit ti me ate te Ozil ai te ngec topin ne kembe e merr goditje kendi dhe te ben gol ti thua ska lidhje... futbolli nuk luhet vetem me force eshte loje taktike duhet zgjuarsi ...e pse jan tremb sipas teje 2 metroshet me 1 e 70 cm e spagnes sepse kane esperience e taktike...nesje cdo analize tani eshte e kote ...
Hollanda
http://www.sportmediaset.mediaset.i...colo36653.shtml
Citim:
Ehuuu, s'me flitet mua tani per Gjermant...i kam pike te dobet)
Kur thua dhe vete cfare do te themi eshte e kot. Naten te terve!![]()
ku ikni ju mi
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ku ikni ju mi![]()
ok ok naten tesoro
Akoma si ka heq Ceci ato flamuret gjermone?????????? Se keto gjermonet i hoqen nga inati ................... .
E acarova e di...nuk eshte hera e pare...skam cbej qe i dalloj shpeshhere ate qe duan te me thone nga si me shikojne..Dhe nuk kisha nerva te merresha..ia preva shkurt..jo..pa pyetur fare ajo ...Me pa cuditshem dhe me tha si jo...E jo i thashe...se more vesh...e di ca do pyesesh..
...Me pa cuditshem dhe u largua hahahha...Ende me vjen te qesh me fytyren qe beri kur i thashe jo hahha
Citim:
Akoma si ka heq Ceci ato flamuret gjermone?????????? Se keto gjermonet i hoqen nga inati ................... .
Citim:
Cila eshte ajo Eria???? ( se na bone kurjoze)![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kush Cec,perse e ke fjalen???Per mendimin tim,apo te turllit...
MC...Edhe thone qe si i di te gjithe thashethemet...ojjjjjjj njerez..po mi tregoni vete pffffffffffff
Citim:
Per tendin, tendin![]()
hajde mendime hajde
Cec ckemi .... akoma me ato ngjyra ti ... gjej ca me tulipane nashti lol
E di ç'me kujtove me kto eria, nje shok i imi sa here i shikon qe kerkojne thote: - le te shkoj te punoj se i ka shpatullat me te medhaja se te mijat
Angel, mire jam...ja e haperdare, shume pune, saqe s'arrij te flej tamam...e pergjumur zgjohem e vdekur bie ne darke...
Jo se nderroj flamurin gjerman me tulipet
Citim:
E di ç'me kujtove me kto eria, nje shok i imi sa here i shikon qe kerkojne thote: - le te shkoj te punoj se i ka shpatullat me te medhaja se te mijat![]()
![]()
Jo se nderroj flamurin gjerman me tulipet![]()
- o vdekshaaaaaaaaa per gjermonet
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.