Forumi Horizont Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 »
Trego 542 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Loje fotografike me/per anetaret...! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15774)

Postuar nga lule datë 18 Gusht 2011 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Jam tek wynn pokeroom tani dhe sa humba nje dore qe isha 70.60% favorit ta fitoj. Ky idioti kishte k9 une kisha as king dhe ja futi te gjitha parat ne midis pa u hap letrat akoma. Me kushtoj shume pare kjo dor por po dhihem gazit duke pare ket foton vid qe postoj lulja. kto lojtaret po shikojn mos jam icmendur se u nevrikosa per nje sekond dhe tani loool

Hec jep llogari tashi, ku ke hum kto dit ? :p

un me kurtin .

Postuar nga kurt datë 18 Gusht 2011 - 21:32:

Yes smoker. Been here since 2am getting fucking tortured:p

Postuar nga kurt datë 18 Gusht 2011 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Hec jep llogari tashi, ku ke hum kto dit ? :p

un me kurtin .

Nuk jam mesuar me i dhene dhogari kujt shume qe ne moshe fare te re.sorry lule:d Dhe good news is i never bring trouble to anyone and do my best to stay out of trouble. Edhe kur kam girlfriend they never have to worry se mbas kurvash nuk shkoj kurre. Me duket boring stuff chasing drunk broads clubing lool i find my world far more intrueging however stress and hardships it contains.
Its a hard way to make an easy living at what i do, but somehow i do it, for many years now:p

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 23:10:

Citim:
Nuk jam mesuar me i dhene dhogari kujt shume qe ne moshe fare te re.sorry lule:d Dhe good news is i never bring trouble to anyone and do my best to stay out of trouble. Edhe kur kam girlfriend they never have to worry se mbas kurvash nuk shkoj kurre. Me duket boring stuff chasing drunk broads clubing lool i find my world far more intrueging however stress and hardships it contains.
Its a hard way to make an easy living at what i do, but somehow i do it, for many years now:p

bravo kurt gjithe ti me impresionon

Postuar nga lule datë 18 Gusht 2011 - 23:23:

Citim:

Un bera shaka , besoj se dhe ti e kuptove qarte.
Nejse

Ti the s'jep llogari? un ste kerkova..
E po ja qe shum fole. prape se prap.

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 23:43:

me vjen keq po spo hy me gjet foto sorry guys

Postuar nga kurt datë 18 Gusht 2011 - 23:49:

Kuptohet lule. ne forum shprehemi
Vullnetarisht:p prandaj nuk jane te paket rastet qe kapim gjuhem me dhembe kur ndjejm efektin e bozes. Flas per veten lol

Postuar nga briseide datë 19 Gusht 2011 - 03:24:

Citim:
prandaj nuk jane te paket rastet qe kapim gjuhem me dhembe kur ndjejm efektin e bozes(??) .

A ma shpjegon ça dmth te lutem?

Postuar nga kurt datë 19 Gusht 2011 - 04:23:

sure bris:p tani tall edhe bythen me mua se me gjete tired and vulnerable sot taman shtrige mistrece:ddd
sigursht ti sdin cfar po flas se futesh ne forum njeher ne vit:p
por une! that i have to deal with, and forgive my anyoing self:dd

jam icik ne weird mood sot, clearly:p

Postuar nga shelgu datë 19 Gusht 2011 - 04:54:

Citim:
sure bris:p tani tall edhe bythen me mua se me gjete tired and vulnerable sot taman shtrige mistrece:ddd
sigursht ti sdin cfar po flas se futesh ne forum njeher ne vit:p
por une! that i have to deal with, and forgive my anyoing self:dd

jam icik ne weird mood sot, clearly:p

pi vere te kuqe kurt. Vetem ajo te ben shefajet kur humb ne bixhoz.

Varja kojshijes se nuk ke gje me te.

Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 »
Trego 542 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.