Forumi Horizont | Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
ca u boka ketu more iha iha iha hihihi hahaha hohoho
Hajde po ja filloj nje her lali?
Na ishte nje nendetese amerikane qe kishte luftuar ne IRAK
edhe u kthyen ne usa mbas mbarimit te luftes,
por nuk mund te takonin familjet edhe as te dashurat vetem kapiteni?
cfar i bohet halli thon ushtaret he ketej he andej nuk mundeshin.....
edhe kapiteni u thot qe gruaja ime ka per te ardh te me bej vizit edhe keni kujdes.....i paralajmeron kapiteni se ushtaret kishin vite pa pare femer me sy>......... nejse si urdheron i thon ushtaret......
po mire kapiteni pyth e zgjume tek breckat e gruas i ven nje nga ato qe kap mit mu tek ppppppppppppppp kuptohet...mire mo erdhi gruja edhe sillet verdall tek dhomat e ushtareve ushtaret nuk duruan me edhe i shkoi i pari ta q...... paffffffff ja keputi
2 po ashtu i 3 po ashtu i 4 po ashtu keshtu me rradh.....
po i fundid byth e zgjume.........donte ti hynte ne llapppp
paffff ja keputi llapen e mire mo kapiteni i vuri ne rersht edhe u tha ulni breckat kur i uleb te gjith me bilbil te keputur vetem njeri jo edhe i thot ti je me i miri.........po ai ushtari nuk fliste kur nxorri llapen e pa te keputur ptuhhhhhhhhh me llap i paske hy
hahhahahahha
llapa kot nuk thon se p ka dhom hahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha fizi_cool
Ja edhe nje tjeter nga Gjakova
Dy Miza udhetojne per ne Ulqin per pushime me motorr , edhe rruges ndalen ne nje restorant per te henger buke .
Kur hyjne brenda mizat, ulen dhe vjen kamarieri per ti sherbyer dhe mizat e bejne porosine :
Miza e pare : Mua nje Porcion Mut.
Miza e Dyte: Edhe mua njejte vetem mua pak Qep anash .
Kamarieri : Po ti miza e pare a deshiron Qep anash ?
Miza e pare : Jo se pastaj me vjen erae Gojes
P.S Kerkoj falje nga administratori dhe moderatori, per keto fjale mirepo nese ju pengon, le ti cenzurojne.....
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
hahahahaha e bukur ajo fizi
ua po ca behet keshtu edhe neper barsaleta po me vinke ti mua
pse po na shanke rracen ?????
qe mos ta keq kuptoni ju
kjo miza ketu(un e kam fjalen)
absolutisht qe nuk ha ate pjat me mut qe haan ato mizat e tjera
kemi dendla ne keteja
i duam ushqimet te zgjedhura
ahhahaah po jo mi shpirt jo se edhe un shaka po beja nuk e kam mar per gje t ekeqe
edhe nuk u keqkuptova
[puc puc mizaaaaaaa
Enver Hoxha
Enver Hoxha ne Mbledhje per drejtat e Gruas.
Po ta kishit dite sa te madh e kam (ndalohet) Karakterin dhe Rrespectin ndaj jush! Te gjitha do ma kishit dhene nganjeher (ndalohet) drejten e fjales! Andaj zhvishuni (ndalohet) nga kto mendime,,,,,, the mos me beni qe ti bie me dore(ndalohet) Tavolines.... E te derdhem (ndalohet) si ujt e glines,,,
Re: Enver Hoxha
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane ]Enver Hoxha ne Mbledhje per drejtat e Gruas.
Po ta kishit dite sa te madh e kam (ndalohet) Karakterin dhe Rrespectin ndaj jush! Te gjitha do ma kishit dhene nganjeher (ndalohet) drejten e fjales! Andaj zhvishuni (ndalohet) nga kto mendime,,,,,, the mos me beni qe ti bie me dore(ndalohet) Tavolines.... E te derdhem (ndalohet) si ujt e glines,,,
oj dreqe paske qone dreqe me te vertet ti loool
sa kam qesh aman teper e lezetshme
pergezime
hahahahahhaahah Nick edhe une me lot kam qeshe kur e degjova,,, ma tregoj nje shoqe e imja kosovare. Me e degju me za ashte ma e bukur se me shkrim.
ketu qeke mi dreqe?
sa shpejte erdhe mi goc.
ahahahahah
mire ke qone?
Citim:
Po citoj ato që tha nick
ketu qeke mi dreqe?
sa shpejte erdhe mi goc.
ahahahahah
mire ke qone?
Pershendetje
Shume e bukur ajo e mbledhjes se gruas me E.Hoxhen
Urime Shkodranes nga Oliinter.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.