Forumi Horizont | Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)
thellimi fillon aty ku fillon perdredhja ...
ca te bo ty te prekesh floket i here ?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ty te thashe cdo ne Indi?
po nuk ka mo kuptim me 18 n'xhep
ca te kete gatujt Ceci sonde?
mos thuaj cfare ka gatuar por thuaj cfare ka pi ne dreke se po flet percart vape anej nga parisi dhe fleur po shengellohesh ne diell
koha andej nga alpet si eshte ?
shi me diell ...nga 14 deri 28 grade celcius ..
kush bo dashni kur o ksi kohe?
po paskeni qen brez i sharrum re dreq po ke dashnia e kemi mendjen na vdiqet merr shembull nga une as i fjale nuk shkruaj per ate hahahah...sdi gjo kush bon une di qe ketu eshte nje vape qe piqet kulaci ne diell
car eshte kur te ha shputa e dores se majte cfare eshte ?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po paskeni qen brez i sharrum re dreq po ke dashnia e kemi mendjen na vdiqet merr shembull nga une as i fjale nuk shkruaj per ate hahahah...sdi gjo kush bon une di qe ketu eshte nje vape qe piqet kulaci ne diell
car eshte kur te ha shputa e dores se majte cfare eshte ?
vetem per qef
ke noj menie ??
Do do blej biletat per te enjten ne San Siro te shikoj ndeshjen per beneficenze per nje femi te semure me loz kalamoni ate dite kshuqe kam dy gezime
Cfare hengre per darke ?
makarona , biftek , birre
cfar ke gatuar ti ?
S'pate shanc glak me tu pergjigj i bie rradha biondes
Nje sallate domate,kastravec,mozarella, bazilik te fresket nga bacja aceto,vaj ulliri dhe ec babe e mylla darken
Po ti ca bane nonji gje te mire?
un nthg
mami kish ber kukurec , po un hengra vec 1 sallat lyonese
cté bukur kemi prej teje CECE ?
bisou
si me diet qe jam peshk me sallate jeshile dhe nje gote vere te bardhe dhe mbas disa luleshtrydhe me limon .
car ore dilni neser nga shtepia une ne 8 e 30 duhet me qen ne klase
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
un nthg
mami kish ber kukurec , po un hengra vec 1 sallat lyonese
cté bukur kemi prej teje CECE ?
bisou
e njejta gje zemer
humbur pas rutunes se perdicmes
bionde cne ti me diet mi ? ti si kukull
Citim:
si me diet qe jam peshk me sallate jeshile dhe nje gote vere te bardhe dhe mbas disa luleshtrydhe me limon .
car ore dilni neser nga shtepia une ne 8 e 30 duhet me qen ne klase
Citim:
bionde cne ti me diet mi ? ti si kukull
Citim:
Antip qe te jem me kukull se cjam
moda e ketoj viti ne Paris ?
jo skam se mi ben sherbetorja neser ...
Ciljeta prit se kam une nje pyetje shkon demi si shenje me akrepin ?
ne mos me hit do shkoj me pahir bionde
beson ne horoskop ?
Citim:
jo skam se mi ben sherbetorja neser ...
Ciljeta prit se kam une nje pyetje shkon demi si shenje me akrepin ?
Citim:
ne mos me hit do shkoj me pahir bionde
beson ne horoskop ?
jo si besoj dikur kohe me pare i besoja ndersa vija nga nje udhetim po e degjoja ne makine dhe me kujtohet si sot qe dilte qe do merrja nje lajm te mire kur hapa ate zarf vetem lajm te mire skishte dhe qe ateher si besoj me kurre ...po ciljeta me kenaq se ajo horoskopin e ben sipas simpatise pat noj shoqe qe se duron me ate shenje te thote nuk o shenje qe shkon me ty po e pat mike te ban te martohesh me zor me ate shenje
antip si je me politiken ti motra votove?
Citim:
Une po!
Po ju?
Citim:
jo si besoj dikur kohe me pare i besoja ndersa vija nga nje udhetim po e degjoja ne makine dhe me kujtohet si sot qe dilte qe do merrja nje lajm te mire kur hapa ate zarf vetem lajm te mire skishte dhe qe ateher si besoj me kurre ...po ciljeta me kenaq se ajo horoskopin e ben sipas simpatise pat noj shoqe qe se duron me ate shenje te thote nuk o shenje qe shkon me ty po e pat mike te ban te martohesh me zor me ate shenje
antip si je me politiken ti motra votove?
Citim:
Nqs do degjosh astrologe Ceci do te thoja mos u ngatarro me demat sepse cunami eshte pak per ju ju boni atan te dy a t'keqen se ke kalamo me rrit...
Degjo ju i jepni tjetrit ate qe i mungon (viscéralement) jeni gjithe pasion, mistere te dy amon...lene s'po flas me xhelozine qe keni per njoni-tjetrin...
Citim:
me raste
me trego cik peshku me ke shkon ?
Citim:
Nuk o per mua ciljeta o per Sandrin ka ran ne dashni me nje dem sa ma tha i thashe prit te degjoj astrologen ...e ka mire al se car ke pi ti sonte se ska mundesi na bane lamsh na bane ...ti e di une e kam shenjen time virgjereshen nuk natarrohem me dema une...
Cte mjatojne ti na fute trefazorin ne koke ti pak me pare the qe scorponsi shkon me demin ben tsunami te dyte mjere kalamoni ... imen dilka dhe me peshkun... para 2 vjetesh the me virgjereshen ...u pa puna u dashka me i morr shenjat me radhe imen ...
Caj o kamomil ne kete ore?
Citim:
Cte mjatojne ti na fute trefazorin ne koke ti pak me pare the qe scorponsi shkon me demin ben tsunami te dyte mjere kalamoni ... imen dilka dhe me peshkun... para 2 vjetesh the me virgjereshen ...u pa puna u dashka me i morr shenjat me radhe imen ...
Caj o kamomil ne kete ore?
ashtu do bej
Do fleme?
ala ktu ini?
Al po une sa erdha mo
Cec po gaforret me ke shkojne e me ke zihen
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Al po une sa erdha mo
Cec po gaforret me ke shkojne e me ke zihen
Citim:
Eri te pelqejne kafshet ?
gaforrja a i bi me qen "cancro" ?
Une e di qe i thone "granchio"
Ke ngrene ndonjehere gaforre?
po qe nuk m'kujtohet
di ta gatush?
Come no te gjall anche!
Ti ke ngren ndonjeher "merlo"
Ufffff me ka vajt mendja x merlo
Blah..
Te pelqen Gerry Scotti?
Po apo jo ca pergj... Esht ajo blah?
Se mi piace barbara d'urso si con l'etta che ha sta benissimo
...mmmm
Cne te erdhi ne mendje barbara ne kte or?
Pse kur permend Gerryn te vjen nder mend Barbara?
Sa che me lo chiedevo anch'io xke! Bohh
Allora ti piace il merlo?
No, ma mi piacciono le fragole!
Ne c'ore zgjohesh zakonisht?
Non e vero! Piu delle prugne?
Varet ne ca ore bie te fle. Cmq pa ber 8/9 or ska vinc te me leviz nga krevati!
Ti piace il merlo?
Akoma gjalle qenke ti?
Te pelqejne kumbullat?
....mmmmm
Kati 6 freghata non ti puoi llamentare "tema me lejon"
Ti piace il merlo??
Vdessss.. Le koken! (mire keshtu?)
Te pelqejne kumbullat?
Oohhhhhhhhhhh adesso poso andare a dormire tranquillo
Me pelqejn me shum sheget...
A te ngelet qejfi te bej sikur fle un?
..mmmm
Me ngelet. Po jeta i ka dhe keto.
Per cfare mendon se ke talent?
Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.