Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Postuar nga kurt datë 04 Shtator 2010 - 07:35:
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Te dy jeni ne nje boat.
Kumari, eshte gjeja me e padeshirueshme. Sorry for u, kurt.
Me duket nje loje qe qendron larg civilizimit. Asgje personale, sinqerisht.
Edhe une si shume e kam ngrene ate mut dhe e di.
Sa per ate pjesen e dyte, edhe ajo ka lidhje me te paren. Mos u cudit skur ai milio/bilioneri te shkoje ne shtepi dhe t'ja kepuse gjumit dhe ajo motra ti nxjerre gishtin nga pas kur te marre racionin e dites prej tij.
Ka te tjera gjera shume me te gzushme jeta.
eshte kenaqesi te diskutoj. sineqrisht mund te hyj ne debat me ty gjithe diten per ket muhabet, dhe e shikoj nga arsyetimi jot i shkurter and or thoughtless ktu qe nuk je sophisticated thinker, from my point of view.
para disa ditesh isha me nje shok te vjeter durrsak qe po me shikonte duke lozur dhe po pinte nje kafe.
erdhi nje dore inerresante.
kisha dy nenta99, loja no limit holdem.
shkurtimisht po e shpejtesoj storin tek momenti ineresant(per mua)
board looks Js 9 Qs 8
une e bej check lojtar pas meje bet 200 dollar, lojtari tjeter pas tij call 200 dollar.
me vjen rradha mua.
kam dy nenta ne dore dhe nji ne board, e di me siguri qe lojtari i fundit qe vetem call-i ka vetem nje 10 per straight, lojtari i pare qe vuri bast 200$ eshte e mundshme qe ka nje 10 per straight gjithashtu gjithashtu ngaqe jane dy letra me boje spades eshte e kundshme qe ka drawm ngaqe bettin 200$ mund te ishte edhe semibluff or a feeler bet.
kur me vjen rradha mua, kam tre nenta, matemaikisht duhet te therras per dyqind dollar meqe pot=sasia e dores ka arritur rreth 1000 dollar. dhe kam shume shance correct odds to call
una kam rreth 1000 dollar perpara tani dhe vendosi te shkoj all in.
ky shoku im durrsak u cudit, dhe u cidit me shume nga qestesia ime kur bera ket levizje.
thpugths in my head:
te dy lojtaret tani dueht ta dijn se une e kam te pakten nje 10 ne dore, dhe ngaqe une po bej ket levizje kunder dy lojtarve, eshte edhe me shume convincin qe nuk jam duke bluff'
ne anen tjeter, nese te dy lojtaret kane jo me shume se nje 10 ne dore, edhe pse tani per tani eshte dora me e mire, nese ata ma bejn call my all in bet, duhet ta dijn qe do nxjerrin vetem parat e tyre, se askush ne ket pozicion nuk mund te bej nje levizje pa patur te pakten nje 10 ne dore, plus mindesia qe mund te kisha 10 King for the best posible hand.
lojtari i mire e treti doren, dhe tregoj nje, lojtari i keq and unsofisitcated ma beri call edhe plus 800 dollar raise, ne cdo rast i perballur me ket levizje do investoje 800 per te marrur parat e veta mbrapsht, at best.
edhe ky shoku im u cudit, how much more is in a game of pker then the everage joe, that konsiders it just kumar.
gjithashtu nuk po ankohesha qe isha miserable, considering soem people love a little misery anyway
ika se skam kohe tani
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.