Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga bruni22 datë 09 Qershor 2011 - 21:30:

a me questa sembra una grande cazzata!!!

-dikush shpreh mendime shum personale!
-dikush publikon foto!

-dikujt i ven pistoleten ne kok, futu ne FH e na fol cik x jeten tende private...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Qershor 2011 - 21:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ca protection kerkoni ke fotot lol... Thua se antaret ketu jan persona publik me nje imazh te zgjeruar dhe do u prishej jeta private se do u shifte dikush fotot.... Mondi aty qiti foto I dal nbrek e ja se ka gjet gje biles I jan shtuar fanset

hahah.. c'ia mbyt kot o Petter
Po nese fillon puna me te privatezuar c'te keqe ka te privatezosh dhe fotot e anetareve.. Po tek e fundit ne jemi laj thaj, si ne foto si ne mendime, letrare apo jo letrare qofshin keto.. e nese vendosim t'i publikojme keto ne nje forum nuk e bejme sigurisht per te ruajtur pivacy-ne. Thjesht do ishte kendshem qe te mos ishte aq "e dukshme" nga jashte.
Nje mendje thashe, po ju shihni e beni se une ne terezi e kam

Postuar nga Petter datë 09 Qershor 2011 - 21:43:

Po ti vendose iher foton, pastaj te marin masa mberojtse keta :p

Pastaj ajo gje mduket se eshte, kur sje antar si shef dot fotot

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Qershor 2011 - 21:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Pastaj ajo gje mduket se eshte, kur sje antar si shef dot fotot

Ncq.. i sheh edhe pa u identifikuar..

Postuar nga Deb* datë 09 Qershor 2011 - 22:17:

Ne pergjithesi nuk i shikon dot fotot pa u identifikuar. Vetem nje here me ka ndodh te shoh fotot pa qene e identifikuar, nga Iphone. Nje here su bo qameti.

Dulcis in Fundo une mendoj se ne me shume ruhemi nga njeri-tjetri se nga ata qe hyjne si vizitore te rastit.

Postuar nga dylan datë 09 Qershor 2011 - 22:19:

forumi super me i miri mbi te gjith forumat shqiptar sidomos forumistat love them all

Postuar nga bruni22 datë 09 Qershor 2011 - 22:23:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
forumistat love them all

E di ti dylan ca thot populli ne kete rast??

Postuar nga dylan datë 09 Qershor 2011 - 22:26:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

E di ti dylan ca thot populli ne kete rast??

he ca thot tregom

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 09 Qershor 2011 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ne pergjithesi nuk i shikon dot fotot pa u identifikuar. Vetem nje here me ka ndodh te shoh fotot pa qene e identifikuar, nga Iphone. Nje here su bo qameti.

Dulcis in Fundo une mendoj se ne me shume ruhemi nga njeri-tjetri se nga ata qe hyjne si vizitore te rastit.

Varet ne c'menyre jane hedhur ne forum (une psh nuk arrij t'i ngarkoj fotot ne menyren tradicionale qe supozohet qe ofron forumi, nuk di ku eshte problemi), disa hapen dhe pa u identifikuar.
Po nejse se u be terkuze, per ta mbyllur po te jap te drejte ne lidhje me ate fjaline e fundit.. ke te drejte!

Postuar nga Endri datë 09 Qershor 2011 - 22:32:

Bruno. Dum te mbrojne vajzat nga predatoret jashte. I dum te gjithe per vete.

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.