Forumi Horizont | Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)
1-Flm per pershkrimin me detaje,se me terhoqen veshin
2-Une po dua t'a rishikoj ne italisht,me thane qe shijohet shume me ndryshe,po gjekundi se e gjej. Po provoj njehere keto te dhenat e tua,po qellova ne shenje do postoj shijen italjone
Te mira!
Nuk e di sa e dhene je pas komjuterit,une per vete jo dhe aq por gjithsesi nese do te duhej te shkarkoje me torrent,me para duhet te shkarkosh nje program qe quhet Vuze (me para quhej Azerus), te pakten une kete kam shkarkuar. Eshte gratis dhe s'te ha shume kohe ! Pasi e ke shkarkuar,mund te shkarkosh filma me torrent nga site te ndryshme si ai qe te permenda (sado qe ka pak filma italisht) por edhe nga te tjere ...ka goxha !
Klm dhe ti,ciao !
Dy dite kerkime edhe asgjekundi se gjendej italisht:aha :aha
Hmmm...s'paske kerkuar si duhet me duket
Un sapo u futa tek pirati e gjeta direkte ....por per tu futur eshte me mire te kerkosh me google, "pirate bay", se nese kerkon me www.piratebay.com nuk ta hap,ose edhe nese ta hap,te kerkon rregjistrime e budalleqe ! Per ti rrene shkurt me mire futu nga google !
Por po ti thjeshtesoj akoma me shume gjerat,po i bie shkurt e po te jap 2 linke ! Por sic te kam thene edhe me lart,nese nuk ke shkarkuar me para me torrent,te duhet te istalosh nje program qe quhet Vuze (http://www.vuze.com/) !
Ketume poshte ke linket,beji copy-paste !
http://thepiratebay.org/torrent/457...p.XviD-Republic[volpebianca]
http://thepiratebay.org/torrent/507...iD-Republic.avi[italytracher.inf
Une me sa mbaj mend duhet ta kem shkarkuar nga volpebianca pasi kam shkarkuar dhe filma te tjere prej saj! Por kam frike do kesh probleme me shkarkimin,ne kuptmin qe ka kaluar goxha kohe nga momenti kur e ka ngarkuar (upload) personi me nickname-in volpebianca,dhe ndoshta e ka pezulluar apo hequr fare,plus me sa shoh paska dhe pak seed!
Nejse,provoje njehere,ske c'humbet ..fat te mbare
Me sa po shoh,volpebianca paska nderruar nick ne ivanone,por s'ndryshon gje,njesoj eshte
Taken
Directorierre Morel
Runtime: 1 hr 33 mins
Ka me shume se nje muaj qe e kam pare kete film,ka permbajtie shqiptare ne te gjithin. Kim,nje adoleshente 17-vjecare niset ne France me nje miken e saj,aty behet pre e nje bande shqiptare e cila trefikon femra te reja. Keshtu nis historia,e ndiqet nga perpjekiet qe Bryan (babai edhe njekohesisht ish punonjes i CIA-s) ben per te shpetuar vajzen e tij. Eshte goxha interesant,edhe jep nje panorame te mire mbi 'trimat' tane neper bote.
P.S: Roi,uroj te jete film i ri per ty ne menyre qe te laj borxhin!
INGLOURIOUS BASTERDS
Film interesat per vete tematiken qe ka ,por me la pershtypjen sikur ishte bere me "ngut". Skenat jane te "prera" ,te shkurtra, vete filmi ndahet ne kapituj. Fillon me vrasjen e nje familje cifute nga nje kolonel gjerman nga ku shpeton e gjalle Shoshana, hakmarrja e se ciles do t'i jepte fund jeteve te shume gjermaneve brenda kinemase se saj. Pjesa e fundit e filmit me pelqen shume ,sidomos pjesa e diegies se kinemase kur Shoshana thote: " - Kjo eshte hakmarrja me fytyre cifute".
ps: Kur dilte ne skene Hitleri me histerizmin dhe pangopjene tij per me shume gjak cifutesh me kujtohej eriousi i forumit lool..
E pashe sonte ne lokal teksa po darkoja me miqt.
Me kishte mbetur ne mend fakti qe Faja ma kishte rekomanduar si film dhe ishte vertete realist dhe aktual. Ne gjithe ate realitet mbytes ku fatkeqesite dukej sikur ishin fantazme qe te kontrollonin jeten dhe t'i jepnin drejtim fatit , dashuria midis dy aktoreve kryesore ishte si ylberi pas shterngates.
SLUMDOG MILLIONAIRE
Edhe dicka, eshte nje moment nga fundi i filmit , kur Latika eshte duke pare emisionin ne TV dhe i shoqi nderron kanal dhe e con ne nje stacion muzikor. Kenga qe jepet ne ato momente me ka mbetur ne mend dhe u mundova ta kerkoja por nuk e gjej dot. Mos krejt kot rastesisht e di njeri nga ju se cila eshte??
Kot edhe une sa per te cuar fiksimin ne vend se ka gjithe darken qe e kendoj melodine me vete.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
INGLOURIOUS BASTERDS
Film interesat
LA BATTAGLIA DEI TRE REGNI
( Red Cliff)
Film i bukur sado qe i gjate,i bazuar ne nje histori te vertete (filma keta per te cilet kam nje fare debolese) ! Tregon per luften e bere nga tre perandorite kineze diku aty rrth vitit 208 pas e.s ! Perandoria e veriut, qe ishte dhe me e madhja dhe me plot 100 000 mije ushtare, donte te pushtonte dy perandorite e jugut te cilat ushtarakisht ishin vertet te vogla ne numer ! Kjo fushate u ndermor nga perandoria e veriut pas ardhjes ne pushtet nga kryeministri ambicioz e i paskrupullt Cao Cao, me autonomi teper te gjere veprimi, te dhene drejtperdrejte nga mbreti te cilit kishte plan qe me vone ti merrte edhe postin ! Goxha te bukura betejat, strategjite dhe dyluftimet,skenari dhe montazhi kane bere nje pune te pelqyeshme,aspak keq ! Nuk ka shume gjake si tek filmi Gengis Khan dhe mund ta shikojne pa frike edhe femrat
Filmi me i kushtueshem i kinemase kineze,pothuajse 80 milion dollare,por qe deri tani ka shkuar goxha mire !
Do kishte qene akoma me i bukur si film sikur regjizori te kishte evituar ca skena,si psh ato dyluftimet 1 kundra 15 dhe ku ai nje, i vret te tjeret pa shume probleme,apo psh nje skene nga fundi, ku mbreteresha ishte duke rrene nga ndertesa dhe ne momentin e fundit, "i miri" i kap doren dhe e ngre lart Skena cik shume hollivudiane, por nejse, John Woo ne filma te tjere ka bere edhe me keq ! Prape ne teresi me pelqeu goxha !
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.