Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:ti paske para boll fajtor, prandaj je kshtu i qete
Po citoj ato që tha Fajtori
Ja kshu fillojne revolucionet, kur njerezit ndihen te perdorur nga sistemet ku jetojne.
Meqe ra fjala te kompanite e sotme... Nje kompani me ka marre 3000 dollare "gabimisht" nga karta e kreditit. I vetmi premtim eshte se do i kthejne pas nja 8 javesh. Nqs kam durim, pas kthimit duhet te aplikoj per te marre demet anesore, si psh interesat e bankes. Domethene edhe ca jave te tjera qe jeta ekonomike te rikthehet ne piken ku ishte...
Nejse, mire e bejne xhanem... perderisa CEO shkon i qete ne pune ku merr 30 000 euro ne muaj. Sikur te hiqnim qafe ndonje CEO nuk do ishte keq. Pastaj te shikojme sa shpejt punon departamenti rimbursimit me CEO-n e ri.
Kushedi do kete bere gabim me ZERO-t faja...se s'me duket dhe aq boss
Kurse me kto assurancat qe thua ti, ketu ne France te vdesin 'hajdutet'. Ja nje rast konkret: para ca ditesh me thyen xhamat e golfit...ca kishin bere, kishin dashur te vjedhin xhandat e rrotave (jane te zeza e te shtrenjta) dhe kishin marre çelsin origjinal te xhandave por rezultoi qe per kto lloj xhandash u donin dy çelsa dhe s'kishin mundur...megjithate kishin vjedhur kasetofonin me video, 300 cd...
Si perfundim, theras policine, i bejne nje proces verbal per assurancen me teper...
Ca thote assuranca? Ok, i paguajme ne xhamat por jo aksesuaret brenda...(megjithese ti e ke ne garanci vjedhjen,por jo te percaktuar, dmth tipin e vjedhjes) + asaj me thone qe( llastikun qe ka perqark xhami) nuk e paguan siguracioni...i thashe oooo ju jeni HAJDUTA PROFESIONISTA o ju keqen ...mjer populli...
Kurse ti thua te kunderten e asaj qe ndodh ne Europe. Ashtu shtypja koken po te erdhi ndonje "kinez" tjeter
Ps: Me iku mendimi i çastit...
Nuk do doja te isha ne vendin e saj tani...Te jesh per kaq kohe,e shkreta ...asaj qe i ndodhin keto fatkeqesi,dhe tanime...ai te nxjerre bojen...Dhe dikur te ka dashur,e ke dashur...dhe ti ke ikur...dhe ai sillet keshtu...Ehhhh...Jam me fat....
Youpiiiiiiiiii sonte ne dasmen e Bucimakessss....
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kushedi do kete bere gabim me ZERO-t faja...se s'me duket dhe aq boss
Citim:
Gabimin e ka bo firma, pa ti je ne rregull. Karta kreditit s'pyt sa leke ke ti, por sa ka limitin.
O sa me lodhin keto kujdesjet e tua me acarojne nervat ...lerme te ndiehem keq lerme te ndiej dhimbje...po me merr frymen kam nevoje per LIRI ...e kam humbur qe kur te njoha ty...
Jam kurioze cdo thuash...hmmmm
Gjithmone e me shume bindem,qe do kem ndonje lidhje gjaku me MAta Harin....e gjetaaaaaaaaaa serish hahahhahahaha
Mendim i provokuar çasti:
Kjo Eria po fillon te jete goxha interesante.
Citim:
Mendim i provokuar çasti:
Kjo Eria po fillon te jete goxha interesante.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
JAm ende ne qejf nga zbulimi...puuuuuuu....e tmerrshme e gjeta,kush eshte..hahahahaha (Kat te tregoj kur te flasim,po bera prape nje nga ato zbulimet qe kam zakon![]()
)
Hahahaha Bionde...eshte gjeja qe me terheq me shume,kur di qe dikush fshihet pas nje genjeshtre....kur une per me teper e di qe eshte e tille..dhe me josh me sh ideja qe te zbuloj te verteten...
M.c car te vesh ne kete dreq darke qe kam ...Eria ke noj mendim po jepe per 10 mimuta
Jam vone ...kane kaluar 10 minutat...patjeter fustan,me kete vape qe ben...dicka te fresket...
stiff neck ...
39 per 24
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.c car te vesh ne kete dreq darke qe kam ...Eria ke noj mendim po jepe per 10 mimuta![]()
Mendim çasti:
Na paska ardh Nini Bules ne forum...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
stiff neck ...
Re: Mendim çasti:
Citim:
Nuk je Nini Bules, fli i qete. Nini bules osht i forte, ta bo lapidarin ktu...
Si ishte barcaleta si perfundim?
Citim:-------------Nuk e marr vesh une kete --ca me ben mua ai lapidarin ????---- Po ku i dihet asaj pune ore ballisto --mund tja bej edhe une atij ---Ajo pune eshte si pune e Bingos , nuk ka te forte ne a te lloj pune dhe aq me pak nuk ka mburrje ne ate pune ballistooooo, cdo gje varet nga gjaku dhe ..mendja , muskujt s'kane rendesi ne ate pune, megjithse kemi edhe ne ca muskuj ne valixhe....loooool -- Ne Vlore ne 1997 , kushedi sa koka mori njeri qe te gjithe e mendonin si cun i urte ............. po nesje varja , se ky eshte muhabet per kalamaj .
Nuk je Nini Bules, fli i qete.Nini bules osht i forte, ta bo lapidarin ktu...
Si ishte barcaleta si perfundim?
Re: Mendim çasti:
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-O Angel Devil--kete foto qe ke vene ketu eshte .................Alarmante --loooooooooooooooool-------- sikur po ben gjimnastiken e menjgesit ne kohe te Dulles
Si ta heq kete dreq melankolia
Na paska ardh Chuck Norris ne forum ... lol
ej po ne ket ore e paskan gjet me ardhe kto aaaaa?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Si ta heq kete dreq melankolia![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Imperialistoo eshte foto e thelle ajo .... kam perqafu horizontin ... si dhe gjimnastiken e bej ne darke une ...![]()
-------Melankolia hiqet vetem me ..........."Ashtu" -----Nuk ka menyre tjetersi ta heqesh .............
Cfare diference ka ndermjet titanikut dhe Shqiperise?
Titaniku u fundos sepse takoi nje aisberg ndersa Shqiperia u fundos sepse takoi Nanon dhe Berishen ...
Ala sja kan gjet fundin....
Arrij ta shoh fundjaven: jug....jug...jug....Youpiiiiiii
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--O zot i madh ! Po mire moj mire , e thelle, e thelle, dakord nuk jam kundra ,por Ti e paske nderuar !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Arrij ta shoh fundjaven: jug....jug...jug....Youpiiiiiii
Shyqyr qe jemi secili ndryshe ne kete bote. Me skandalizon mungesa e shijes verdalle here pas here. Rrafshnalta zemrash qe kane vetem nje tel, si lahuta malesie.
Cfare temperamenti!
...
Cdo gje ne kohen e vet.Eshte momenti te lirohesh perfundimisht nga e kaluara dhe te hapesh nje kapitull te ri...e mira do ishte "izolimi" per te reaguar ashtu siç duhet...
Bohh, ça mendimesh te thella qe ne mengjes.
Re: Cfare temperamenti!
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
...
Cdo gje ne kohen e vet.Eshte momenti te lirohesh perfundimisht nga e kaluara dhe te hapesh nje kapitull te ri...e mira do ishte "izolimi" per te reaguar ashtu siç duhet...
Bohh, ça mendimesh te thella qe ne mengjes.![]()
Pushimi i drekes ne zyreeeeeee..
36 gr. jashte...Tmerr nxehti me pertu edhe me dal..
Bej edhe ti si une! Dil jashte :p
Uff sa nxehte rrofte kondi....
se paskam mendu sa ,me paska marre malli per ju forumi fajtori
love you guys
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
se paskam mendu sa ,me paska marre malli per ju forumi fajtori
love you guys![]()
Citim:
Horizont moj. Mos ia ver dhe forumit fajtori se e hodha ne ere![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
a e din qe mendoj sa her hy ne ket forum thwem kush mund te jet ndjer aq fajtor ne jete saqe dhe forumit ja ka dhene emrin hahhaa
Citim:
Ndonje hallexhi do kete qene. Kushedi si e ka patur hallin agai. Po fajet i ke ti, se po te me kishe thene qe ishe çupa e drejtorit nuk do ishte sjelle agai ne ate menyre.![]()
Duke lexuar keta me lart,harrova mendimin e castit
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Duke lexuar keta me lart,harrova mendimin e castit![]()
U shkriva po na vapa ....jo prape sme vjen mendim asti...me mbyllet mendimet ju
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.