Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga kurt datë 17 Korrik 2010 - 11:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ja kshu fillojne revolucionet, kur njerezit ndihen te perdorur nga sistemet ku jetojne.

Meqe ra fjala te kompanite e sotme... Nje kompani me ka marre 3000 dollare "gabimisht" nga karta e kreditit. I vetmi premtim eshte se do i kthejne pas nja 8 javesh. Nqs kam durim, pas kthimit duhet te aplikoj per te marre demet anesore, si psh interesat e bankes. Domethene edhe ca jave te tjera qe jeta ekonomike te rikthehet ne piken ku ishte...
Nejse, mire e bejne xhanem... perderisa CEO shkon i qete ne pune ku merr 30 000 euro ne muaj. Sikur te hiqnim qafe ndonje CEO nuk do ishte keq. Pastaj te shikojme sa shpejt punon departamenti rimbursimit me CEO-n e ri.

ti paske para boll fajtor, prandaj je kshtu i qete
ke te drejte, menyra e jeteses ne kta vendet perendimore eshte design te kete nje dhoj stresi qe nuk egziston ne shqiperi apo ballkan ma don mendja...
gjithmone me ka pelquer thjeshtesia e gjerave. e ben jeten me te lehte
p.sh ne amerike njerzit ndjehen te obliguar ta stresojn jeten e tyre me shume bills, payment shpteiash finance cars etj etj
prandaj ne amerike njerzit nuk dijn me relax shume ne krahasim me evropen qe marrin pushim/pasditeve te nxehta verore, ndersa ktu te mbyt trafiku kur temretaurat e larta i marrin jeten shume njerzve cdo vit.

kto sitemet jane qeshrake
p.sh para dy javesh ne rruge ne semafor me bie ndesh mrapa me makine nje cun aziatik, nuk me beri dem shume ne makine por makinen e tij e demtoj perpara. ishte shume nxehte dhe doja te shkoja ne shpi.
une i tham si idiot: nuk kemi nevoje te therasim policin, se nuk kam shume demtim ne makinen time vetem nje gerdhishtje qe mund ta godisim nepermjet insurancave tona nese do jete e nevojshme nga ana ime.
ky si duket e mori si dicka shady nga ana ime dhe i ben telefon policise edhe u mundua te ma linte fajin mua.
vjen policia, i ven edhe gjoben ktij.
insuranca e tij nje jave me vone vjen dhe ma shikon makinen qe tani i akuzova edhe pe demtime qe i kisha me pare, dhe me paguan checkun 1800 dollar per dicka qe se kam as s'e kisha ndermend kurre te shkoja ne mekanik.

nuk e kisha ndermend t'a bezdisja veten aspak te mar inshurencen e tij ne telefon, por i tregova ca shokece shqiptar ket story, dhe ata qeshen duke thene qe je idiot nese nuk ben ca para prej ksaj .

"tani me dhemb edhe qafa nga akidenti"
dhe inshuranca e tij po me ben nje oferte te vogel, qe kur mendoj ,me ben te qeshi! se me ka ndodhur dy here te tjera qe dikush me ka rene ndesh pak me makine dhe kam pertuar dhe i kam thene good day.
hajde sisteme hajde, dhe si nuk pertojn njerzit?! nje shok me tha, oh sikur te kisha qene edhe une me ty ne makine te kisha bere ca para

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2010 - 15:55:

Kushedi do kete bere gabim me ZERO-t faja...se s'me duket dhe aq boss

Kurse me kto assurancat qe thua ti, ketu ne France te vdesin 'hajdutet'. Ja nje rast konkret: para ca ditesh me thyen xhamat e golfit...ca kishin bere, kishin dashur te vjedhin xhandat e rrotave (jane te zeza e te shtrenjta) dhe kishin marre çelsin origjinal te xhandave por rezultoi qe per kto lloj xhandash u donin dy çelsa dhe s'kishin mundur...megjithate kishin vjedhur kasetofonin me video, 300 cd...
Si perfundim, theras policine, i bejne nje proces verbal per assurancen me teper...

Ca thote assuranca? Ok, i paguajme ne xhamat por jo aksesuaret brenda...(megjithese ti e ke ne garanci vjedhjen,por jo te percaktuar, dmth tipin e vjedhjes) + asaj me thone qe( llastikun qe ka perqark xhami) nuk e paguan siguracioni...i thashe oooo ju jeni HAJDUTA PROFESIONISTA o ju keqen ...mjer populli...

Kurse ti thua te kunderten e asaj qe ndodh ne Europe. Ashtu shtypja koken po te erdhi ndonje "kinez" tjeter

Ps: Me iku mendimi i çastit...

Postuar nga Eria datë 17 Korrik 2010 - 18:04:

Nuk do doja te isha ne vendin e saj tani...Te jesh per kaq kohe,e shkreta ...asaj qe i ndodhin keto fatkeqesi,dhe tanime...ai te nxjerre bojen...Dhe dikur te ka dashur,e ke dashur...dhe ti ke ikur...dhe ai sillet keshtu...Ehhhh...Jam me fat....

Postuar nga Katilesha datë 17 Korrik 2010 - 18:24:

Youpiiiiiiiiii sonte ne dasmen e Bucimakessss....

Postuar nga Fajtori datë 17 Korrik 2010 - 22:19:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kushedi do kete bere gabim me ZERO-t faja...se s'me duket dhe aq boss

Gabimin e ka bo firma, pa ti je ne rregull. Karta kreditit s'pyt sa leke ke ti, por sa ka limitin. Ne fund te muajit e merr vesh sa poshte ke shkuar. Dhe banka kerkon interesa kur shkon nen zero...

P.s. Po edhe sikur... çne bos me 3000 euro? Eshte kursim minimal qe e formon kushdo kollaj. Psh, mjafton mos paguash makinen 1 vit dhe kursen 2000 euro. Ama koncept bosi qe paska qelqina Bos me 4 shifra qe pret rimbursimet.

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2010 - 23:13:

Citim:

Gabimin e ka bo firma, pa ti je ne rregull. Karta kreditit s'pyt sa leke ke ti, por sa ka limitin.

Aty tek limiti luhet loja

Postuar nga BIONDIA datë 18 Korrik 2010 - 01:49:

O sa me lodhin keto kujdesjet e tua me acarojne nervat ...lerme te ndiehem keq lerme te ndiej dhimbje...po me merr frymen kam nevoje per LIRI ...e kam humbur qe kur te njoha ty...

Postuar nga Eria datë 18 Korrik 2010 - 02:40:

Jam kurioze cdo thuash...hmmmm

Postuar nga Eria datë 18 Korrik 2010 - 05:26:

Gjithmone e me shume bindem,qe do kem ndonje lidhje gjaku me MAta Harin....e gjetaaaaaaaaaa serish hahahhahahaha

Postuar nga Fajtori datë 18 Korrik 2010 - 08:34:

Mendim i provokuar çasti:

Kjo Eria po fillon te jete goxha interesante.

Postuar nga Eria datë 18 Korrik 2010 - 13:18:

Citim:
Mendim i provokuar çasti:

Kjo Eria po fillon te jete goxha interesante.

Hahahaha Faje,me bere te qesh...besoj kush me njeh sdo thoshte te kunderten(ppervec Katit,qe me ka inat )
JAm ende ne qejf nga zbulimi...puuuuuuu....e tmerrshme e gjeta,kush eshte..hahahahaha (Kat te tregoj kur te flasim,po bera prape nje nga ato zbulimet qe kam zakon )

MC...NAshi cte bej ti them apo mos ti them hmmmmmmmmmmmm

Postuar nga BIONDIA datë 18 Korrik 2010 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

JAm ende ne qejf nga zbulimi...puuuuuuu....e tmerrshme e gjeta,kush eshte..hahahahaha (Kat te tregoj kur te flasim,po bera prape nje nga ato zbulimet qe kam zakon )

Amon Eria se po kujton kete kolegen time te punes qe ka nje muaj qe ka ardh e cdo dite vjen ne me thote sikur te kete zbuluar Ameriken( e vetmja gje qe ka zbuluar eshte qe finani ka shkuar me filanen )e fillon "ti e dije qe ajo prokuroja ka dashnor ate avoktain e shemtuar ,ai polizi ate sekretaren ai..." e nuk pushon gjithe diten ma ka bere koken dhalle nje dite i bera nje skeme me gjithe historite e vjetra e te reja ja dhash dhe i thashe" nese ti di me shume shtoji vete" me ne fund jam rehat se sdo e degjoj per disa dite sa te zbuloje ndonje histori seksi te rendomte .

Postuar nga Eria datë 18 Korrik 2010 - 18:56:

Hahahaha Bionde...eshte gjeja qe me terheq me shume,kur di qe dikush fshihet pas nje genjeshtre....kur une per me teper e di qe eshte e tille..dhe me josh me sh ideja qe te zbuloj te verteten...

Postuar nga BIONDIA datë 18 Korrik 2010 - 20:00:

M.c car te vesh ne kete dreq darke qe kam ...Eria ke noj mendim po jepe per 10 mimuta

Postuar nga Eria datë 18 Korrik 2010 - 20:39:

Jam vone ...kane kaluar 10 minutat...patjeter fustan,me kete vape qe ben...dicka te fresket...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Korrik 2010 - 21:36:

stiff neck ...

Postuar nga Eria datë 19 Korrik 2010 - 02:21:

39 per 24

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Korrik 2010 - 02:25:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.c car te vesh ne kete dreq darke qe kam ...Eria ke noj mendim po jepe per 10 mimuta

-Ne darke vihet e veshur me fustan te zi te gjate pakez lisho ,me menge te shkurtera, Pakez ei hapur perpara aty vendos  nje varese qe i ri qafes pak a shume ngjitur  -se bjondeve ju shkon ngjyra e zeze -----........

Postuar nga Fajtori datë 19 Korrik 2010 - 03:38:

Mendim çasti:

Na paska ardh Nini Bules ne forum...

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Korrik 2010 - 05:27:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
stiff neck ...

-O Angel Devil--kete foto qe ke vene ketu eshte .................Alarmante --loooooooooooooooool-------- sikur po ben gjimnastiken e menjgesit ne kohe te Dulles

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Korrik 2010 - 06:43:

Re: Mendim çasti:

Citim:

-Ballisto !------------E ke per mue ?---hahahahaahahahahahah

-Fajtor aty tek profili jot ke nje thenie qe:...... Shqiperia eshte nje kamp i madh perqendrimi....etj etj----

- Nese ti nuk do kishe mundershtim --une mund te thosha nje barsolete per njerin qe doli nga Burgu, ose nga kampi i perqendrimit pas 30 vjetesh ....  Ke qejf te degjosh ?  --by the way--eshte e bukur.....loool

Postuar nga Fajtori datë 19 Korrik 2010 - 08:35:

Nuk je Nini Bules, fli i qete. Nini bules osht i forte, ta bo lapidarin ktu...

Si ishte barcaleta si perfundim?

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Korrik 2010 - 09:52:

Citim:
Nuk je Nini Bules, fli i qete. Nini bules osht i forte, ta bo lapidarin ktu...

Si ishte barcaleta si perfundim?

-------------Nuk e marr vesh une kete --ca me ben mua ai lapidarin ????---- Po ku i dihet asaj pune ore ballisto --mund tja bej edhe une atij ---Ajo pune eshte si pune e Bingos , nuk ka te forte ne a te lloj pune  dhe aq me pak nuk  ka mburrje ne ate pune ballistooooo, cdo gje varet nga gjaku dhe ..mendja , muskujt s'kane rendesi ne ate pune, megjithse kemi edhe ne ca muskuj ne valixhe....loooool  -- Ne Vlore ne 1997 , kushedi sa koka mori njeri qe te gjithe e mendonin si cun  i urte ............. po nesje varja , se ky eshte muhabet per kalamaj  .

E them barcoleten por eshte njecikes e hidhur per ata qe kane qene ne burg per shume kohe --se  e  perdorja kur tallja trapin me ballistat e Vlores--megjithse atehere kisha bere gabimin  qe isha ne krahun e te djathtes , dhe ngacmoja me shume te majtet -----Do e them ndonjehre tjeter se tani vajti vone ... bye 

Postuar nga AngelDevil datë 19 Korrik 2010 - 11:42:

Re: Mendim çasti:

Citim:

loool

Postuar nga AngelDevil datë 19 Korrik 2010 - 11:45:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

-O Angel Devil--kete foto qe ke vene ketu eshte .................Alarmante --loooooooooooooooool-------- sikur po ben gjimnastiken e menjgesit ne kohe te Dulles

Imperialistoo eshte foto e thelle ajo .... kam perqafu horizontin ... si dhe gjimnastiken e bej ne darke une ...

Postuar nga BIONDIA datë 20 Korrik 2010 - 00:22:

Si ta heq kete dreq melankolia

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 01:04:

Na paska ardh Chuck Norris ne forum ... lol

Postuar nga NS-6 datë 20 Korrik 2010 - 03:42:

ej po ne ket ore e paskan gjet me ardhe kto aaaaa?

Postuar nga lezhjani-82 datë 20 Korrik 2010 - 03:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Si ta heq kete dreq melankolia

Melankonik

Postuar nga RAIMONDI datë 20 Korrik 2010 - 06:13:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Imperialistoo eshte foto e thelle ajo .... kam perqafu horizontin ... si dhe gjimnastiken e bej ne darke une ...

--O zot i madh ! Po mire moj  mire , e thelle, e thelle, dakord  nuk jam kundra ,por Ti e paske nderuar  !!!! 

----------Gjimnastiken e ben ne darke ti ??-- Edhe une ne darke e bej--Ne fakt per femrat eshte me mire ne dreke te bejne gjimnastike , sidomos  vrap--se djersijne me shume dhe sa me shume te djersish aq me mire eshte , se po nuk djersite nuk ka efekt tek heqja e dhjamit te tepert-----------

Postuar nga RAIMONDI datë 20 Korrik 2010 - 06:15:

-------Melankolia hiqet vetem me ..........."Ashtu" -----Nuk ka menyre tjetersi ta heqesh ............. 

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 14:41:

Cfare diference ka ndermjet titanikut dhe Shqiperise?
Titaniku u fundos sepse takoi nje aisberg ndersa Shqiperia u fundos sepse takoi Nanon dhe Berishen ...

Postuar nga lezhjani-82 datë 20 Korrik 2010 - 14:46:

Ala sja kan gjet fundin....

Postuar nga Katilesha datë 20 Korrik 2010 - 22:15:

Cool

Arrij ta shoh fundjaven: jug....jug...jug....Youpiiiiiii

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 22:17:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--O zot i madh ! Po mire moj  mire , e thelle, e thelle, dakord  nuk jam kundra ,por Ti e paske nderuar  !!!! 

ta bona qejfin me pra ... shif se po ste pelqeu e ndroj prap une ... se mos kam pune tjeter ketu

Postuar nga Eria datë 20 Korrik 2010 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Arrij ta shoh fundjaven: jug....jug...jug....Youpiiiiiii

Lucky youuuuuuuuuuuu ....

MC...Verdammttttttt...sa here qe kerkoj ndonje gje une,sgjej gjekundi asgje te me pelqeje...Mist

Postuar nga Fajtori datë 20 Korrik 2010 - 23:04:

Shyqyr qe jemi secili ndryshe ne kete bote. Me skandalizon mungesa e shijes verdalle here pas here. Rrafshnalta zemrash qe kane vetem nje tel, si lahuta malesie.

Postuar nga cecilia datë 21 Korrik 2010 - 11:22:

Cfare temperamenti!

...
Cdo gje ne kohen e vet.Eshte momenti te lirohesh perfundimisht nga e kaluara dhe te hapesh nje kapitull te ri...e mira do ishte "izolimi" per te reaguar ashtu siç duhet...

Bohh, ça mendimesh te thella qe ne mengjes.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Korrik 2010 - 13:17:

Re: Cfare temperamenti!

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
...
Cdo gje ne kohen e vet.Eshte momenti te lirohesh perfundimisht nga e kaluara dhe te hapesh nje kapitull te ri...e mira do ishte "izolimi" per te reaguar ashtu siç duhet...

Bohh, ça mendimesh te thella qe ne mengjes.

te rre menja Cec.... e kaluara te ndjek kudo

Postuar nga Katilesha datë 21 Korrik 2010 - 17:22:

Pushimi i drekes ne zyreeeeeee..
36 gr. jashte...Tmerr nxehti me pertu edhe me dal..

Postuar nga NS-6 datë 21 Korrik 2010 - 19:39:

Bej edhe ti si une! Dil jashte :p

Postuar nga lezhjani-82 datë 21 Korrik 2010 - 20:11:

Uff sa nxehte rrofte kondi....

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 22:34:

se paskam mendu sa ,me paska marre malli per ju forumi fajtori
love you guys

Postuar nga Fajtori datë 21 Korrik 2010 - 22:38:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
se paskam mendu sa ,me paska marre malli per ju forumi fajtori
love you guys

Horizont moj. Mos ia ver dhe forumit fajtori se e hodha ne ere

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 22:43:

Citim:

Horizont moj. Mos ia ver dhe forumit fajtori se e hodha ne ere

a e din qe mendoj sa her hy ne ket forum thwem kush mund te jet ndjer aq fajtor ne jete saqe dhe forumit ja ka dhene emrin hahhaa

Postuar nga Fajtori datë 21 Korrik 2010 - 22:51:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

a e din qe mendoj sa her hy ne ket forum thwem kush mund te jet ndjer aq fajtor ne jete saqe dhe forumit ja ka dhene emrin hahhaa

Ndonje hallexhi do kete qene. Kushedi si e ka patur hallin agai. Po fajet i ke ti, se po te me kishe thene qe ishe çupa e drejtorit nuk do ishte sjelle agai ne ate menyre.

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 22:54:

Citim:

Ndonje hallexhi do kete qene. Kushedi si e ka patur hallin agai. Po fajet i ke ti, se po te me kishe thene qe ishe çupa e drejtorit nuk do ishte sjelle agai ne ate menyre.

hahahhahahahhahahahhahahh sa me pelqyen ktop vargje nga lot ne te qeshur ma ke kthy

Postuar nga Eria datë 21 Korrik 2010 - 22:56:

Duke lexuar keta me lart,harrova mendimin e castit

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 22:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Duke lexuar keta me lart,harrova mendimin e castit

kujdes se u shkrine pika ty he

Postuar nga Eria datë 21 Korrik 2010 - 23:05:

U shkriva po na vapa ....jo prape sme vjen mendim asti...me mbyllet mendimet ju

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.