Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 536 537 538 539 540 541 542 543 544 [545] 546 547 548 549 550 551 552 553 554 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Nuk dua te justifikoj arabet, faktokisht akoma ne jeten time nuk kam takuar nje arab qe me ka pelqyer, kane nje chehrje te rende. Kam njohur plot ne poker.
Por e verteta eshte qe gjithe lindjen e mesme arabet pra i ka shkterruar degjenruar turperuar masakruar izraeli me ameriken, pra perendimi pak a shume. Aty qendron problemi. Ktu ne amerike kurr nuk shohim ne lajme sa palestinez vriten nga izraeli por gjithe popullsia ktu kujtojn se izraelitet Jane viktimat dhe vdesin cdo dite nga terroristat.
Mu ktu kane filluar problemet tash 30-40 vjet. Edhe ne irak amerika vajti nga impunimi i izraelitet. Biles mos te ishte Obama president 100% sot do ishim ne lufte edhe me iranin.
Mos na ka ndodhur gje nga nderrmarja e Cecit mo...
gjalle je mi?
M.c. 2
Zyrtarisht jemi ne nje lufte boterore!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
gjalle je mi?
M.c. 2
Kurt si je ti? Ckemi
Shpresoj mos ju kete ndodh gje. Na prishi pune kjo puna e Parisit kisha pre bileten per koncertin e U2 por sma mba byfa me ik, me sa mora vesh do kete sulme te tjera terroriste.
Citim:Mire jam, top, thnx
Kurt si je ti? Ckemi
Shpresoj mos ju kete ndodh gje. Na prishi pune kjo puna e Parisit kisha pre bileten per koncertin e U2 por sma mba byfa me ik, me sa mora vesh do kete sulme te tjera terroriste.
Gezohem
plak plak por zonin e kane flak ata Kurto Lol
Ika te pershendes.... take care
Citim:diten e mire
Gezohem
plak plak por zonin e kane flak ata Kurto Lol
Ika te pershendes.... take care
Citim:
gjalle je mi?
M.c. 2
ja efekti i terrorizmit. te mbjelle terror . ia ka arritur mese miri. po ta marresh si numer viktimash nuk ia kalon atij te avionit rus po ahimè efektet jane te mijefishuara. na paskan tremb edhe Cecin qe ju rafte pika ju rafte!!
mendoj qe jane interesa ekonomike te jashtezakonshme ne kte mes...
kushedi ku e kur i del krisma ktij muhabeti. deri sa ta marrim vesht une vazhdoj te bej tifozllik per Kinen
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ja efekti i terrorizmit. te mbjelle terror . ia ka arritur mese miri. po ta marresh si numer viktimash nuk ia kalon atij te avionit rus po ahimè efektet jane te mijefishuara. na paskan tremb edhe Cecin qe ju rafte pika ju rafte!!
mendoj qe jane interesa ekonomike te jashtezakonshme ne kte mes...
kushedi ku e kur i del krisma ktij muhabeti. deri sa ta marrim vesht une vazhdoj te bej tifozllik per Kinen
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 536 537 538 539 540 541 542 543 544 [545] 546 547 548 549 550 551 552 553 554 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.