Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
tani tani po pres te behet gati darka se po sharroj
...Po pije nje gote Were !
po degjoj reqiuem for a dream, the best music ever ever ever, i even have it on myspace (luka) temecula CA, if you want to listen to the best music, this song defines me, or at least at this point in time. dhe po pije nje french connection, (dy konjake te perzier bashke). thoughts in my head ?!!! everlasting imagination.
hmmmmm
Po i hedh nje sy te pergjithshem Ditarit...,po lexoj postimet e vjetra te anetareve ketu....degjoj muzik....shkruaj sms....dhe po pres kafen e nades....
Miremengjes people
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Po pije nje gote Were !![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
C'me dhe nje ide te shkelqyeshme!!
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
C'me dhe nje ide te shkelqyeshme!!
... Po kercej "Napolonin " , dhe pastaj do kercej: " Dy Dele, treqind pare"...!!!
- të zakonshmen ................ po marr ilaçet ( xhek daniells ) që të më zej gjumi !!!
sa aktor te shkelqyshem qe kena pas ne shiperi ne ate kohe. sa shikova ate klipin nga filmi lulekuqet mbi mure ne youtube, me frymzon shume ajo poezia qe timo flloko rreciton aty. KU E LAME E KU NA MBETI, VAJ VATANI E MJER MILETI, PRANE SOFRES I PA NGRENE PRANE DIJES I PA NXENE, LAKURIQ DHE PRENGOSUR TRUP E SHPIRT I SAKATOSUR............ fjalet shume prekse te asaj poezie. wow!
po pres te filloj pune
ndersa une..., po ndertoj nje pallat letrash. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha:
po pres bimben sa te mbaroje se foluri me motren se do fillojm te gatuajm najgje se po na gerryejn zorret
test
sa here qe pije shume i thame vedit qe nuk do te pije ma, kshtu thashe edhe javen qe kaloj. po tani po paguaj me shpirt. oh sa po m'dhemb koka. ouch! no more drinking ,haha
Po qetesohem me nje gote vere me ne fund,dhe total relax...maratone gjumi do e bej fundjaven!
Po i bi fyellit, fiu-fiu...
.... po pres .... gjumin ......... dhe po dëgjoj melodin e .....
po degjoj muzik, se sapo isha aty tek ajo tema cfare kenge po degjoni..... shikova pothuajse te te gjithe nuk keni shije te mire muzike, mos ma merrni per t'keq. ha ha
po ju lexoj juve...po pres te mbaroj e diela...e po degjoj muzike...
po pi kafe
po kendoja se puntori pi i bie kitares
dhe ju cfare po beni e shkruani cpo bej po shkruaj dhe ju lexoj cfare tjeter
- po dëgjoj se si këndon Atiola ... dhe po pi nji dopio që ta kuptoj ma mirë se për ç'farë bon fjal kënga .... ... ( kong dathurije më duket )
po po dathurije pse si mendove ti qe vetem ti kendon kenge dashurie dhe ne te tjeret nuk dashurojme hahahhah
Po haj banane dhe kivi me mjalte :p
sa me doli gjumi, dite pushimi sot, do shkoj te ha nje gjelle te mire tek ky dyqani para shpise time, dhe ma vone do loz golf gjithe diten, e ndjej veten mire sot dhe e kam te sigurt qe do ti muj te gjithe ne golf course.
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.