Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 547 548 549 550 551 552 553 554 555 [556] 557 558 559 560 561 562 563 564 565 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Piktor datë 17 Prill 2016 - 20:21:

Ja si e priten "pepinon"

Fajtori po flasim per komplekse inferioriteti ketu. Nuk po flasim per mareveshjet me fbi apo cia e dia.

Postuar nga Piktor datë 17 Prill 2016 - 20:23:

Ja si e priten "dojcen"

Vizio e di me siguri.

Postuar nga Vizioner datë 17 Prill 2016 - 21:24:

Po pra ooooooo Piktor, beje DALLIMIN e Fotove.
Cudi me keto njerez!!!
Tamam si Sala!!! Deformojne faktet!

Po mo Piktor, dalloji VETE fotot qe ke fut po vete.

Rama ishte ne ZYREN e Obames.(pike)

Pipinoja qe ke nxjerr si krahasim, eshte diku jashte Zyres se Obames, ne ndonje Sallon te Shtepise se Bardhe APO Konference shtypi a ku di une, vec JO ne Zyren e tije.
E njejta gje eshte dhe me Merkelin. Shikoje mire Foton qe ke fut ku ndodhen ato te dy!

Do ta nenvleftesosh me zor Ramen o burr i dheut, po nenvleftesoje se smu prish pune,vec, behu me serioz kur do te ballafaqosh APO te japesh fakte te kunderta!

Dhe, po jepi mor Piktor dhe ndonje vleresim se, te pakten as Kriminel e as Idiot si Sala nuk eshte!
Normal qe mund te kete dhe gabime,POR, shko Ti nje here,ose une dhe, qeveris ne ate Shqiperi te permjere MORALISHT e do ta shikojme pastaj!!!

Nga "Komoditeti" ketej,jashte Politikes aktive,jemi si ti dhe une ME TE DITURIT E BOTES dhe llapim sipas midese....ndonjehere, thjeshte per Hobby!

E theksoj: Edi Rama, nuk eshte te pakten Kriminel. As ka vrare demostrues e es ka hudhe Gerdeca me 26 te vrare ne ere per interesa Private-familiare!
As ka vrare kundershtare Polotike = nder te tjere Azem Hajdari, si dhe njerez qe dinin me shume se sa "duhej" = nder te tjere Trebicka!

Pra, krahasoji vendet ku jane bere Fotot qe fute me Foton qe futa une.

??????????? !!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Fajtori datë 18 Prill 2016 - 05:17:

Po krahasoni marrdhenie dypaleshe mes vendeve qe jane ne G6 ose G8 a shumta, me marrdheniet dypaleshe mes G1 dhe G85.

Postuar nga ~Enigme~ datë 19 Prill 2016 - 19:17:

Mqs u ndodha ketu...a mund te bej nje nderhyrje te vogel? Visio ka te drejte..Rama s'dha konference shtypi. Vetem atehere vendoset flamuri i te ftuarit ne podium. Gjithsesi eshte nje priviligj dhe nder te jesh i ftuar ne Shtepine e Bardhe dhe te takoesh me presidentin (kushdo qofte...i perfshire ne politike apo jo)

MC. Lajmi i dites ketu ne usa vertitet vetem reth zgjedhjet e ardhshme si dhe Trump sigurisht... Ju shtua dhe Rama publicitetit se vetem keshtu perfshihesh ne lajme. Ja nje cheers per taktikat PR

CNN: http://www.cnn.com/videos/business/...ma-intv-qmb.cnn

Postuar nga al74 datë 21 Prill 2016 - 23:13:

sikur degjova ne radio qe Prince na paska braktisur sot....sot faktikisht bej 21 vjet qe shkela ne Itali....e Battisti na la shendene fiks kur festova 24 vjetorin...po fiks para 1 jave iku ne ate dynja edhe 1 rob me te cilin kishim te njejtin stil jete kohet e fundit ...me duket se nuk mjafton vec nji e prekme e koqeve.

Postuar nga Vizioner datë 22 Prill 2016 - 20:30:

The King - The Queen - The Princ

.

Postuar nga robert datë 24 Prill 2016 - 14:00:

The king, the queen, the princ, -kombinim i bukur ky per te tre!

Postuar nga kurt datë 27 Prill 2016 - 21:04:

Kam tash dy jave ktu ne Shqiperi. Ksaj rradhe si asnjehere me pare po me pelqen shqiperia.
Per mua eshte ndryshe se faktikisht jam njeri komplet tjeter meqe kam kaluar 18 vjet pa u kthyer per here te pare ktu, dhe eshte si aventure. Dicka e re, jete tjeter komplet nga ajo qe njoh. Po me pelqen edhe ideja te jetoj ktu per disa kohe.
Noshta rradhen tjeter edhe do blej nje bilet nje-rrugshe per ne Shqiperi. Shohim..

Postuar nga robert datë 30 Prill 2016 - 23:40:

Citim:
Po citoj ato që tha kurt
... kam kaluar 18 vjet pa u kthyer per here te pare ktu, dhe eshte si aventure. ... Po me pelqen edhe ideja te jetoj ktu per disa kohe.
Noshta rradhen tjeter edhe do blej nje bilet nje-rrugshe per ne Shqiperi. Shohim..

Sa 18 vjet pa vajtur ne Albani?...
Idene ta pelqej dhe une, por ... kam frike se do te mbetet po si tek une, ... me ndoshta!... Nese je i martuar dhe me femije, prit pensionin per tu kthyer. Nese je i pamartuar dhe ke ca para per te jetuar (20-30 mije dollare), ktheju pa frike. Shqiperia ka nevoje per brezin e ikur.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 547 548 549 550 551 552 553 554 555 [556] 557 558 559 560 561 562 563 564 565 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.