Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Eria datë 25 Korrik 2010 - 05:11:

.... hajde emision hajde....burri ecen me taka,dhe gruaja ve bast ecen dot apo jo ahahhahha..njera nga provat...u sa po qesh,cmenda lagjene

Postuar nga lezhjani-82 datë 25 Korrik 2010 - 05:14:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ketu qenka bere everyone's butt me pagese.

ata kryesoret e kan me euro me ca kujtove ti ...njera fele 500 euro :

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Korrik 2010 - 05:17:

Eria I love your Avatar.

Nje dite kam ndejtur deri ne 8.30 e plazh per te pare perendimin

Postuar nga lezhjani-82 datë 25 Korrik 2010 - 05:25:

A do shkrujn kush naj mesazh apo te shkoj me fjete ?

Postuar nga Fajtori datë 25 Korrik 2010 - 05:55:

Sa e ke nr se po te çojme sms mos te zere gjumi.

P.s. Lezhiannnn, mos hy ne konkurrence, amori ka llogarine hap knej.

Postuar nga lezhjani-82 datë 25 Korrik 2010 - 06:10:

Un ika se me lodhi i shok i ngushte naga Bronxi (me fal amor) e me thote qe se di a vij...

Naten, flasim neser.

Postuar nga amor alucius datë 25 Korrik 2010 - 18:37:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un ika se me lodhi i shok i ngushte naga Bronxi (me fal amor) e me thote qe se di a vij...

Naten, flasim neser.

Ohhh, pffff! Kaq shpejt heq dore ti?! Faja eshte nje bully. Mos u intimido.

Postuar nga lezhjani-82 datë 25 Korrik 2010 - 22:20:

bullies arent bullet-proof thot lil wayne...:

Postuar nga shelgu datë 25 Korrik 2010 - 23:03:

Mendime casti, ala Amor

Po paska ardh edhe Lela nga Durrsi. Duhet lyer me mjell

Postuar nga BIONDIA datë 26 Korrik 2010 - 03:26:

Me mungon dhe pse sa jemi ndare

Postuar nga al74 datë 26 Korrik 2010 - 06:45:

...jam shum cretino

Postuar nga kurt datë 26 Korrik 2010 - 07:25:

disa shoke qe me njohin prej shume vitesh kane imazhin e gabuar qe jetoj nje jete sikur ato rock n rrollers, liri totale, gjithmone banesen time te kompletuar, dhe pothuajse kurre pune.

jam dakord deri diku se si duket ne syt e tyre, por si do u ndjenin kta nese humbin 8800 dollar ne nje dite sikur une sot, qysh mbreme, online.
living alone asnjeri nuk shikon the miserable days, dhe sinqerisht qe edhe ne miserable days like this, edhe pse ne pranine e askujt, kurre nuk nevrikosem ne nje menyre tipike qe mund te rreagojn shumica qe une njoh, gjithmone me mbulon nje buzeqeshje me ironi, nje qetesi
on a typical day like this, i shut that door, turn off the phone and i stare at that bed, not knowing or caring what day it is, or what time of day, qe me kujton nje thenie nga filmi fight club, "babies will not sleep this good"

majkoll angelo (nemos gobohem) ka thene dicka kshtu: qe po ta dinin njerzit sa stress me dite ore te tera qe i kushtoj punes une, nuk do e pelqeinin jeten time.

ok, edhe nje wierd mendim casti tjeter: im feelin horny, im thinking of my x girlfriend from california and her nice ass and how she loved giving me blow-jobs at any giving time.

imagjinata eshte e rendesishme ka thene nje i urte tjeter, eshte e mire per shendetin

living the the life, jerking off myself to sleep avery night

Postuar nga Fajtori datë 26 Korrik 2010 - 11:19:

Ti kurti besoj e merr parasysh rrezikun. Per shembull sot thua mund te humbas 8800 dollare. Me pelqen ideja.

Heren tjeter qe ndan mendjen se mund te humbesh 8800 dollare me therrit te luajme bashke. Te pakten kenaqemi te dy.

Postuar nga al74 datë 27 Korrik 2010 - 02:55:

...mosha po ben te veten , mire qe kom stabilizu te ndenjurat se gjunjet kane dridhje ne bazament

Postuar nga An_Al datë 27 Korrik 2010 - 07:37:

Kam vene re se kete vere po ha me shume embelsira se me pare.
Mos ndoshta kur i kalon te 25-at femra ka me shume nevoje per ''sheqer''????

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Korrik 2010 - 08:52:

Citim:
Po citoj ato që tha An_Al
Kam vene re se kete vere po ha me shume embelsira se me pare.
Mos ndoshta kur i kalon te 25-at femra ka me shume nevoje per ''sheqer''????

----------Ashtu eshte,  pikes i ke rene ---por "sheqerin"  tja japin te tjeret ,mundesisht une

--jo per gje po jam merakci i madh ne dhenie ......"sheqeri " --looooooooooool

Postuar nga kurt datë 27 Korrik 2010 - 14:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti kurti besoj e merr parasysh rrezikun. Per shembull sot thua mund te humbas 8800 dollare. Me pelqen ideja.

Heren tjeter qe ndan mendjen se mund te humbesh 8800 dollare me therrit te luajme bashke. Te pakten kenaqemi te dy.

hehe, une jam easy money, jam santa hajde luaj
nganjehere te shkundin, te dhemb pak por eshte e mire per shendetin, te ven ne gjum, knock out punch
edhe pse jam still up a little for the week, i feel like a big loser
bej gafa te shpeshta kshtu, qe rrezikoj me shume sa duhet ne nje nate

mendime casti: life goes on, im smoking a joint and taking some days off, reflact and relax a little, and maybe i'will even decide to go out one of these nights, i might even get laid
which btw as we all know all i have to do is show up anyhwere, falls in my lap
thats a threat ladies

Postuar nga amor alucius datë 27 Korrik 2010 - 15:25:

Kurt, degjo mua ti, kenaqesite e perbashketa ok por perhere me kontribut te njellojte(4400 per shoq).

Meqe ra fjala, 8800 dollare? Man-man. Kur mendoj sa muaj me duhet te kursej per aq... Ti sa kohe kurseve per ato para?

Je bere i teri seks kohet e fundit, Kurto: blow jobs, asses, ex-girlfriends, getting laid,...

Postuar nga kurt datë 27 Korrik 2010 - 16:44:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kurt, degjo mua ti, kenaqesite e perbashketa ok por perhere me kontribut te njellojte(4400 per shoq).

Meqe ra fjala, 8800 dollare? Man-man. Kur mendoj sa muaj me duhet te kursej per aq... Ti sa kohe kurseve per ato para?

Je bere i teri seks kohet e fundit, Kurto: blow jobs, asses, ex-girlfriends, getting laid,...

merr nje idiot si une, qe me merr nje jave apo dy t'i bej ne te njejten loje different limits dhe ne nje nate rrezikoj gjysmen apo me shume..
se me pune nuk kam ditur te kursej para kurre, ndihmon fakti qe skam punuar shume,,,
people work too much, life is alot simpler

as far as sexy you know it, i know it we're both hot, and obviusly know how to flirt when we feel like, kshtuqe bota tna marri t'keqen
good night amor and dhe rest, se po ja fus gjume une

Postuar nga Eria datë 27 Korrik 2010 - 17:40:

Une jam une ahahahaha (te pyesin dhe ne mesazh e jotja fotua pfffffffff)..Eh cben tualeti..

Postuar nga shelgu datë 27 Korrik 2010 - 18:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une jam une ahahahaha (te pyesin dhe ne mesazh e jotja fotua pfffffffff)..Eh cben tualeti..

Ky plazhi qenka i bukur ?
Location, diku ne perendim, megjithse mund te jete edhe mengjes kushedi.

Po nejse, motra mire duket si siluete.

Postuar nga Eria datë 27 Korrik 2010 - 18:59:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ky plazhi qenka i bukur ?
Location, diku ne perendim, megjithse mund te jete edhe mengjes kushedi.

Po nejse, motra mire duket si siluete.

Jo motra jo,nuk eshte kjo fotua ketu...kjo sjam une,sjam aq elegante une ...
Po kjo fotua me mban me gajret sa te fillojne pushimet

Postuar nga AngelDevil datë 27 Korrik 2010 - 19:32:

a lejohet me pi kafen e mengjesit nashti lol

Postuar nga shelgu datë 27 Korrik 2010 - 19:50:

Angel, sepse te ka rene nje si nur.

Mos gje...

Postuar nga Klodel datë 27 Korrik 2010 - 20:30:

si e ka titullin ajo kenga qe ka nje varg dhe papritur ndjeva mall?

Postuar nga Fajtori datë 27 Korrik 2010 - 22:03:

Ca pika shiu rane mbi qelq?
Dhe une per ty seç ndjeva mall?
Jetojme te dy ne nje qytet?
Dhe rralle shihemi sa rralle?

Se kane bere kenge mesa di.

Postuar nga Klodel datë 27 Korrik 2010 - 22:27:

e ka bere arditi me vargjet e diteroit por nuk me kujtohet titulli.
si e ka pas albumi i fundit i Ardit Gjebreas?

Postuar nga cecilia datë 27 Korrik 2010 - 22:37:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hf0hQ4bSKKQ&hl=fr_FR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hf0hQ4bSKKQ&hl=fr_FR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Per kete e ke fjalen ndoshta...

Postuar nga Fajtori datë 27 Korrik 2010 - 23:18:

Kjo e Arditit lart eshte e Dritero Agollit, ka shume ndryshim nga pikat e qelqit te Kadarese.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Korrik 2010 - 23:55:

Citim:
Ca pika shiu rane mbi qelq?
Dhe une per ty seç ndjeva mall?
Jetojme te dy ne nje qytet?
Dhe rralle shihemi sa rralle?

Se kane bere kenge mesa di.

e gjeta vangjel hahahaaa

Mall titulli e kendon Inva Mula e Pirro Cako

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_J9EjH-wdgo&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_J9EjH-wdgo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Postuar nga AngelDevil datë 28 Korrik 2010 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Angel, sepse te ka rene nje si nur.

Mos gje...

.... perfundoje mendimin mos ki frike

Postuar nga BIONDIA datë 28 Korrik 2010 - 00:12:

Si ra kjo temperatura nga gjethja e fikut po perfundoj ke shalli i pambukut me duket ne hec e mos te dhembi fyti masanaj

Postuar nga AngelDevil datë 28 Korrik 2010 - 00:16:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Si ra kjo temperatura nga gjethja e fikut po perfundoj ke shalli i pambukut me duket ne hec e mos te dhembi fyti masanaj

per ke e ke mi ... me je bo me keq se farruku ... me shtat kuptime ke fillu me fol ene ti

Postuar nga cecilia datë 28 Korrik 2010 - 00:20:

Per ke behet fjale mi

Postuar nga AngelDevil datë 28 Korrik 2010 - 00:23:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Per ke behet fjale mi

ala se njef farrukun ti mi

Postuar nga BIONDIA datë 28 Korrik 2010 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

per ke e ke mi ... me je bo me keq se farruku ... me shtat kuptime ke fillu me fol ene ti

po cte baj une qe vetem per keq e ke mendjen ti dhe kjo shoqa siper meje e poshte teje ...me kohen moj se na u ftoh e me dhemb fyti mos ma luaj farrukun se e kam shpirt mezi po pres ta ritakoj

Postuar nga cecilia datë 28 Korrik 2010 - 00:30:

Citim:

ala se njef farrukun ti mi

Nga, si, qysh t'a njof mi

Me informo me shume per kte çeshtje

Postuar nga cecilia datë 28 Korrik 2010 - 00:31:

Citim:

mos ma luaj farrukun se e kam shpirt mezi po pres ta ritakoj

yyyyyy edhe kete e bone dhe e theeee

Postuar nga al74 datë 28 Korrik 2010 - 00:33:

...edhe 5 birrat i ndjej ...sic duket ka nevoje per pushime trupi im i vogel po per shume pushime...e keqja eshte se nuk ve edhe forcen e mendjes ne funksion...beh ia kam dedikuar tjeterkujt

Postuar nga AngelDevil datë 28 Korrik 2010 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
.....beh ia kam dedikuar tjeterkujt

mos me thuj qe ke rene ne dashuri ... i cuditshem me dukesh keto kohet e fundit ti cuno lol

Postuar nga BIONDIA datë 28 Korrik 2010 - 00:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Per ke behet fjale mi

mje bere ma keq si kolegja ime si mjafton me thashethemet e zyrave ka fillu ne ato te restorantit ku hame dreke ne ti ...

Postuar nga al74 datë 28 Korrik 2010 - 00:38:

Citim:

mos me thuj qe ke rene ne dashuri ... i cuditshem me dukesh keto kohet e fundit ti cuno lol

...qyqja kush flet...ho ri se e ti asaj rruge je

Postuar nga BIONDIA datë 28 Korrik 2010 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

akoma skeni dal ne fund te rruges ju te dy ...une jam ke kthesa imen kam dhe nja 2 km e arrita

Postuar nga AngelDevil datë 28 Korrik 2010 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

pse kaq shume duket hahahaaa

Postuar nga al74 datë 28 Korrik 2010 - 01:09:

Citim:

akoma skeni dal ne fund te rruges ju te dy ...une jam ke kthesa imen kam dhe nja 2 km e arrita

imen po nuk pati kthesa nuk shijo...o si puna e autostrades qe o drejt e te ze gjumi pa asnji lloj dridhje ...po pse 2 km. i her?!

Postuar nga shelgu datë 28 Korrik 2010 - 05:19:

Citim:
Kjo e Arditit lart eshte e Dritero Agollit, ka shume ndryshim nga pikat e qelqit te Kadarese.

E dhe ti se mos e lesh pa thene. E vune cucen ne siklet.

Postuar nga Fajtori datë 28 Korrik 2010 - 05:29:

S'ka gjo per siklet. Thjesht shkemebjme informacion. Agolli e pat shkruar ate kur ishte me kancer, kujtim per gruan e vet. Pastaj shyqyr zotit u sherua.

Postuar nga shelgu datë 28 Korrik 2010 - 16:48:

Citim:
S'ka gjo per siklet. Thjesht shkemebjme informacion. Agolli e pat shkruar ate kur ishte me kancer, kujtim per gruan e vet. Pastaj shyqyr zotit u sherua.

Jo, nuk ka gje, po Klodelin e kemi pak si sensible ne keto te shkembyerat.

Se po t'ja thoshe Amorit (le qe ajo s'ben kurre gabime), ajo do ta mirepriste me zemergjeresine qe e karakterizon. Khe.
E kshu, kshu. I shkreti Dritero sa ishte plakur.

Postuar nga Katilesha datë 28 Korrik 2010 - 23:11:

U denda me coffe & h2o tonic sot, por dhimbja e kokes se mbremshme nuk iku qe nuk iku...Akoma si e trullosur nga gjithe ai alkoooooolllll mbreme..

Postuar nga Fajtori datë 28 Korrik 2010 - 23:44:

Mendim replikor çasti:

Kshu eshte kur pi i her' n'sene.

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.