Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
.... hajde emision hajde....burri ecen me taka,dhe gruaja ve bast ecen dot apo jo ahahhahha..njera nga provat...u sa po qesh,cmenda lagjene
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ketu qenka bere everyone's butt me pagese.![]()
Eria I love your Avatar.
Nje dite kam ndejtur deri ne 8.30 e plazh per te pare perendimin
A do shkrujn kush naj mesazh apo te shkoj me fjete ?
Sa e ke nr se po te çojme sms mos te zere gjumi.
P.s. Lezhiannnn, mos hy ne konkurrence, amori ka llogarine hap knej.
Un ika se me lodhi i shok i ngushte naga Bronxi (me fal amor) e me thote qe se di a vij...
Naten, flasim neser.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un ika se me lodhi i shok i ngushte naga Bronxi (me fal amor) e me thote qe se di a vij...
Naten, flasim neser.
bullies arent bullet-proof thot lil wayne...:
Mendime casti, ala Amor
Po paska ardh edhe Lela nga Durrsi. Duhet lyer me mjell
Me mungon dhe pse sa jemi ndare
...jam shum cretino
disa shoke qe me njohin prej shume vitesh kane imazhin e gabuar qe jetoj nje jete sikur ato rock n rrollers, liri totale, gjithmone banesen time te kompletuar, dhe pothuajse kurre pune.
jam dakord deri diku se si duket ne syt e tyre, por si do u ndjenin kta nese humbin 8800 dollar ne nje dite sikur une sot, qysh mbreme, online.
living alone asnjeri nuk shikon the miserable days, dhe sinqerisht qe edhe ne miserable days like this, edhe pse ne pranine e askujt, kurre nuk nevrikosem ne nje menyre tipike qe mund te rreagojn shumica qe une njoh, gjithmone me mbulon nje buzeqeshje me ironi, nje qetesi
on a typical day like this, i shut that door, turn off the phone and i stare at that bed, not knowing or caring what day it is, or what time of day, qe me kujton nje thenie nga filmi fight club, "babies will not sleep this good"
majkoll angelo (nemos gobohem) ka thene dicka kshtu: qe po ta dinin njerzit sa stress me dite ore te tera qe i kushtoj punes une, nuk do e pelqeinin jeten time.
ok, edhe nje wierd mendim casti tjeter: im feelin horny, im thinking of my x girlfriend from california and her nice ass and how she loved giving me blow-jobs at any giving time.
imagjinata eshte e rendesishme ka thene nje i urte tjeter, eshte e mire per shendetin
living the the life, jerking off myself to sleep avery night
Ti kurti besoj e merr parasysh rrezikun. Per shembull sot thua mund te humbas 8800 dollare. Me pelqen ideja.
Heren tjeter qe ndan mendjen se mund te humbesh 8800 dollare me therrit te luajme bashke. Te pakten kenaqemi te dy.
...mosha po ben te veten , mire qe kom stabilizu te ndenjurat se gjunjet kane dridhje ne bazament
Kam vene re se kete vere po ha me shume embelsira se me pare.
Mos ndoshta kur i kalon te 25-at femra ka me shume nevoje per ''sheqer''????
Citim:
Po citoj ato që tha An_Al
Kam vene re se kete vere po ha me shume embelsira se me pare.
Mos ndoshta kur i kalon te 25-at femra ka me shume nevoje per ''sheqer''????![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti kurti besoj e merr parasysh rrezikun. Per shembull sot thua mund te humbas 8800 dollare. Me pelqen ideja.
Heren tjeter qe ndan mendjen se mund te humbesh 8800 dollare me therrit te luajme bashke. Te pakten kenaqemi te dy.
Kurt, degjo mua ti, kenaqesite e perbashketa ok por perhere me kontribut te njellojte(4400 per shoq).
Meqe ra fjala, 8800 dollare? Man-man. Kur mendoj sa muaj me duhet te kursej per aq... Ti sa kohe kurseve per ato para?
Je bere i teri seks kohet e fundit, Kurto: blow jobs, asses, ex-girlfriends, getting laid,...
Citim:merr nje idiot si une, qe me merr nje jave apo dy t'i bej ne te njejten loje different limits dhe ne nje nate rrezikoj gjysmen apo me shume..
Po citoj ato që tha amor alucius
Kurt, degjo mua ti, kenaqesite e perbashketa ok por perhere me kontribut te njellojte(4400 per shoq).
Meqe ra fjala, 8800 dollare? Man-man. Kur mendoj sa muaj me duhet te kursej per aq...Ti sa kohe kurseve per ato para?
Je bere i teri seks kohet e fundit, Kurto: blow jobs, asses, ex-girlfriends, getting laid,...![]()
Une jam une ahahahaha (te pyesin dhe ne mesazh e jotja fotua pfffffffff)..Eh cben tualeti..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une jam une ahahahaha (te pyesin dhe ne mesazh e jotja fotua pfffffffff)..Eh cben tualeti..
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ky plazhi qenka i bukur ?
Location, diku ne perendim, megjithse mund te jete edhe mengjes kushedi.
Po nejse, motra mire duket si siluete.
![]()
a lejohet me pi kafen e mengjesit nashti lol
Angel, sepse te ka rene nje si nur.
Mos gje...
si e ka titullin ajo kenga qe ka nje varg dhe papritur ndjeva mall?
Ca pika shiu rane mbi qelq?
Dhe une per ty seç ndjeva mall?
Jetojme te dy ne nje qytet?
Dhe rralle shihemi sa rralle?
Se kane bere kenge mesa di.
e ka bere arditi me vargjet e diteroit por nuk me kujtohet titulli.
si e ka pas albumi i fundit i Ardit Gjebreas?
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hf0hQ4bSKKQ&hl=fr_FR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hf0hQ4bSKKQ&hl=fr_FR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Per kete e ke fjalen ndoshta...
Kjo e Arditit lart eshte e Dritero Agollit, ka shume ndryshim nga pikat e qelqit te Kadarese.
Citim:
Ca pika shiu rane mbi qelq?
Dhe une per ty seç ndjeva mall?
Jetojme te dy ne nje qytet?
Dhe rralle shihemi sa rralle?
Se kane bere kenge mesa di.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Angel, sepse te ka rene nje si nur.
Mos gje...
![]()
Si ra kjo temperatura nga gjethja e fikut po perfundoj ke shalli i pambukut me duket ne hec e mos te dhembi fyti masanaj
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Si ra kjo temperatura nga gjethja e fikut po perfundoj ke shalli i pambukut me duket ne hec e mos te dhembi fyti masanaj![]()
Per ke behet fjale mi
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Per ke behet fjale mi![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
per ke e ke mi ... me je bo me keq se farruku ... me shtat kuptime ke fillu me fol ene ti![]()
![]()
Citim:
ala se njef farrukun ti mi![]()
Citim:
mos ma luaj farrukun se e kam shpirt mezi po pres ta ritakoj![]()
...edhe 5 birrat i ndjej ...sic duket ka nevoje per pushime trupi im i vogel po per shume pushime...e keqja eshte se nuk ve edhe forcen e mendjes ne funksion...beh ia kam dedikuar tjeterkujt
Citim:
Po citoj ato që tha al74
.....beh ia kam dedikuar tjeterkujt![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Per ke behet fjale mi![]()
Citim:
mos me thuj qe ke rene ne dashuri ... i cuditshem me dukesh keto kohet e fundit ti cunolol
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...qyqja kush flet...ho ri se e ti asaj rruge je![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...qyqja kush flet...ho ri se e ti asaj rruge je![]()
Citim:
akoma skeni dal ne fund te rruges ju te dy ...une jam ke kthesa imen kam dhe nja 2 km e arrita![]()
Citim:
Kjo e Arditit lart eshte e Dritero Agollit, ka shume ndryshim nga pikat e qelqit te Kadarese.
S'ka gjo per siklet. Thjesht shkemebjme informacion. Agolli e pat shkruar ate kur ishte me kancer, kujtim per gruan e vet. Pastaj shyqyr zotit u sherua.
Citim:
S'ka gjo per siklet. Thjesht shkemebjme informacion. Agolli e pat shkruar ate kur ishte me kancer, kujtim per gruan e vet. Pastaj shyqyr zotit u sherua.
U denda me coffe & h2o tonic sot, por dhimbja e kokes se mbremshme nuk iku qe nuk iku...Akoma si e trullosur nga gjithe ai alkoooooolllll mbreme..
Mendim replikor çasti:
Kshu eshte kur pi i her' n'sene.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.