Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga eliz datë 16 Qershor 2017 - 02:29:

Re: MC

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeek jam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!

Urime Lorie. Kjo eshte me te vertet arritje Gezohem per ty. Edhe une e dua nje te firmosur nga autorja.

Postuar nga robert datë 17 Qershor 2017 - 17:02:

Citim:
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeek jam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!

Urime! Gje e bukur! Dhe me nje vella tjeter me pas! Vetem se emocionet e librit te pare do te pasohen me vone me kritika ndaj vetes, ah ta kisha rregulluar kete me mire, pse nuk i hoqa fare keto vargjet ketu, etj. Pakenaqsia, -motorr i ecjes perpara!

Postuar nga Morfine datë 17 Qershor 2017 - 19:15:

Citim:

Kam vite qe te lexoj Lori, dhe gjithmone kam ndjere kenaqesi kur te lexoja...
Mendoj qe librit yt do te jet si nje shije embelsire dhe ndjenje butesie.
Agata

Postuar nga Fajtori datë 18 Qershor 2017 - 09:29:

Lorie, ato poezite ca gjuhe jane?

Postuar nga Eria datë 17 Tetor 2017 - 00:05:

Duke kërkuar një poezi të Agollit, u gjenda në ANG dhe Forumin Horizont. E mbaj mend ende fjalëkalimin dhe thashë ta riprovoj, funksionoi.

Sa kohë pa hyrë këtu, sa shumë gjëra ndryshojnë në pak kohë.

U bënë 9 muaj!!! Sa shpejt ikën koha!
Sa mall...

Postuar nga BRUNI11 datë 24 Nëntor 2017 - 00:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Sa mall...

giÃ_ po jo per ty

Postuar nga lorie datë 08 Dhjetor 2017 - 13:33:

Heyyy

faleminderit forumista. Kisha kohe pa hyre dhe e kisha harruar fare lajmerimin e librit qe bera ketu.

Librin e kam postuar per procesin final. Me eshte dashur shume kohe se editimin dhe kopertinen e kam bere vet me ndihmen e bashkeshortit tim. Ose me mire te shkruaj e ka bere ai me ndihmen time lol .

Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.

Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.

Synimi ishte ta publikoja per festat porka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.
Prej impenjimeve dhe nje bebi me pas.... ( qe tani eshte 4 muajshe) libri ka avancuar me ngadale por po i arrin fundit.

Postuar nga eliz datë 08 Dhjetor 2017 - 17:37:

Ua, Lorie u be me goce T'ju rroje Lorie! Me fat e me jete te gjate ishalla.

Postuar nga robert datë 10 Dhjetor 2017 - 22:07:

Re: Heyyy

Citim:
Librin e kam postuar per procesin final. Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.
Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.
ka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.

Nuk po pyes se ne c'gjuhe jane shkruar poezite me pare, ne shqip apo ne anglisht, as po te parapregatis per zhgenjimin pas botimit mbi faktin e injorimit qe i eshte bere sot poezise nga ana e lexuesve, por po kerkoj qe ti hedhesh ketu disa nga poezite, qe ti lexojme.

Postuar nga Fajtori datë 21 Dhjetor 2017 - 08:19:

Po afrohet koha. Ishte fundi i Dhjetorit kur hapem Forumin Horizont ne 2002-shin. Kete vit beka 15 vjec.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.