Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Re: MC
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeekjam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!
Citim:
Edhe pak dhe mbaroj se perpiluari librin tim te pare me poezi qe do botohet se shpejti. Eeeeekjam shume e gezuar per kete mundesi qe te mund te permbledh poezite prej fillimit kur isha adoleshente ,deri tani!
Citim:
Lorie, ato poezite ca gjuhe jane?
Duke kërkuar një poezi të Agollit, u gjenda në ANG dhe Forumin Horizont. E mbaj mend ende fjalëkalimin dhe thashë ta riprovoj, funksionoi.
Sa kohë pa hyrë këtu, sa shumë gjëra ndryshojnë në pak kohë.
U bënë 9 muaj!!! Sa shpejt ikën koha!
Sa mall...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sa mall...
Heyyy
faleminderit forumista. Kisha kohe pa hyre dhe e kisha harruar fare lajmerimin e librit qe bera ketu.
Librin e kam postuar per procesin final. Me eshte dashur shume kohe se editimin dhe kopertinen e kam bere vet me ndihmen e bashkeshortit tim. Ose me mire te shkruaj e ka bere ai me ndihmen time lol .
Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.
Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.
Synimi ishte ta publikoja per festat porka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.
Prej impenjimeve dhe nje bebi me pas.... ( qe tani eshte 4 muajshe) libri ka avancuar me ngadale por po i arrin fundit.
Ua, Lorie u be me goce T'ju rroje Lorie! Me fat e me jete te gjate ishalla.
Re: Heyyy
Citim:
Librin e kam postuar per procesin final. Te gjitha poezite i kam perkthyer ne anglisht , dhe kam perfshire ne liber disa poezi qe kane te dyja variantet: anglisht dhe shqip.
Ndoshta me vone do kem nje liber me perkthimin e te gjithave ne shqip.
ka mundesi te perfundoje ne fllim te vitit te ri.
Po afrohet koha. Ishte fundi i Dhjetorit kur hapem Forumin Horizont ne 2002-shin. Kete vit beka 15 vjec.
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 561 562 563 564 565 566 567 568 569 [570] 571 572 573 574 575 576 577 578 » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.