Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 568 569 570 571 572 573 574 575 576 [577] 578 »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Fajtori datë 02 Janar 2020 - 09:24:

Tani qe po e lexoj une kete lart, eshte e kunderta, si ia bejne nga i ftohti thuaj.

Postuar nga Fajtori datë 11 Janar 2020 - 11:15:

Heshtje leshi, pa lidhje.

Postuar nga robert datë 23 Janar 2020 - 22:09:

Une kam pasur arsye per mungesen shoku mesues. Kam vite qe nuk me ndahen zyrat gjermane! Tani se fundi edhe nje problem me Mafian e telefonit, e mbrojtur kjo -si shumica e firmave ne Gjermani- nga shteti dhe qeveria. Te keqen e Enverit, thuaj! Jo ore, ta kishim ditur keshtu Gjermanine, nuk do e kishim shkelur fare. Tmerr! Nuk dihet dhe sa dite, jave apo muaj jete me kane lene! Mire qe u kalitem ne Shqiperi, se tani do ishim dorezuar me kohe! (Nuk eshte skicofreni, eshte realitet i hidhur!)

Postuar nga Vizioner datë 25 Janar 2020 - 11:34:

Citim:
Po citoj ato që tha robert
Tani se fundi edhe nje problem me Mafian e telefonit, e mbrojtur kjo -si shumica e firmave ne Gjermani- nga shteti dhe qeveria.

Pershendetje Robert.

Cfare Problemi ke realisht dhe me cilen shoqeri (Anbieter)-interneti?
N.q.se mundesh t`a tregosh?

--- Ich bin mit meiner Anbieter sehr zufrieden

Postuar nga AngelDevil datë 27 Janar 2020 - 15:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Heshtje leshi, pa lidhje.

eee pra, vetem ksaj ske c'i ben

ckemi gjalle jeni

Postuar nga Eria datë 26 Prill 2020 - 03:07:

Po forumi c'mu kujtua ne kete ore?

Uroj te jeni mire.

Postuar nga robert datë 26 Prill 2020 - 15:30:

Citim:
Po citoj ato q� tha Vizioner

Pershendetje Robert.
Cfare Problemi ke realisht dhe me cilen shoqeri (Anbieter)-interneti?
N.q.se mundesh t`a tregosh?
--- Ich bin mit meiner Anbieter sehr zufrieden

Thjesht mu shiten kater kontrata celulari, si nje lloj shtese e kontrates se vjeter (per fat akoma aktuale) nga nje shites dyqani i O2, nje turk, cun i ri, mjaft i sjellshem, i dashur dhe sqarues. Prapa gjithe kesaj paraqitje te ngrohte dhe aspak dyshuese fshihej jo vetem tendenca per te shitur sa me shume, jo vetem papergjegjshmeria e nje te riu qe nuk e di sa deme i shkakton njerezve, por edhe detyra e shefave te O2 per te prishur kontratat e vjetra me Alicen, te cilen e ka blere O2.
Tani, kete situate e shfrytezojne subjekte te tjera, te cilat kane rreth 15 vjet qe nuk po me ndahen me gjithfare ngacmimesh dhe problemesh artificiale, qysh se futa hundet ne Bibel e Kuran, e pastaj tek Ajnshtajni, e pastaj tek te tjere dhe gjithfare tabush e te vertetash, qe prekin disi lobe e rrethe te perzgjedhura, e qe gjithmone duan veshtirsi te hyjne apo te pranohen ne terrene zyrtare dhe drejtuese te nje e tjeter vendi.
Per me shume material ke tek faqja ime e internetit, fjale cimbuese, per problemin e telefonit tek ribrika deutsch, pastaj telefonica germany; ndersa tek youtube jane tre filmime (paksa te merzitshme, po me mjaft te dhena): 1) ist deutschland kriminll? Khashogis Fall bei Telefon-Verträge 2) O2 wird immer schlimmer Btrügerei im System 3) deutsche staat in Hand der Telefonmafia-Firmen, O2 me perkthim shqip.
Ne pamje te pare duket pak paranoje, skicofreni, por jane fakte te verteta, te cilat pak nga pak jam duke i nxjerre tek faqja ime e internetit.
Ti mund te jesh i kenaqur dhe Gjermania ka mjaft gjera te mira, por mua me ka kapur ne anen e keqe. Fate - fate, sic i thone.

Postuar nga Endri datë 28 Maj 2020 - 08:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ho me Endri, gjalle je? A ka noi te re?

Faje,shpresoj gjendja eshte bere me mire andej. Karantine ketej, "pune nga shpia" me pak fjale leviz pak mousin dhe nje sy gjume nga dreka...

Postuar nga lorie datë 02 Mars 2021 - 08:53:

Ja dhe une u futa njehere sot si per nostalgji.

C'behet ketej?

Postuar nga Petter datë 04 Mars 2021 - 05:08:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Ja dhe une u futa njehere sot si per nostalgji.

C'behet ketej?

Ktej nga mua njesoj sic ka qene, ka ty ca behet? Si po ja kaloni me ket virusin?

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 568 569 570 571 572 573 574 575 576 [577] 578 »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.