Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Mendim çasti:
Per letraret dhe politikanet ekziston gjithmone nje moment kur aftesia komunikuese parakalon besimin tek ajo qe thuhet. Prandaj behen oratore, njerez qe mund te bindin turmat per çdo lloj gjeje, pa menduar gjate per ato qe flasin.
Per letraret dhe poltikanet ekziston gjithmone nje moment kur fjala behet arme, per tu perdorur ne xhunglen e inteligjences. Aty ku nuk hyn ne pune besimi ne vetvete, por arma me forte.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E e kam si dobsi, per zotin. Na mori me qafe kjo komshia.
Tere parate fragrance i beri, dhe body cream.
E di qe sonte ti do telefonosh por sdo marresh pergjigje e di qe gjithe naten do vashdoje kjo gje imagjinoj shqetesimin tend te sotem por sdua te mendoj dhimbjen tende neser...ne keto momente urrej punen qe bej ..
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mendimi i çastit: meshkujt jane kafshe te çuditeshme. Mahhhh.
Do shihnim se ça do i kishe ti po te zgjonte dikush ne 4 te mengjesit ne celular. Me e keqja eshte qe mesa duket me kishte zene gjumi ne celular. As qe ia kam idene ca kam thene; ajo qe di eshte qe kur jam zgjuar kam gjetur celularin ne dysheme.
I guess s'do kem qene ndonje gojemjalte perderisa s'e kam degjuar me.
Epo shprehjen se kam vene aty qe ti ta kuptosh.
Aha, nuk them se te kuptoj dot ne kete pike sepse nuk para marre telefonata nga meshkujt ne oret e para te mengjezit
Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Aha, nuk them se te kuptoj dot ne kete pike sepse nuk para marre telefonata nga meshkujt ne oret e para te mengjezit![]()
Re: Mendim çasti:
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Per letraret dhe politikanet ekziston gjithmone nje moment kur aftesia komunikuese parakalon besimin tek ajo qe thuhet. Prandaj behen oratore, njerez qe mund te bindin turmat per çdo lloj gjeje, pa menduar gjate per ato qe flasin.
Per letraret dhe poltikanet ekziston gjithmone nje moment kur fjala behet arme, per tu perdorur ne xhunglen e inteligjences. Aty ku nuk hyn ne pune besimi ne vetvete, por arma me forte.
Citim:
Fitoka pak.
Po s'pate me çfare te back-up Coco-n e kote ta perdoresh.
Mendimi i çastit: meshkujt jane kafshe te çuditeshme. Mahhhh.
Qenka interesant ky po ta zesh ne momentin e duhur.
Citim:
Qenka interesant ky po ta zesh ne momentin e duhur.![]()
Kemi pasur nje tip ne shkolle qe mbas 1000 hallesh gjeti dashnore. Mirepo qe nga ai moment u kthye nga ai qe i lepihej çdo femre ne alpha male. Sa i afrohej nje femer i thoshte:"jam i lidhur, mbaj distancat". Filluan femrat t'i afroheshin thjeshte per te tallur bythen, madje me raste dhe ta ngacmonin rende.
Ti me ç'parfum me sheh, Cedrina?
Me bahet dashni tani, tani. Ky eshte mendim casti dhe pike.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Me bahet dashni tani, tani. Ky eshte mendim casti dhe pike.
Mendim i nje çasti tjeter:
Eh keta tipat e drejtperdrejte! Keta qe s'ta pertojne dmth... Keta qe sinqeritetin e kane sllogan te pandashem.
Keta jane pak si budallai i fshatit. Ndonjehere hyjne ne pune. Por kusurin e kohes jane qesharake. Si penise ngrehur pa ore e pa vakt. Te drejt-per-drejte. Te rrish drejt qe te rrish drejt. Qellimi i vetem drejteza qe u del nga truri pa kthesa politike dhe politese.
................Po shof Madonen e ftuar tek Letterman----shume smart & funny shtriga---- Jep batuta njera pas tjetres ......--edhe shume kinge ka dhe trup shume te bukur , duket qe ben shume stervitje ........
--Madona ordered nje pizza dhe si pije kerkoi Martini -- tip me vete--
--Ky ishte nje mendim i castit i ardhur nga .....nje foto casti --loooooooooooool
............Ou tani erdhi tek Letterman nje great story teller qe po thote se ne Paris te gjithe pijne duhan rencem --biles edhe presidenti me Carla Brunin , biles edhe femijet thote ky--tani po tall trapin ky shk.....ta --looool
raimond, ajo madona me lttermen kane nje history shume te gjate, as far late show apperance, besoj se e din , por hidhi nje sy ne youtube, se jane nga apisoded me te famshme te late night show me lettermen. akward and intese
ktu ne west coast eshte akoma heret...for late night
Plazh, plazh...dhe vetem plazh...
M'zuni ngerçi anglisht
Ka ca femra qe e mbajne veten per software te kriptuar. Valeviten me pretendimin se askush si gjen dot çelesin, jane unike, madhore, te paarritshme. Derisa takojne ndonje qe ia thote troç "Ca po me duhesh, je ekuacion i zgjidhur!".
Te zbulosh qe je ekuacion i zgjidhur, cfare traume...
Te ndjesh vitet qe kafshojne pjeset e tua interesante...
Te zbulosh se njerezit nuk marrin mundimin te instalojne software-in tend qofte dhe per kuriozitet.
Epo tani me vjen keq, ca me duhet nje shareware i tejkaluar kur bota eshte plot me freeware: njerez "free of charge". And even if they are not free, they worth the investment because they can be somebody. While you can only be the equation you have always been. It's not your fault. You need to upgrade the entire system, hardware included, before you raise a bit of interest in any healthy minded male. Check the distributor for prices and availability. You should buy, not sell, in this moment. E sidomos mos "sellesh" pordhe.
Fajtor ku shkuan rre gullat e te shkruarit ne Shqip....na e perkthe edhe ne qe nuk kuptojm
Mendim i perkthyer çasti
A behet gje me e shkrujt frengjisht
Et même si elles ne sont pas libres, elles valent l'investissement parce qu'ils peuvent être quelqu'un. Si vous ne pouvez être l'
l'équation que vous avez toujours été. Ce n'est pas votre faute. Vous devez mettre Ã_ jour l'ensemble du système, matériel inclus,
Avant de soulever un peu d'intérêt Ã_ tout homme sain d'esprit. Vérifiez le distributeur pour les prix et la disponibilité.
Vous devriez acheter, vendre, en ce moment.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Et même si elles ne sont pas libres, elles valent l'investissement parce qu'ils peuvent être quelqu'un. Si vous ne pouvez être l'
l'équation que vous avez toujours été. Ce n'est pas votre faute. Vous devez mettre Ã_ jour l'ensemble du système, matériel inclus,
Avant de soulever un peu d'intérêt Ã_ tout homme sain d'esprit. Vérifiez le distributeur pour les prix et la disponibilité.
Vous devriez acheter, vendre, en ce moment.![]()
Citim:
Mendim i perkthyer çasti![]()
A behet gje me e shkrujt frengjisht![]()
Et même si elles ne sont pas libres, elles valent l'investissement parce qu'ils peuvent être quelqu'un. Si vous ne pouvez l'être
Vous devriez acheter, vendre, en ce moment.![]()
...
Citim:IiîÃ_ sa inat, ketu tek ne vranet, e filloj piklina. M.ç: Ishalla s'po bjen shi ne darke, se iken planet x l***
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Plazh, plazh...dhe vetem plazh...
Eshte bere te dalesh me valixhe jo cante...Tani po can dielli...po ne qiell ka ca re te egersuara....hmmmmmmmmmmm me cmendi...
Mc.Sa inat i kam dhuratat e ditelindjeve,duhet te vrasesh mendjen perhere...pffffffffffffffff
Mc 2. Intuita sme ka gabuar per fat te mire apo te keq asnjehere
...
Eria po te ndihmoj 1 çik:p Kete muaj kishin ann. 2 mike te mia sh.te aferta dhe njeres i bleva 1 çante te vockel blu me sa gur te vegjel siper dhe tjetres 1 bluze me ngjyra qe ia kombinova me 1 varese qe kishte ngjyrat e bluzes. Te 2 mbeten te kenaqura. Provoje dhe ti se mos funksionon.
PS: moj po ca thote ajo intuita jote x mua?
Apo te nxjerr serveri error kur behet fjale x mu
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
PS: moj po ca thote ajo intuita jote x mua?Apo te nxjerr serveri error kur behet fjale x mu
![]()
1. GRATUITES
2. parce qu’ELLES
3. peuvent DEVENIR quelqu’un
4. si vous ne pouvez PAS…
5. ce n’est pas DE votre faute
6. SUSCITER l’intérêt DE qqn
7. NE...PAS vendre
8. ...
(mund te vazhdoja dhe me sintakse. Mgjth keto jane ca nga gabimet flagrante)
Sidoqofte s'jam dakord as me kohet e perdorura te djalit ne anglisht ne disa raste, gje qe natyrisht ka si pasoje dhe perkthimin tend te gabuar te koheve.
Citim:
1. GRATUITES
2. parce qu’ELLES
3. peuvent DEVENIR quelqu’un
4. si vous ne pouvez PAS…
5. ce n’est pas DE votre faute
6. SUSCITER l’intérêt DE qqn
7. NE...PAS vendre
8. ...
(mund te vazhdoja dhe me sintakse. Mgjth keto jane ca nga gabimet flagrante)
Sidoqofte s'jam dakord as me kohet e perdorura te djalit ne anglisht.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Duhet ta zjidhim kte hallin tend, nuk lihet shoqeria ne balte.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Fajtor ku shkuan rre gullat e te shkruarit ne Shqip....na e perkthe edhe ne qe nuk kuptojm![]()
si mednoni ju djema, them se cecilia duhet perjashtuar per pak kohe se presanton threat
shumica e gocave te forumit duket sikur dojn te puthen vetem me cecin
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
si mednoni ju djema, them se cecilia duhet perjashtuar per pak kohe se presanton threat
![]()
Citim:kjo nuk eshte per te qeshur eria
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
Kurt sa qesha,je shume i forte te betohem
MC..Yohooooooooooo dhuratat i bleva,po i paketoj bukul bukul ^_^
apo duheni ore duheni
e di per ça ? per dordoleca ne kopesht te hudhrave
p.s shakaaaaaa asgje personale
Kurti
Citim:
![]()
Citim:
kjo nuk eshte per te qeshur eriakjo eshte ceshtje serioze per ne meshkujt ktu ne horizont.
duhet te rregullojm rreputacionin sadopak se do na dali nami nga kto gocat qe mund te vizitojn ndonje forum tjeter.
se gocat flasin, dhe do peshperisin dicka kshtu: ne forum horizont djemt nuk ju donin kujt gja, por gocat ishin gome fare
qe mos flasim pastaj per propaganden borgjeze qe ben fajtori, me ket feminist movement, qe vec i jep kurajo
Citim:cece mos u merzit iç
S'me perjashton njoni se![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
cece mos u merzit iç
e bejm me vota ne te gjifa çupkat votoj pro per te qendruar ti
ta hapim 1 sondazh si thua![]()
Citim:pshe miiiiiiiiiiiiiiiii
Qyqa, mos besh gaf me hap kshu namise asnjona s'do votoj qe une te rri
![]()
Perveç njonit![]()
Ps: Je fantasike! Puç puç
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
pshe miiiiiiiiiiiiiiiii
po pse te pufkan kto çupkat ty ? prej inatit eee ?
me duket se qenkam jash orbite una
o cece un per vete puç ata/o njerez qe i dua jo qe i kam inat
ja te puç içik per inat te atyre qe shte duan![]()
Citim:
![]()
..Por duhet thene se ne cdo gjuhe eshte veshtire te perkthesh ekzaktesisht kuptimin qe i ka dhene gjuha iniciale...
.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ke shume te drejte dhe ta thote nje qe merret me kete pune cdo fjale i jep te njejtin kuptim vetem kur ben "trascrizione " te telefonatave ne gjygje ateher duhet fjala si eshte ne shqip.Ne cdo tjeter duhet te gjesh fjalen qe i pershtatet me shume dhe pa humbur kuptimin e orgjinalitetit dhe kohet e fundit kam vene re se vetem shqiptaret bejne kete gje qe perkthejne fjalet vetem me nje kuptim ma shpifin filmat qe degjon te perkthyer ne shqip si per femije si per te rritur per te mos fol per librat e fundit qe kam lexuar .
Citim:
Me erdhi amorja tjeter mua Antyp
Citim:
Moj goce nerro shesh se me duket ajo droga qe perdor o e skadume se ska mundesi po na ban te gjthe amore![]()
MC...sa me cudisin disa njeres jetojne ne Amerik e thone jemi ne Greqi ... se dine ato qe imen gjindet ku fshihet nje morr qe iken pa leje nga koka jo me te gjesh IP ...
Citim:
Me erdhi amorja tjeter mua Antyp
E di o biondia, flas dy gjuhe ne menyre korrekte dhe gjithmon kur jam shprehur kam pasur qellim te flas botkuptimin e francezit psh apo te grekut...
Asnjehere s'kam perkthyer fjalet ne shqip dhe te shprehem. Perndryshe per mua nuk quhet qe flas gjuhen vendase...do dukem e pa-integruar totalisht. uffffff
Ps. Mgjthate amor kishte te drejte te te gjitha pikat qe citoi por kjo s'i hiqte kuptimin atij teksti.![]()
Citim:
Qyqa, kush o kjo mi![]()
Citim:
e gjete fantasmen time moj po pres une![]()
Citim:
Moj Cecilia, ca thua ti njehere?Po pikerisht ngaqe i kishe perkthyer fjale-per-fjale qe te korigjova une. Ti po kritikon shqiptaret e tjere sesi i perkthejne fjale-per-fjale nderkohe qe ti e kishe bere vete ate pune.
Vetem 2 gjuhe ti?Si thua te ta trefishoj une ate dyshin tend?
![]()
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.