Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Bionde, po dhe ti akrepe?Shenje biondesh kjo.
Citim:
S'gjen fantazma kjo te akrepeve. Akrepet me zor arrijne te kanalizojne energjite e tyre, pale te kuptohen nga te tjeret.
Bionde, po dhe ti akrepe?Shenje biondesh kjo.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Sa me pagun nqs gjej gjithçka tuajen![]()
Me mire se e njoh une kete shenje se njihni ju veten tuaj![]()
Citim:
Sa me pagun nqs gjej gjithçka tuajen![]()
Me mire se e njoh une kete shenje se njihni ju veten tuaj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po gratis punon ti moj se eshte kohe krise![]()
Citim:
Sa lekaxhije kjo.He se me ke gjetur tamam ne diten e rroges.
Na jep rezultatet njehere pastaj mendojme bashke me Bionden tjeter se sa para meriton.
Te ka ngrohur ndonje akrep ty?![]()
Citim:
Na jep rezultatet njehere pastaj mendojme bashke me Bionden tjeter se sa para meriton.
![]()
Citim:
Aman kam pasur njerin akrep o zot o zot ca dashnie bente
Ishte shume xheloz...deri sa i thashe me dipllomaci qe te ka lane takati![]()
Ku te ndahet akrepi moj goca ...pupupu
Ps.Me thoni ekzakt pyetjen qe doni dhe do ju pergjigjem.Edhe kurti akrep eshte.(do ju shkruaj per te tre)
Citim:
Po provove akrep vallaj s'ju kthehesh me shenjave te tjera.
PS Na fol pak per dashurine e akrepave, te qendrojme ne teme.![]()
Citim:
amor mos na trondit bazamentat e martese moj cupe duhet ti besoja thua ti kur thoshte qe ban dashni me ate(binjaket ) po mendon mua![]()
Citim:
S'te ndahemi ne. Dhe jo ngaqe na plas fort per palen tjeter por ngaqe s'duam t'i pranojme vetes humbjen.
Paske lene thonjet ne akrep ti. Po provove akrep vallaj s'ju kthehesh me shenjave te tjera.
PS Na fol pak per dashurine e akrepave, te qendrojme ne teme.![]()
Ah moj ceci si ma ke gjet me kete kanatjere te gjate dukem seksi e shkuar seksi apo skam ne dritaret hap mos me vjen noj Romeo (rumun ) e gjej belane masanaj
Bjondja çe do arixhiun e bardh ti mi
me rumun thot
sgjen dot me mir moj
Nga eshte amor?
I iku zeri asaj
Citim:amor esht duke kercy TANGO
Nga eshte amor?![]()
I iku zeri asaj![]()
Citim:
[i]
sgjen dot me mir moj [/B] [/B]
Citim:
po spo kerkoj se po te kerkoj ne gjej kam qen icik e zanme ...pastaj une sjam raciste ...
MC ...ne fimat indian kishim manget ke rai uno na e bane zemren uje me keto histori dashurie asurde
Citim:
Jo mi, s'me pelqen kur me marrin lirine...ato te mbysin, s'te lejne te marresh fryme(un jam peshku,lirine e kam te shtrenjte)
Shenja qe me pelqen eshte bricjapi...i ndrojtur nga aparenca,humorist ne çdo situate,akull nga jashte dhe i nxehte nga brenda![]()
Tani per ju goca
Akrepi:
Do keni nevojen e nje lloj lirie kesaj rradhe.Do kete diçka eksituese ne ajer...do argetoheni me lidhjen tuaj, do ndjeni nevojen per séduire...dhe do ja arrini...do ndjeheni femra me sexy ne bote...(kujdes nga ndonje lidhje sekrete)
![]()
Votre phrase fétiche: aime-moi. Le diable fera le reste.![]()
Citim:
O Bionde, paske romune te bukur?![]()
o cece fol per peshkun mi
leri akrepat se na kallen daten kto mi
ça thot kjo amor shtu djalli vet qenka mi
Citim:
Citim:
Ne fakt ne femrat akrep kete séduire e kemi si motto ne jete.![]()
E di qe s'kam vene re asnjehere nje bricjap? Ka ndonje ketu? Keshtu shohim pak sa e vertete qe eshte.
Le diable fera le reste("et moi, je suis le diable, mon amour").
O Bionde, paska romune te bukur?Mua gjjithe te shpifur me duken. Do jem raciste dhe une.
Citim:
hahahah yll oamor e beme chit chat do hyjne antaret e vjeter faja ,agata,shejtonja, lesha e do terheqin veshin do ankohen
une sjam shume e fjaleve preferoj te bej nga ato letrat anonime si Jovani kshuqe merru ti me ato shpjegoja qellimin e chit -chatit ...qe fajin e ka Cecila
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
o cece fol per peshkun mi
leri akrepat se na kallen daten kto mi
ça thot kjo amor shtu djalli vet qenka mi![]()
Po futem dhe une ne valle
....Per gaforret ka ndonje gje te bukur
MC.....Si nuk kish njeri per te dale sot..pffffffffffffff
Citim:
Pse mi ca ishte tema? Rrefime filozofike?Coji tek une, se me antare te vjeter se une ketu s'jane.
O Ceci, Cedrinen e paskemi brinjdhi? Uaaaaa.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po futem dhe une ne valle![]()
Citim:
Te betohem. Cedrusi eshte bricjapi...qe ngordh per ate poetin e poshter(jane dhe besnik te tmerrshem)
Citim:
Pse mi ca ishte tema? Rrefime filozofike?Coji tek une, se me antare te vjeter se une ketu s'jane.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po futem dhe une ne valle![]()
Citim:
Nje gafurr kam pasur une ne shkolle. Rob me te merzitshem jeta ime s'ka pare.![]()
Citim:
hahahah ok u tha u be..cedrusi bricajp je e sigurt moj ceci mos perhap panik ne forum
Edhe ky IPhone 3G mu merzit. Eshte koha per nje tjeter IPhone, 4G. Qe neser ne Apple store.
Citim:
Po mi, aman se jane te ftohte ne aparence por shume te rrezikshem ne shtrat...
Ps: Njerit, qe ishte bricjapi i thoja, "kur do t'a shkrij akullin tend"![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pyetje me konkrete se kaq ska me...Cthote ai horoskopi yt CEC jena te merzitshem ne gaforret...
Amori shtttttttttttt ti dreq![]()
...me bere dhe te merzitshme cfaj kam une me qe vetem per dy dite mund te isha luan hahhahahhaha
Citim:
Po mi, aman se jane te ftohte ne aparence por shume te rrezikshem ne shtrat...
Ps:![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pyetje me konkrete se kaq ska me...Cthote ai horoskopi yt CEC jena te merzitshem ne gaforret...
...me bere dhe te merzitshme cfaj kam une me qe vetem per dy dite mund te isha luan hahhahahhaha
Hahahahaha sa e lezetshme je Amor.))))
Sidomos ne te gaforres, sa romantikeeeeee qe Jena!
Citim:
Po ti moj gjitha shenjave jua ke shkri akullin?![]()
Citim:
Jo se jeni te merzitshem por sepse jeni te ndjeshem...Nuk eshte njesoj termi.
Nga ndjeshmeria,beni skenario ne tru dhe kjo çon qe tjetrit i duket bezdishmeri...par contre, jeni grindavec kur gjerat nuk shkojne ashtu siç doni ju...ca do tjeter?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Hahahahaha sa e lezetshme je Amor.))))
Sidomos ne te gaforres, sa romantikeeeeee qe Jena!![]()
Citim:
me leje kisha nje pyetje une para se te fle ...mua me natarrohen naj here fantasmat se di por jam ne krevat me peshkun e se di si gjendem me mendje ke scorpioni si shpjegohet kjo ...
Citim:
Do me thene qe ti ben sex me peshkun dhe mendjen e shetit tek scorpion-si![]()
Citim:
me leje kisha nje pyetje une para se te fle ...mua me natarrohen naj here fantasmat se di por jam ne krevat me peshkun e se di si gjendem me mendje ke scorpioni si shpjegohet kjo ...
cece kto e gjeten bricjapin mi
po ne peshqit me ke duhet te mpleksemi
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Citim:
Jemi te mire, jemi.Po degjo mua ti, hiqju llojit tone se te nxjerrim ne rruge te madhe.
Jemi vorbull qe te marrim me vete per momentin por dhe merzitemi shpejt.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
cece kto e gjeten bricjapin mi
po ne peshqit me ke duhet te mpleksemi![]()
Citim:
Uuuu ca ke humbur ne ato dy dite; te njihje Gafurrin do kapje floket me grushta.
Me vjen Gafurri nje dite e me thote:"ti do dalesh me mua". I them"uu, pse mer? Ca ka ngjare?".![]()
Citim:
Amor me le pa gjume ti mua ne vorbullen kisha manget une![]()
Citim:
Tani nje keshille nga bionde ne bionde e pranon? Fokusohu ne ate ca ke ne krevat se ato qe ke jashte tije nuk jane te tute.![]()
Citim:
Tani nje keshille nga bionde ne bionde e pranon? Fokusohu ne ate ca ke ne krevat se ato qe ke jashte tije nuk jane te tute.![]()
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.