Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kampionati Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=168)
-- Sk Tirona 2005 - 2006 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9462)
Mukaj-Nuk pranojme me te luajme po gjykoi Sopjani !
Kapiteni i skuadres se Tiranes, Devi Muka ka thene se ne ndeshjen e Peqinit, nuk ka patur asnje konfrontim personal me arbitrin, por ka degjuar kur ai i ka share dhe i ka ofenduar lojtaret e Tiranes. Muka ka thene se nje gje e tille nuk i kishte ndodhur asnjehere atij. A jeni ne dijeni se klubi juaj ka paraqitur nje ankese prane FHSF-se lidhur arbitrimin e ndeshjes Shkumbini - Tirana? "Po e di kete dhe besoj se eshte e drejte. Gjykimi ishte i dobet dhe sjellja e arbitrit ishte e paprecedente". Disa nga shoket tuaj te skuadres kane akuzuar Sopjanin per fyerje, ju patet ndonje perplasje me arbitrin ate dite? "Jo, personalisht nuk debatova asnjehere me ate, por e kam degjuar shume mire sepse kam qene afer kur ai i ka share ata dhe i ka ofenduar me fjale banale.
Me ka bere shume pershtypje sjellja e arbitrit, dhe eshte hera e pare qe me ndodhte nje gje e tille". Ju si reaguat kur degjuat nje gje te tille? "Nuk mund te beja asgje, sepse po mundohesha qe te mbaja ritmin e lojes. Veprimet e tij na shperqendruan dhe kjo pati edhe pasojat ne menyren e te luajturit". Rregullorja thote qe kur arbitri fyen nje lojtar, kaptieni i skuadres se ketij te fundit, i drejtohet personalisht arbitrit dhe ne rast se ky i fundit refuzon te degjoje, athere, kapiteni i drejtohet vezhguesit te ndeshjes. Ju e bete nje gje te tille? "Jo nuk e kam bere nje gje te tille, nuk kam folur me vezhguesin e ndeshjes. Por duhet te kuptoni se nese une do te merresha me sqarime ato momente, kur ne ishim me dhjete lojtare dhe te goditur psikologjikisht, mund edhe te humbnim.
Nuk mund te lejonim qe t'a humbisnim ate ndeshje". Gjyqtari Sopjani ka thene se ajo qe ndodhi ishte nje inskenim i lojtareve bardheblu dhe se sa here qe Tirana nuk fiton, akuzon arbitrin?? "E di se cfare ka thene ai, por do te doja qe t'i kujtoja se ishte skuadra e Tiranes ajo qe fitoi cmimin Fair Play sezonin e kaluar. Tirana fitoret te saj i ka arritur ne saj te punes dhe te gjithe e dine mire kete. Pastaj per ndeshjen me Shkumbinin edhe ne morem pergjegjesite tona dhe nuk kemi deklaruar se kemi humbur vetem per faj te arbitrit dhe te njejten gje duhet te beje edhe ai". Nese shorti do te caktoje ne te ardhmen qe Sopjani te arbitroje ndeshje te Tiranes, a do te pranonit t'a zhvillonit ndeshjen? "Jo, per mendimin tim jo. Keto jane vendime qe merren bashkarisht me klubin, por une mendoj se nuk do te ishte e drejte pas gjithe kesaj qe ndodhi"
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.