Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Pyetje dhe pergjigje per bjondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1496)

Postuar nga klaudia_usa datë 16 Janar 2004 - 21:13:

HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

hey can qenke shum i poshter si na ofendon ashtu ne ti mor cun? apapappapap u prish dynjaja ja te them dhe un nje poezi per cuant qe tallen me ne BJONDET .......

BJONDET MENDONI SE JAN BUDALLE
BJONDET MENDONI SE JAN AROGANTE
PO ME BJONDET I TRATHETONI GRATE E DASHNORET ()

{PROUD TO BE BLONDE}

Postuar nga DiKuShi datë 16 Janar 2004 - 21:20:

Talking

Un s'e kam tradhetu te dashuren kurr...
...me bjonde, por me nje brune tjeter

Postuar nga klaudia_usa datë 16 Janar 2004 - 21:30:

Talking ahahahahahhahah

hey DisKUShi po spo them te gjith po shumica e djemve lali mos thuaj jo se un e di VET lol

{PROUD TO BE BLONDE}

Postuar nga DiKuShi datë 16 Janar 2004 - 21:36:

Talking

epo shyqyr tash se me nxre namin se tradhetoj te dashuren me bjonde!!!
Aman se shkon ne gym kjo e imja dhe po e lexoi......
kujdes me ca shkruan aman

Postuar nga klaudia_usa datë 16 Janar 2004 - 22:03:

Unhappy ahahahahha cfare the

si shkon ne gym edhe e lexon ore/?? kte se kam kuptuar une

Postuar nga DiKuShi datë 16 Janar 2004 - 22:12:

Talking

ca sben ajo dreqi ime... edhe menaxhere te puna e kam.
Aman se me gjej moderator te fshije mesazhet e mesiperme se do ma beje orarin me shift nate.
vetem se po e vuni ashtu ajo ne USA je ti klaudia edhe do vish me vrap te me ndihmosh.... se ti do me kesh futur ne kete mesele me bjondet...
sa fluturon fantazia ktu e?!!!!!

Postuar nga klaudia_usa datë 17 Janar 2004 - 02:23:

Talking ahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha hahahahahha

O ZOT CKAM QESH PO KUR THEM un QE JU CUNAT INI PER TU TALLUR JO NE BJONDET AHAHAHHHA OMG DISKUSHI DEgjo lal po te doje ajo dashnorja tende le te me bertasi mua lol jo ty ok ore???? SE un sja u mbaj shum atyre qe behen xheloz per dashnoret e tyre per nje koputer thing looool OMG THIS IS FUNNY OK CIAO ........... PO TE KESH PROBELME SILLE KTU ATE SE E FJALOS UN MIRE ATE lol

{PROUD TO BE BLONDIE}

Postuar nga JamCelik datë 17 Janar 2004 - 17:06:

what did the blondie do when the bartender said , "drink's are on the house" ????
She got on top of the roof.
S'ka kuptim shqip, prandaj eshte anglisht

Postuar nga klaudia_usa datë 18 Janar 2004 - 05:24:

Talking ahahahahah

JAmcelik, Funny dude po un se kam ber ate kur ka then bartender ashtu omgg sa e exagjeroni juve punen o zottttttttt

{ProUD TO BE BLONDE}

Postuar nga klaudia_usa datë 18 Janar 2004 - 06:57:

Talking ahahahahahahhaah

DOn kISHOTI pO un jam 20 vjet o azil car do bej un do bej bisede parlamenti ktu pse osht kjo ,per te qeshur per qef pastaj un se kam ber veten edhe sjam e atilla te me trathetoje dashnori jam bjonde vete PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP lol ajde ciao po mos te pelqeje si fals un mos me fol kush te shtyvi ty ajde kyyy;;;;

{Proud TO BE BLOnde}

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.