Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 74 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Perse e kaloi rrugen pula?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15082)

Postuar nga akrepi2008 datë 06 Janar 2009 - 05:10:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahahahahahahahah, u mbush kjo tema jote bris...!!! o zot sa mbajn me qesh nje grup njerzish ktu)

Agrepi2008=(shpjegon per here te pare se pse i iku pula)

ndoshta kishte edhe te drejte pula qe kaloi ne anen tjeter dhe me la, se une isha shume i zene me pune vitin qe kaloj, gjithe vitin i kam shkuar mbrapa nje cuni me emer kurti, dhe nuk kisha kohe me u marr shume me pulen...se une jam agrepi=professional stalker...
se une jam shume clever dhe ai se kupton dot se kush jam une.
p.s. njehere e kisha antarsimin me emer deadal=pastaj agrepi2008=etj etj, une i nderroj emrat shpesh se jam misterioz i madh dhe nje goce qe eshte lindur e rritur ne te njejtin vend ku kurti eshte lindur, (dmth me "gomar") me don shume, me quan VIP and we have bonded ever since we knew that we share the same womenly (twisted ones) intuition about things...

kurt mos u boj kaqol se gomarin nuk e kisha per ty. kjo eshte teme humori mer cun. a je i zoti me shkrujt edhe ti ndnje gje? budallalleqe ! po na ben edhe si hulumtues nick-esh tani. ene njehere mos u bej kaqol

Postuar nga lost_soul datë 06 Janar 2009 - 11:57:

kontinenti
pula = pu + la ose la + pu
pu vjen nga shkurtimi i fjales pune ose pun
pra pula nderroi rrugen se la punen

ns-6
Mos me pyesni per keto gjera, se une jam cun serioz dhe nuk merrem me kalamanlleqe.
Tani vazhdojme me temen: qelizat kancerogjene te kapularet - ashtu kapilaret desha te them. Code: AB73492

kurti (bored)
me 20 ore pune ne muaj, ajo jetonte ne nje dhome te vetme me kuzhine dhe banjo shared me meksikane dhe aziatike. Shume jete boring, prandaj shkoi ne krahun tjeter te nje kazino.

tolstoi dhe el-nino
36:5 Sepse Ne i thame asaj: Kalo rrugen! A nuk tregon kjo per madheshtine Tone? Adhurimi i takon vetem Pules. Kjo eshte vetem per ato qe kane intelekt.

treshi.
Kemi dy pula dhe tre gjela. Kush e gjen qfar dite asht sot?

akrepi
sepse, ne kete ane te rruges mund te rrinte ose pula ose gjeli ose vdekja.

Postuar nga kurt datë 06 Janar 2009 - 15:27:

vetem njehere lost, kjo eshte teme qe mund te pershkruash mendimin e dikujt vetem njehere...
p.s ne ate te paren qe ti bere akoma qeshi kur e mendoj...
besides! i have always had my own place, unike some mamas boys here that like to show off as smooth operators in diapers

(p.s. nuk e kam per ato cunat e mire qe ndihmojn familjen, por per ato kulimat qe vetem shohin endrra me sy hapur)

Postuar nga briseide datë 06 Janar 2009 - 15:42:

Akrepo me ke dhene koerence te pakten me ate pergjigje!E vertete qe pertoj te shkruajne fakt,edhe pse i di te gjitha. :p

Postuar nga akrepi2008 datë 06 Janar 2009 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Akrepo me ke dhene koerence te pakten me ate pergjigje!E vertete qe pertoj te shkruajne fakt,edhe pse i di te gjitha. :p

Ler per zotin! Po dite gje per mua mos e thuaj se po behet dhe verifikimi i dosjeve dhe me perishet biografia

PS: po doli vertete kush jam do tmerroj dynjane...

ika se po shoh nje gjel teveqel duke kaluar...do shkoj ta pyes si e ka hallin

Postuar nga AndreaPirelli datë 06 Janar 2009 - 23:05:

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
ika se po shoh nje gjel teveqel duke kaluar...do shkoj ta pyes si e ka hallin

Thuaji te hypi ne trotuar kaqolit ........... .

Postuar nga akrepi2008 datë 06 Janar 2009 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Thuaji te hypi ne trotuar kaqolit ........... .

murit me koke i bihet o koleg...po kaqolit veshtire...

pstaj eshte kohe e bukur.. por edhe po te kishte rrufe...

Postuar nga briseide datë 06 Janar 2009 - 23:13:

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008

Ler per zotin! Po dite gje per mua mos e thuaj se po behet dhe verifikimi i dosjeve dhe me perishet biografia

Pa merak,me te degjuar i kam dhe une!

Postuar nga akrepi2008 datë 06 Janar 2009 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Pa merak,me te degjuar i kam dhe une!

Te lutem mos...mos ma bej kete...te gjithe e moren vesh se ti dicka ke degjuar dhe dmth qe ata nuk e dine se edhe une me te degjuar e kisha qe ti e ke degjuar ate qe kisha degjuar dhe une...

e gjora kafshe... sa do kete vuajtur

Postuar nga kurt datë 07 Janar 2009 - 03:53:

kur gjelat kulima, clowns dhe fakira, kalojn kohen vetem duke ia mbeshtetetur njeri-tjetrit gjithe dite e nate ktu, atehere pules i duhet te kaloje ne anen tjeter te rruges ose te vrasi veten e shkreta...
"jam dakord o koleg" i thot ai! cfar!!? jeni biznes patners ktu ne FH?!?! a e quani full time job being here!!!?! i know deadal does ka zgjellur karrrier to stalk people first.... karrier first, pula second...

fucking clowns..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 74 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.