Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- sa rendesi ka bukuria per njeriun (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1602)
Per femren ka rendesi...se meshkujt e shtyn disi dhe kur skan aparence lol
Sherben si celes per te hapur portat e cdo fushe te jetes. Se sa e zonja/-i zoti je ti mbash hapur duhet me shume se aq.
P.s ( E kam thene njehere kete me duket. Po bie ne perseritje mendimi. Keshtu ndodh kur hapen shume tema te ngjasghme ne permbajtje.)
gjithe kam then qe meshkujt nuk rriten kurr po acoma dhe nje her femijaca gjithmone
se kuptojn jeten e aq me teepr femren kurr
Citim:Po çfaj kemi ne qe femrat jane kaq te komplikuara .
Po citoj ato që tha dylan
gjithe kam then qe meshkujt nuk rriten kurr po acoma dhe nje her femijaca gjithmone
se kuptojn jeten e aq me teepr femren kurr
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po çfaj kemi ne qe femrat jane kaq te komplikuara .
Kete e ka thene nje njeri qe dominoi pothuajse gjithe boten.
Citim:Napoloni.
Po citoj ato që tha dylan
pa he cili
qe jemi te komplikuara them po me plot gojen po betoheeeeeeeeeeeeeeeem sa shume pakomplikuar mundohem te behem po serish meshkujt ste kuptojne s e ste kuptojne dhe shqip tjua thuash serish ste kuptojne
e une epr vete shqip e them gjithmone kush do qofte kshu jam msu turcen se di smund ta perdor me rendon smundem
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po çfaj kemi ne qe femrat jane kaq te komplikuara .
Kete e ka thene nje njeri qe dominoi pothuajse gjithe boten.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
NEse nje vajze te duket se eshte e komplikuar atehere ashtu do ti dukeni dhe ju asaj.![]()
p.sh ne femrat e kemi te veshtire te kuptojme :
se si meshkujt per nje fjale goje mund te vriten.
- Se si mund te vene kafeneve e pine kafe ne tavoline me persona qe dhe mund te mos t'ju hahet muhabeti.
Qe e keni me mire te mbyllni telefonin e mos pergjigjeni te dashures, gruas kur jeni me shoket dhe pastaj ankoheni pse behet e bezisshme. Nuk ju vete mendja se pergjigja me heren e pare apo te mos genjyerit mund ta bejne femren te mos ju marri me . Dhe me e bukura sikur partnerja te mos ju pergjigjet juve ne telefon eshte normale dhe te acaroheni e bezdisni minute per minute ti kerkoni llogari.
- Se si kerkoni ti fshihni emocionet, ndjenjat, trishtimin nga frika se mos tregoni dobesi..
-Se si doni ta keni me cdo kusht ju pultin e tv kur jeni para tv.
- Se si i qepeni nje femre nga pas edhe pse ajo mund t'ju refuzoj vazhdimisht.
Se si beheni cope per ta bere per vete nje femer gati i gjunjezoheni dhe pasi e keni shtene ne dore luani rolin e indiferentit, te fortit.
Nuk e keni problem te rrini me ore te tera ne kafene, por s'duroni dhe nje ore shopping qofte dhe per te miren tuaj.
Etj,etj,etj................ kur te me kujtohen. Me nje fjale dhe ju meshkujt jeni shume te komplikuar per ne femrat.![]()
Citim:Ato qe rreshtove vetem sa e thjeshtojne gjithnje e me shume mashkullin.
Po citoj ato që tha Deb*
NEse nje vajze te duket se eshte e komplikuar atehere ashtu do ti dukeni dhe ju asaj.![]()
p.sh ne femrat e kemi te veshtire te kuptojme :
se si meshkujt per nje fjale goje mund te vriten.
- Se si mund te vene kafeneve e pine kafe ne tavoline me persona qe dhe mund te mos t'ju hahet muhabeti.
Qe e keni me mire te mbyllni teleonin e mos pergjigjeni te dashures, gruas kur jeni me shoket dhe pastaj ankoheni pse behet e bezisshme. Nuk ju vete mendja se pergjigja me heren e pare apo te mos genjyerit mund ta bejne femren te mos ju marri me . Dhe me e bukura sikur partnerja te mos ju pergjigjet juve ne telefon eshte normale dhe te acaroheni e bezdisni minute per minute ti kerkoni llogari.
- Se si kerkoni ti fshihni emocionet, ndjenjat, trishtimin nga frika se mos tregoni dobesi..
-Se si doni ta keni me cdo kusht ju pultin e tv kur jeni para tv.
- Se si i qepeni nje femre nga pas edhe pse ajo mund t'ju refuzoj vazhdimisht.
Se si beheni cope per ta bere per vete nje femer gati i gjunjezoheni dhe pasi e keni shtene ne dore luani rolin e indiferentit, te fortit.
Nuk e keni problem te rrini me ore te tera ne kafene, por s'duroni dhe nje ore shopping qofte dhe per te miren tuaj.
Etj,etj,etj................ kur te me kujtohen. Me nje fjale dhe ju meshkujt per ne jeni shume te komplikuar per ne femrat.![]()
Sa e pa kenaqur nga martesa mi deb. Une te kam sygjeruar te kesh dhe nje te dashur on the side se jemi shume te thjeshte... Skerkojme llogari, vijme shopping me ju, se keni iden ku ndodhemi, skerkojme me e mbajt ne pultin, nuk behemi xheloz, nuk ju bezdisim ne tel, gjithmon u themi shpirt kur hapim tel dhe ju pergjigjemi, nuk acarohemi per asnjelloj arsye...ndodhemi dhe te vemendshem kur flisni :p etc etc
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.