| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)
Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hajde bringo na trego se i ben intriguese tregimet, gjithashtu eshte interresante per mua meqe nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare ktu, e sidomos nga ato qe ti pershkruan as nuk i kisha imagjinuar...:p

Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju
Citim:hahahah e kam theksuar ne fjaline e fundit, sidodmos nga ato qe pershkruan briganti, as nuk i kisha imagjinuar:p
Po citoj ato që tha shejtania
e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt![]()

ehe e kapa me vonese, por te pakten kishe thene goce ne moshe se jo per gje po 47 vjec protagonistja kryesore e romanit aventurat e Brigos 
:)
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!
Re: :)
Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!![]()

Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.
Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!
Re: :)
Citim:shko mor pyk, po ku te ofendova dhe ku t'u shpifa!!?
Po citoj ato që tha Briganti
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!![]()
per intelektual e mban veten! 170 femra i ke pas qe i pohon
cfar thashe une qe tingellon si shpifje apo tallje?!!
he praaaa amor!
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.
Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Hajde teme hajde...
Dembele te lexoj me imtesi :p
Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.
| Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.