Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:34:

Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

hajde bringo na trego se i ben intriguese tregimet, gjithashtu eshte interresante per mua meqe nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare ktu, e sidomos nga ato qe ti pershkruan as nuk i kisha imagjinuar...:p

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2009 - 03:39:

Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

hahahah e kam theksuar ne fjaline e fundit, sidodmos nga ato qe pershkruan briganti, as nuk i kisha imagjinuar:p

hajde mos u ban shejtane me mua tani

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:41:

ehe e kapa me vonese, por te pakten kishe thene goce ne moshe se jo per gje po 47 vjec protagonistja kryesore e romanit aventurat e Brigos

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 03:50:

:)

Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:51:

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

he mo dhe ti se dhe pak humor do bejme sa seriozisht i merrni sikur po vendosni fatet e kombit ketu ej zot.

Brigo hap 1 teme tjeter e kam seriozisht tani hajd se ketu i dhame mendimet.

p.s. bycpalare je vet se une jam pastertore

Postuar nga amor alucius datë 14 Maj 2009 - 03:58:

Exclamation

Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2009 - 04:21:

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
shko mor pyk, po ku te ofendova dhe ku t'u shpifa!!?per intelektual e mban veten! 170 femra i ke pas qe i pohon cfar thashe une qe tingellon si shpifje apo tallje?!!
hajde tani mor merhum se as nuk me plas te bej shaka me ty, te tillla shaka qe ti as nuk i kupton here pas here qe vec te rrisin vlerat si karakter me sense humori te persosur nese do e kishe sadopak intelektin ti kuptosh... konsideruar rrethanat e temave te tua...

Enya, nuk ja vlen te shajsh ashtu, njerzit ose i pranon ashtu sic jane, ose nuk flet me to aspak, kshutqe mos u shaj me, keshille miqeosore meqe te kam shoqe dhe patriote...

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 04:23:

he praaaa amor!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Po he praaaaa, ate them dhe une! Ketyre iu ha, e kruajne, pasi e kruajne, pastaj iu djeg. Hej zot! Ore bebusha, nese s'me pelqeni, lermeni ore en hallin tim! Hej zot! Me lini ore, se kaurdisem vetem me IQVLOREN une, me abndononi po ua mbajti! Hahaahaaa! Ufffff c'me ka gjet mu. Hyra ne valle e nashithi nuk dal dot!
P.S. Miqesisht femrave iu bej kujtese te permbahen ne te shara. Mua nuk me bejne gje, asnje qime nuk me leviz, per zotin. Vetem kam hall se vene ne dyshim feminilitetin e tyre. Nuk me vjen mire te komunikoj me mushka! Vec SHEJTANES qe eshte me mira ne bote, kuptohet!

Postuar nga Iyua datë 14 Maj 2009 - 04:41:

Hajde teme hajde...

Dembele te lexoj me imtesi :p

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2009 - 04:51:

Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.