Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 72 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Matematikë dhe Gjeometri (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=9)
-- Nje pyetje llogjike. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17900)

Postuar nga Deb* datë 21 Nëntor 2010 - 04:29:

Tani , qe te hipi une ne nje autobus vetem me meshkuj, dua vendin afer shoferit. Shoferi duhet te jete mosha ime, terheqes, trup i lidhur, ndryshe s'hipi. U zgjidh problemi.

Postuar nga BIONDIA datë 21 Nëntor 2010 - 04:30:

me leje... ka noj sedilje bosh dhe per mua

Postuar nga Deb* datë 21 Nëntor 2010 - 04:40:

Bionde, une shoqeri dua, por kam hall se ti ke kritere te tjera per shoferin. Mos na hap pune ime, se do fillojme nga e para pastaj.

Postuar nga al74 datë 21 Nëntor 2010 - 04:41:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me leje... ka noj sedilje bosh dhe per mua

posi jo ri...ti merru me moshen e pasagjerve tashi se shoferin e futi n'rronj katrore Deb ...anej ka fundi ke ate llatucin kacurrels qe kerkojshe

Postuar nga BIONDIA datë 21 Nëntor 2010 - 04:45:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

...anej ka fundi ke ate llatucin kacurrels qe kerkojshe

Debora po jemi ne autobus moj cupe cme flet sikur je ne universitet car kriteri thua ti moj hahhaahh qyqa pse re kur qeka bere kacurrels Orfeu hahahah mos me eshte bere Orfea dhe ai se nje autobus me burra helbete nderrohet mendja ...

Postuar nga al74 datë 21 Nëntor 2010 - 04:54:

Citim:

Debora po jemi ne autobus moj cupe cme flet sikur je ne universitet car kriteri thua ti moj hahhaahh qyqa pse re kur qeka bere kacurrels Orfeu hahahah mos me eshte bere Orfea dhe ai se nje autobus me burra helbete nderrohet mendja ...

nuk di gjo se si o bo...boni proven e vertetimit
ene ket e din ri a un duhet me ta thon ...hej bela e modhe

Postuar nga Deb* datë 21 Nëntor 2010 - 19:18:

Citim:

Bionde e kisha fjalen per kriterin e moshes. Une nuk hipi po nuk qe mosha ime, po ti? Duhet te biesh dakort me mua se keshtu e zgjidhim dhe punen e moshes se shoferit. Po kundershtove na hape pune pastaj. Do me lesh mua perjashta autobusit.

Postuar nga cecilia datë 22 Nëntor 2010 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

kush ta zgjidhi komshiu? LOOL

JO mi komshiu me zgjidh anatomine jo matematiken

Postuar nga BIONDIA datë 22 Nëntor 2010 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Bionde Une nuk hipi po nuk qe mosha ime, po ti?

E preferoj ma te vogel se vetja ime se keto moshataret e mi i kam pak frike mos mi bie noj infart e me nel autobuzi ne rruge

Postuar nga cecilia datë 22 Nëntor 2010 - 00:54:

O kush i erdhi forumit Ylli polar

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 72 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.