Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Fjalori i keq te femrat. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18090)
Postuar nga BIONDIA datë 08 Nëntor 2010 - 02:48:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde s'te kam pare ndonjehere ne forum une ty te shahesh me fjalor te piste me ndonje.
Debora po pse per fjalet e pista ne forum ishte tema apo ne jeten e perditshme ?
Postuar nga BIONDIA datë 08 Nëntor 2010 - 02:53:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionden jo njehere. Me shume mund te jem zene une se Biondja.
Po pse do zihem une do ndaj token e babes ...une kancelloj kollaj Debora te vras me pambuk te fshij nga cdo gje te eliminoj pa fjale por me vepra
fjalorin e piset e perdor kur jam ne makine ne stadium kush shikoj naj ndeshje po nuk eshte se cdo sekonde them "ta q... kete e q...ate" ska pse te gjykohet nje femer qe ka nje fjalor te tille cdo njeri e ka per veten e vet ...
Postuar nga Deb* datë 08 Nëntor 2010 - 02:53:
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Debora po pse per fjalet e pista ne forum ishte tema apo ne jeten e perditshme ?
Kudo.
Angel kam pare dhe me keq.
Postuar nga Glaukus datë 08 Nëntor 2010 - 02:57:
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
une pervec kaktusit skam pa ndonje femer tjeter te shaje me fjale ofenduese
ti i quan te pista ato ??
p.s. - prit se do kesh kohe Angel
sa per temen
i kam qef femrat qe flasin piset , ose me sakte varet nga lloji ( niveli ) i femres qe i perdor dhe ku i perdor
Postuar nga AngelDevil datë 08 Nëntor 2010 - 02:59:
ene une kete them Gla ... pra duhet te dish ku, kur si dhe me ke ti perdoresh kjo e gjitha.
Postuar nga Deb* datë 08 Nëntor 2010 - 03:02:
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
ti i quan te pista ato ??
p.s. - prit se do kesh kohe Angel
sa per temen
i kam qef femrat qe flasin piset , ose me sakte varet nga lloji ( niveli ) i femres qe i perdor dhe ku i perdor
Glak ti i ke qejf kur flasin piset ne krevat, me shume besoj.
Mendoje ta prezantosh me shoqerine dhe ajo t'ja nisi...
Ketu dallohet niveli sic e the. Femra e ulet e perdor vend e pavend, kurse nje tjeter e perdor me lezet, dhe atehere kur duhet, dhe mbi te gjitha me personat qe e kuptojne.
Postuar nga BIONDIA datë 08 Nëntor 2010 - 03:09:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Femra e ulet e perdor vend e pavend, kurse nje tjeter e perdor me lezet, dhe atehere kur duhet, dhe mbi te gjitha me personat qe e kuptojne.
Debora me bej pak ndarjen midis nje femre te larte e piset intrigante kalkolatore ne shpirt dhe pse nuk flet fjale te tille dhe nje te ulet (dhe pse per mua ska te larta e te ulta jane femra me te mirat e fatit te tyre dhe me te keqijat asnje nuk lind e tille) qe ndoshta vetem fjalet ka te tilla por ka nje shpirt te mire ...une do preferoja kete te fundit te shoqerohesha sesa me shejtore siperfaqesore ?
Postuar nga cecilia datë 08 Nëntor 2010 - 03:15:
Citim:
Debora me bej pak ndarjen midis nje femre te larte e piset intrigante kalkolatore ne shpirt dhe pse nuk flet fjale te tille dhe nje te ulet (dhe pse per mua ska te larta e te ulta jane femra me te mirat e fatit te tyre dhe me te keqijat asnje nuk lind e tille) qe ndoshta vetem fjalet ka te tilla por ka nje shpirt te mire ...une do preferoja kete te fundit te shoqerohesha sesa me shejtore siperfaqesore ?
Ja pse i dashuroj shpirtin une kesaj 
Postuar nga Deb* datë 08 Nëntor 2010 - 03:19:
Citim:
Bionde nuk di cfare te te them ty. por femra shenjtore nuk kam njohur. Te gjitha kane difektet e tyre. Te gjitha ne nje moment te caktuar e humbasin toruan me te drejte apo jo, por menyra se si e humbasin ndryshon. Une per vete, sado te zihem me nje person, nuk i them dot kurve, e permend organet gjenitale, etj. Nuk e bej dot, dhe nuk dua. Une dhe kur e prish gojen me dy fjale, nuk ndjehem mire sinqerisht edhe pse personi mund te meritoje dhe fjalen e fundit.
Nuk me cliron sharja me fjale te pista. Nuk me ben te ndjehem mire. Mbase ndikon dhe familja. Nuk kam degjuar asnjehere prinderit e mi te shajne me fjale te pista. Ashtu u rrita dhe une. Te tille e pata dhe shoqerine e shkolles se mesme
Ne shkolle te larte edhe pse kisha shoqe qe flisnin me fjale te pista, asnjehere nuk i perdora vet.
Nese ti p.sh e nxjerr dufin me fjale te pista une se bej dot. Nuk mundem, dhe nuk dua. Nese e bej dije qe s'jam ne rregull. Nuk eshte normale per mua.
Por ama nuk them qe jam shenjtore. Kam dhe une ato te miat.
Postuar nga Glaukus datë 08 Nëntor 2010 - 03:20:
Re: Fjalori i keq te femrat.
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Mua me ndodh shpesh me degju vajza qe shajn me shume se meshkujt nganjeher...tingllimi i fjalve ne gojen e nje femre pra sdi se si mduket..thjesht per arsyen se nje femer eshte e brisht, e bukur kur shan e humb at imazhin femror.
Si e mendoni ose si e vleresoni ju nje femer qe perdor nje fjalor te pist???
qe te mos dalim nga tema
pra bohet fjale per fjalorin qe mund ta perdori nji femer dhe ajo mund te jete : avokate , kryetare parlamenti , nji pastruse , nji semaforiste etj ....
pra eshte me se e sakte qe mund ta perdorin te gjitha , por gjithmone varet vendi , situata , me ke i perdor etj ...
dhe them se nuk do mjaftohesha qe te Vleresoja nji femer vetem nga fjalori qe ajo perdor , do shikoja içik ma poshte siperfaqes