Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Elbasani (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2263)
hahahaha tu bafsha kurban sa kohe kam pa e degjuar kete fjale
naten e mire dhe ti
History
1923 Founded as "KS Urani" - Elbasan a merger of "Afërdita" & "Përparimi", both of Elbasan
1930 League debut (04.2.1930) Urani Elbasan-Teuta Durrës 1-0
1932 Named "KS Skampa"
1939 Named "KS Bashkimi" of Bashkimi
1949 Named "Elbasani"
1950 Named "Puna" of Elbasan
1958 Named "KS Labinoti" of Elbasan
1991 Named "KS Elbasani"
1997 Named "KF Elbasani", after the soccer branch announced their independence from the Club
Champion 1984,2006
Cup Winner 1975, 1992
Super Cup 1993
-------------------------------------
Klub me nom jeni vallahi..... dy kampionate ne 85 vjete histori nuk jane pak.
Dhe fakti qe keni fituar dy here kampionatin ne 20 vjet...... edhe Interi ua ka zili ...... .
hahaha ho turll por ne nuk kemi nevoje te fitojme kupa kampionate se lojtaret tone jane fitues dhe kur nuk fitojne
Pastaj me vjen keq qe flet ne kete menyre por kur ishim ne Komunizem ai xhaxhi qe na udhehiqte nuk donte qe pervec
TIRONES se ishte ai atje ,
PARTIZANIT se na kishin cliruar
dhe DINAMOS se ishin fuksat e sigurimit ta fitonte njeri tjeter.
Ndoshta ste kujtohet por kur labinoti doli Kampion tranjerin na e trasferuan sespe nuk zbatoi urdhrat e PARTISE se duhet te fitonit keto skuadra .
Pastaj ekipet e permendura me lar kane si presidenta ato qe sot bene ate tragjedi ne kemi president nje njeri te thjeshte jo BOSSSSSSA
sa per interin mo na ofendo te lutem mos na krahaso me skuadra te tilla hahahahah
HASOLO UNA SKUADRA ALBANIA E QUELLA E
ELBASANI MANIA
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahaha ho turll por ne nuk kemi nevoje te fitojme kupa kampionate se lojtaret tone jane fitues dhe kur nuk fitojne![]()
Pastaj me vjen keq qe flet ne kete menyre por kur ishim ne Komunizem ai xhaxhi qe na udhehiqte nuk donte qe pervec
TIRONES se ishte ai atje ,
PARTIZANIT se na kishin cliruar
dhe DINAMOS se ishin fuksat e sigurimit ta fitonte njeri tjeter.
Ndoshta ste kujtohet por kur labinoti doli Kampion tranjerin na e trasferuan sespe nuk zbatoi urdhrat e PARTISE se duhet te fitonit keto skuadra .
Pastaj ekipet e permendura me lar kane si presidenta ato qe sot bene ate tragjedi ne kemi president nje njeri te thjeshte jo BOSSSSSSA
sa per interin mo na ofendo te lutem mos na krahaso me skuadra te tilla hahahahah
HASOLO UNA SKUADRA ALBANIA E QUELLA E
ELBASANI MANIA
Forca VERDHE E BLUTE!
.........
Ej , trull, dhe sikur Elbasani nga kategorija te dali, prap ngelet ekipi i zemres!
po jo te dali kategoria por dhe te lozi me lagjet se nderroj skuadren
FORCA VERDHE E BLU SE JETEN JAP PER JU
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Forca VERDHE E BLUTE!
.........
Ej , trull, dhe sikur Elbasani nga kategorija te dali, prap ngelet ekipi i zemres!
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mua ma thua.... Une e kam provuar.... nuk e di sa do rezistosh ti ..
Ajo bluza si e Ukraines duket ..... .
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Po ne e kishim fjalen per ekipet e vendit tone!
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.