| Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)
per te gjith juve :-)
nese doni te kuptoni mekanizmin qe lejon mbarevajtjen e jetes mbi tok kerkoni me google ket term PHALLUS shum vajza do e kuptojn per çfar behet fjal dhe do ken me shum horizont mbi rendesin e sekseve :-) dhe perqindjen e avantazheve :-)
Re: te gjithve
Citim:
Po citoj ato që tha BETERRJA
O milet ku jeni mo keshtu po flisni per nje qenje njerezore qe mashkulli pa te eshte kote ,femra eshte dhe do te jete thelbi i jetes se mashkullit sepse nuk jeni asgje pa te ,dhe mos e vleresoni femren si nje objekt sherbimi per ju meshkujt nuk eshte ashtu femra eshte kryesorja ne jeten mashkullore , lexova nje qe kishte thene se femra me te ishte vetem 37 minuta dhe kaq ) desha vec ti them ,me duket se je rrit ne jetimore o djale
FEMRA ESHTE AJO QE KA FUT DJALLIN NE SHISHE
POR VET AJO E KA NXJERR NGA SHISHJA :
Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
Citim:
Po citoj ato që tha alexi
per mua si mashkull qe jam femra loze nje rol qe nuk sjell prodhim por vetem shkaterim
zoti ka thene femrat jane nje pjese e krevatit
po hajde tu ua mbushesh mendje femrave
Re: vlora angle
Citim:
Po citoj ato që tha shangai
femrat per mue jan kot
ti me kujtove filmin me XINEN
QE ISHTE NJE FSHAT PLOT ME FEMRA DHE NUK KISHTE ASNJE MASHKULL
edhe femrat nuk bejne dot pa mashkull
se cmenden
jane njelloj si ne femer e virgjert
kur e xhvesh dhe e le thate
keshtu beni ju
une e quaj krim tua besh femrave keshtu si keto krime i kam bere me shumice
po me ka fal zoti!
Re: Re: vlora angle
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Perfundimi eshte qe i qeke kthyer prapanices djalo....
Re: BELGIUM
Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe
Re: BELGIUM
Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe
eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me
re
Citim:
eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me
Tani kjo pun na ke naj ven te madh per tu diskutu se te gjth e dime qe te dyja palet nuk bojn dot pa njera tjetren. Edhe meqe u diskutu pak puna e Eves me siper (pa dal jasht teme) burrat duhet te jen te lumtur pasi nese nuk do e kishte mar ajo guximin nuk do kishte shumim te rraces njerzore. Prandaj gruaja mori guximin e para dhe te them te drejten sot e kesa dite qendron ne genin e tyre qe jan teper guximtare. I shikon te vetme larg shtepive duke studiuar e punuar dhe duke menduar per krijim familje.
Tjeter eshte se respekt nderim dhe ndihm meriton ai qe gjithmon eshte me i dobet. Pastaj mos e zgjasim me shum se vetem fuqiaj e krijimmi te trashegon femra mund te barazohet pa frike me fuqin e vet Zotit.
Per mu femra eshte krijimi me i persos qe ka bo natyra. Lum ne qe i kemi.
| Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.