| Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6218)
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Lela ti e di here pas here behet ndonje lufte ketu te ne por nuk e kemi me te keq jo.
Kam qen vet pjes e sherreve te tema Une ti dhe vdekja dhe e di si vene kto pune po nejse.
Njerzit diskutojn per tu sqaruar,te pakten jane direkt e si thone gjerat prapa kraheve.
Keshtu mendoj une te pakten.
Por gjerat rrregullohen avash avash.
Pastaj lere se pipinot me keq se ne jan po he... :p :p
Une kam nje ide .
Le te hapet nje tem -sherr per te gjithe.Ke moderator dhe ke antar urreni.
Dhe ja u zgjidh ky problem
Haleluja haluluja.
Si gjyqtar jam i mendimit te vij dikush i Osbe-es
Ok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat
...naten
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti.Mu mbush mendja do ndryshoj profesion

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri![]()
po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat
![]()
Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen...naten

Citim:
Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p![]()
![]()
![]()
![]()
. Kush me ndimon te me thote emrin e ketij talenti
?
blerona qereti, gjyste vulaj, madona shqiptare, sinani, ato motrat ismaili nga kosova, dhe disa tjere qe spo me kujtohen.. I love Aurela Gace
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...![]()
![]()
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj![]()
...jo kenget kuptohet...
kiff iqvlora....flm...gjithashtu....
sikur te ishte pyetja qe ju pelqejne eee do pergjigjesha keshtu ka plot qe nuk me pelqejne per cilin te shkruaj
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Gaboheni rende djalosh
Me vjen keq mor ridii qe u dhenke informacion te gabuar forumisteve.Degjo ketu moj vajze:BBF eshte nje stacion televiziv i cili transmeton gjer ne 90% ajken e muzikes popullore shqipetare,te cilen bota na i ka zili dhe ne mburremi me te.Mos e beso kete djalosh se nuk po te thote te verteten.Kur ta shikosh vete atehere do te bindesh.Ah po, eshte nje stacion tjeter qe transmeton muziken e femrave me shale e gjokse perjashtaKjo eshte muzike e lehte shqiptare e kompozuar moteleve..Ketu nuk ka talent,por ekspozim te lakuriqesise.Edhe mua me pelqen muzika e lehte e kenduar bukur nga kengetare te talentuar,por ne asnjemenyre lakuriqesia femerore,sepse ajo nuk me percjell asgje.Ndofta disa u duhet per dicka tjeter...
Respekt per muziken popullore shqipetare.Aty eshte derdhur shpirti i artistit te madh popull.Une do te thosha se edhe muzika popullore eshte bere me moderne.Ajo eshte nje ushqim shpirteror per ata qe e dashurojne kete perle.
Per muziken e lehte ne jemi fundi i kavallit ne Europe,pa lere ne bote.
Citim:
Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p![]()
![]()
![]()
![]()
| Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.