Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6218)

Postuar nga Tulipani datë 20 Maj 2007 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Lela ti e di here pas here behet ndonje lufte ketu te ne por nuk e kemi me te keq jo.
Kam qen vet pjes e sherreve te tema Une ti dhe vdekja dhe e di si vene kto pune po nejse.
Njerzit diskutojn per tu sqaruar,te pakten jane direkt e si thone gjerat prapa kraheve.
Keshtu mendoj une te pakten.
Por gjerat rrregullohen avash avash.
Pastaj lere se pipinot me keq se ne jan po he... :p :p
Une kam nje ide .
Le te hapet nje tem -sherr per te gjithe.Ke moderator dhe ke antar urreni.
Dhe ja u zgjidh ky problem
Haleluja haluluja.
Si gjyqtar jam i mendimit te vij dikush i Osbe-es
Ok

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Postuar nga diabolic datë 20 Maj 2007 - 05:02:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti. Mu mbush mendja do ndryshoj profesion

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Postuar nga diabolic datë 20 Maj 2007 - 05:04:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Kujt i thua.
Une nja 6 muaj mora pjese dhe desh me arrestuan per agjitacion e propagand.
Mos ja thuj njeriut po lela me enigmen jan sigurimset ma te keqia :p

Ps:Naten yllo naten...

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Maj 2007 - 05:12:

Citim:

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Prandaj je arratisur ti:

Nje tjeter qe me sjell neveri eshte nje kengetare te ciles nuk po me kujtohet emri por neper video qe e kam pare pelqen te paraqitet si turke vishet me citjane . Kush me ndimon te me thote emrin e ketij talenti ?

Postuar nga Niqua datë 20 Maj 2007 - 09:49:

blerona qereti, gjyste vulaj, madona shqiptare, sinani, ato motrat ismaili nga kosova, dhe disa tjere qe spo me kujtohen.. I love Aurela Gace

Postuar nga IQVLORA datë 20 Maj 2007 - 15:27:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj ...jo kenget kuptohet...

Te behsha ''varrin,, kur te vesh 120 vjet.Qenke dreqi vet.Vertet me bere per te qeshur moj djallushe.Nuk jam njeri nurezi,por spara qesh shume.Jam tip i atill,por zemren e kam flori per ju vogelushet shqiptare.Inatin nuk e mbaj shume dhe jam njeri qe fale.Ndersa po me shave atdheun tim ne pergjithesi dhe vecanerisht te bukuren Vlore e ke pisk me mua.

Me kete tip qe paske vogelushe ty po ti fale te gjitha.Qofsh e bekuar vogelushe!

Pac jete lumtur e te gjate!

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 22:36:

kiff iqvlora....flm...gjithashtu....

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 22:41:

sikur te ishte pyetja qe ju pelqejne eee do pergjigjesha keshtu ka plot qe nuk me pelqejne per cilin te shkruaj

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Gaboheni rende djalosh

Me vjen keq mor ridii qe u dhenke informacion te gabuar forumisteve.Degjo ketu moj vajze:BBF eshte nje stacion televiziv i cili transmeton gjer ne 90% ajken e muzikes popullore shqipetare,te cilen bota na i ka zili dhe ne mburremi me te.Mos e beso kete djalosh se nuk po te thote te verteten.Kur ta shikosh vete atehere do te bindesh.Ah po, eshte nje stacion tjeter qe transmeton muziken e femrave me shale e gjokse perjashtaKjo eshte muzike e lehte shqiptare e kompozuar moteleve..Ketu nuk ka talent,por ekspozim te lakuriqesise.Edhe mua me pelqen muzika e lehte e kenduar bukur nga kengetare te talentuar,por ne asnjemenyre lakuriqesia femerore,sepse ajo nuk me percjell asgje.Ndofta disa u duhet per dicka tjeter...

Respekt per muziken popullore shqipetare.Aty eshte derdhur shpirti i artistit te madh popull.Une do te thosha se edhe muzika popullore eshte bere me moderne.Ajo eshte nje ushqim shpirteror per ata qe e dashurojne kete perle.

Per muziken e lehte ne jemi fundi i kavallit ne Europe,pa lere ne bote.

jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 22:52:

Citim:

hahahahahahahahhahahahahahahhaa e bukur kjo qafsha vjerren

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.