Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Sexi :
Citim:
Une e kam thene qe ne fillim nja 30% eh po atyre te tjereve hiqi vize...
sa per babin tim se meshkuj te tjere skam ne familje hyn te ai 30%...
sexi na marsh te keqen e opingave, lanet me brire :p se jemi ashu sic jemi lum nena e baba qe na ka
ti sexi ca do per krahu nje burr tamem qe dridhet vendi kur flet, apo do nje popi?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Opa dolem ne konkluzione ...Nejse!!!!
E dashur perderisa ke shkrojtur ketu te intereson tema!
Sbesoj se kam nevoje te di apo me mire te them sme hyn ne pune te pelcet ty apo jo dhe akoma me shume analizo temen jo mua (ne kam une frike te shkruaj apo jo) sepse dalim pak nga kuptimi i subjektit.
Per mua ashtu sic kane difekte gjinia mashkullore ne cdo krahine, vend, kontinent ashtu kane dhe meshkujt shqiptare e pranuar nga natyra sigurisht por ja qe vleren ja u di.
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Ne konkluzione dole ti e para e dashur enigme;qe mesazhet e mia dhe te sex-it i seleksionove si te pafrutshme.
Nejse, opinioni yt mbetet i yti.Sme intereson cfare mendon ti, apo ty ste intereson cfare emndoj une.
besoj kupton, rendesi ka qe ua din vleren meshkujve shqiptare dhe mos ua nenvlefteso ate vlere, ruaje!
Shkruaj cfare ndjen, jo ca eshte me "luster" te shkruash.Shqiptaret kurre s`behen njerez , ama tamem njerez them!!!
hahahaahahahahahahah, Kota.
Nje kanun te tere kam per te shkruar per "mentalitetin mashkullor shqiptar".Eh, koke pyke mbetet shqiptari.
Ja duke nis pikerisht nga "mentaliteti jot" qe akoma nenvlefteson opinionet femerore shqiptare.
Qe ketu fillon vleresimi juaj(kur mundoheni te na hidhni poshte qofte nje mendim virtual)
Shihemi.,
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
hahahaahahahahahahah, Kota.![]()
Nje kanun te tere kam per te shkruar per "mentalitetin mashkullor shqiptar".Eh, koke pyke mbetet shqiptari.
Ja duke nis pikerisht nga "mentaliteti jot" qe akoma nenvlefteson opinionet femerore shqiptare.
Qe ketu fillon vleresimi juaj(kur mundoheni te na hidhni poshte qofte nje mendim virtual)![]()
Shihemi.,
nuk dua ta ndiej veten apsolutisht te ndryshem nga ju
me pak fjale (m.q.s jap "pak"e martuar)me terhoqi tema--e ndaj thash perse mos te pergjigjem!!!!
ne fakt im shoq nuk ka prejardhje shqiptare ---por megjithese kam njeìohur me pare tipe te ndryshme djemsh---tani qe po e mendoj qe nuk ka dhe aq shume rendesi prejardhja per mendimin tim meshkujt kudo jane po meshkuj --dhe ne pergjithesi kane te njejtin mentalitet ne lidhje me veten dhe me femren............mbase gabohem por nuk e kam pare te theksuar ndyshimin qe t'i ndaj me thike burra shqiptare ----te huaj (me kuptoni drejt jo ne gjuhe e veshje por nuk bej dallime ne mendimet-ndjenjat -sjelljet e tyre)
[mesa po e shoh dhe vete nuk qenkam dhe aq e kthjellet ne idete qe po shkruaj ndaj me mire po e mbyll ketu sesa te kepus ndonje gafe]
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
E para punes ketu po flasim per meshkujt shqiptare dhe jo femrat shqiptare se pashe cik me poshte qe ishte hap diskutimi per femrat shqiptare. Per mua si femra shqiptare nuk ka meqe po thua ti balerine se kemi share femrat shqiptare.
Por po te citoj ty balerine se ti qenke nxehur cik me te foluren time. Ceshtja u pergjithsua shume. Po te dali kjo sexi dhe te thote nje fraze qe mashkulli shqiptar apo burri i thote gruas vete je kurve, kjo nuk hahet te pakten une jo i her. Meshkujt shqiptare kane te meta dhe kjo per shume e shume arsye por nuk jane aq te paturpshem dhe aq pa nder, aq te ulet sa te arrije ti gjykoje nje femer adoleshente me fraza teper banale.
Mgjth faktikisht nuk ja vle te futesh ne keto lloj diskutimesh se ka te beje shume edhe mosha e personit me te cilin flet (pa dashur te paragjykoj asnjerin) thjesht kur lexoj gangon qe me thote qe nje burre qe e ka gjet femren te virgjer duhet ta respektoje kjo me habit. Sepse nuk arrij ta konceptoj se pse u dashka 'respektuar' me shume nje femer e virgjer ne krahasim me nje femer qe nuk eshte e tille.
Nuk e di me cfare meshkujsh keni dale ju femrat qe flisni por mua me duket se paski hasur me llumin e meshkujve qe mund te egzistoje. Kshu qe gjerat kur i pergjithsoni perpiquni qe mesataren aritmetike ta nxirni duke i rritur edhe numeruesin (sic po beni ju) por duhet pasur shume kujdes me emeruesin.
Nejse uroj qe te jeni mire me meshkujt e huaj.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Sexi :
Shume pak i vleresoke cunat shqiptare ti sexi, se marr vesh ku i merr kto 30-perqinshat? Ca lloj meshkujsh shqiptare paske takuar ti ce te kane bere te marresh ate gjykim? Ndoshta ske levizur shume e ke ngelur stock aty me te njejtin rreth shqiptaresh dhe ti e ben vleresimin e te gjithe meshkujve shqiptare bazuar tek ai rreth qe ke njohur. Meshkujt shqiptare kane ckane por nga ana e sexit sja marrin as Italianet (qe 60 perqind e grave te tyre ankohen per jeten e varfer sexuale) e as Turqit qe kujton ti...mrapa nga ana e inteligjences kush ja merr Amerikanet qe nese se kane te shkrume ne kafe qe asht e nxehte...digjen apo Grekerit qe shkojne shqiptaret nga shkollat e tyre e ju ngrejne flamurin kombetar?
Pra ne pergjithesi, meshkujt shqiptare mire jane, nga ana seksuale dhe e inteligjences, tashi per good Looking, secili ta mbaje veten vete.
Kaq kisha une sexi, mundohu ti moderosh pak ato 30%.
Pershendetje.
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Sa per meshkuj shqiptare kam njohur e takuar shume nga cdo krahine e Shqiperise nga Vermoshi ne Konispol dhe po te gjithe "pyke" jane mire tha GANGOO.Edhe ato qe gjoja mbahen me shkolle jane me keq se kam njohur plot ne universitet:kuksjane,shkodran,lacjane,matian,durrs
ak,tironc,korcar,sarandjot,vlonjat etj,etj ska rendesi ti permend te gjithe.Shqiptari shqiptar ngelet.Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete....
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.